Košarkaško 1/4-finale Hrvatska-Srbija
Page 20 of 41
Page 20 of 41 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 41
Re: Košarkaško 1/4-finale Hrvatska-Srbija
dzango wrote:NISam stigao da gledam. Jebe vremenska razlika.MaximusDecimusMiridije wrote:dzango wrote:Kako bre potcenjena? Atletika je naveći događaj na OI.MaximusDecimusMiridije wrote:Brain32 wrote:
Gimnastika je meni mrak, kaj ekipa radi...čuda.
Meni je opcenito atletika zakon. Potpuno potcjenjeno a ono na neki nacin je najvise fora za gledati. Vidis liku na licu doslovno moment prije hoce li popusit ili nece. A i iskrene su emocije i kazem...nije toliko samo po sebi razvikano. I najbitnije nije dosadno za popizdit. Okej je i hrvanje,boks,borilacki sportovi opcenito. Ali ova ekipna sranja me vec duze vrijeme nerviraju pa nista ni ne gledam. Svi uvijek pumpaju atmosferu...oni debili od komentatora vazda pokralo nas, usporedbe nekakve s biblijom...pizdematerine. Gledam to da bi me opustilo a ne da mi tlak skace u 2 u jutro.
Potcjenjena na ovim igrama....u gledalistu zive duse nije bilo neki dan kad su polufinala bila u trcanju s preponama,skokovi u vis,koplje,skokovi u daljinu itd.
Brazlicima nije to to.....nema hemafrodita,šljokica,pirsinga na sve strane i umjetnih sisurina i odmah nije napeto. Bilo otprilike na 10 praznih sjedalica jedna zauzeta. Sramota. A sto rece ti...kapitalni dogadaj samih igara.
Guest- Guest
Nije lose uopce 8-).. wrote:ekipni sport je kao glazba s previše distorzija postala..
gimnastika je kao klasična glazba, ima uvod, naraciju, klimaks..
2014-04-12
Pratim i ja atletiku ali si biram discipline, doduše jebe me taj Rio ove godine sve je dosta kasno...
Brain32-
2014-04-15
JA volim i mitinge da gledam. Nema nerviranja a non stop se nešto događa. I brdo pravih sportskih faca a ne manekena sa čudnim frizurama.MaximusDecimusMiridije wrote:dzango wrote:NISam stigao da gledam. Jebe vremenska razlika.MaximusDecimusMiridije wrote:dzango wrote:Kako bre potcenjena? Atletika je naveći događaj na OI.MaximusDecimusMiridije wrote:
Meni je opcenito atletika zakon. Potpuno potcjenjeno a ono na neki nacin je najvise fora za gledati. Vidis liku na licu doslovno moment prije hoce li popusit ili nece. A i iskrene su emocije i kazem...nije toliko samo po sebi razvikano. I najbitnije nije dosadno za popizdit. Okej je i hrvanje,boks,borilacki sportovi opcenito. Ali ova ekipna sranja me vec duze vrijeme nerviraju pa nista ni ne gledam. Svi uvijek pumpaju atmosferu...oni debili od komentatora vazda pokralo nas, usporedbe nekakve s biblijom...pizdematerine. Gledam to da bi me opustilo a ne da mi tlak skace u 2 u jutro.
Potcjenjena na ovim igrama....u gledalistu zive duse nije bilo neki dan kad su polufinala bila u trcanju s preponama,skokovi u vis,koplje,skokovi u daljinu itd.
Brazlicima nije to to.....nema hemafrodita,šljokica,pirsinga na sve strane i umjetnih sisurina i odmah nije napeto. Bilo otprilike na 10 praznih sjedalica jedna zauzeta. Sramota. A sto rece ti...kapitalni dogadaj samih igara.
Ja volim svaku..gledam mitinge kad god stignem..ma ovo po noci je bzze :SBrain32 wrote:Pratim i ja atletiku ali si biram discipline, doduše jebe me taj Rio ove godine sve je dosta kasno...
2014-04-12
Dobar opis, kad već priznajem, iz istog razloga volim pogledat umjetničko klizanje na ZOI...znam da je pederica ali BMK totalno su mi super... wrote:ekipni sport je kao glazba s previše distorzija postala..
Brain32-
2014-04-15
VAši su oktpusi? jebaste mu majku sa nadimkom... wrote:jasambrend wrote:.. wrote:Delfini
Ma orke, bre...
Brain32 wrote:Dobar opis, kad već priznajem, iz istog razloga volim pogledat umjetničko klizanje na ZOI...znam da je pederica ali BMK totalno su mi super... wrote:ekipni sport je kao glazba s previše distorzija postala..
možeš se uživit kužim te, meni je svo plivanje privlačno, čak i sinkronizirano..
.. wrote:jasambrend wrote:.. wrote:Delfini
Ma orke, bre...
Guest- Guest
Gay je OK.Brain32 wrote:Dobar opis, kad već priznajem, iz istog razloga volim pogledat umjetničko klizanje na ZOI...znam da je pederica ali BMK totalno su mi super... wrote:ekipni sport je kao glazba s previše distorzija postala..
Haha,sad smo te Uhvatili :DBrain32 wrote:Dobar opis, kad već priznajem, iz istog razloga volim pogledat umjetničko klizanje na ZOI...znam da je pederica ali BMK totalno su mi super... wrote:ekipni sport je kao glazba s previše distorzija postala..
Priznaj da skicas pod haljiniCe ;))
2014-04-12
dzango wrote:JA volim i mitinge da gledam. Nema nerviranja a non stop se nešto događa.MaximusDecimusMiridije wrote:dzango wrote:NISam stigao da gledam. Jebe vremenska razlika.MaximusDecimusMiridije wrote:dzango wrote:
Kako bre potcenjena? Atletika je naveći događaj na OI.
Pa to je to. Ono tri minute jednoga...pa gledas trcanje...pa te odmah prebaci na skok u vis, pa vrati na drugu rundu bacanja koplja itd...mjenjaju se stvari relativno brzo a napeto je. Samo me iziritira sve to jer debili u publici zaseru sve. Pogotovo ako ima neki brazilac....onda urlaju i zvizde i vrijedaju sve ostale....nisu zasluzili natjecanje ovakvo. Nemaju ni kulturu navijanja niti ih zanima sve to skupa. Ne kuzim opce kome je ovo sve trebalo da bude u Brazilu.
Guest- Guest
Ja pratim "svoje" discipline + ostale ali kraće trkačke discipline, visaše, daljaše i kopljaše, ostalo samo kad su naši...kad bolje pogledam to je skoro cijela atletikamaggie13 wrote:Ja volim svaku..gledam mitinge kad god stignem..ma ovo po noci je bzze :SBrain32 wrote:Pratim i ja atletiku ali si biram discipline, doduše jebe me taj Rio ove godine sve je dosta kasno...
Brain32-
2014-04-15
dzango wrote:VAši su oktpusi? jebaste mu majku sa nadimkom... wrote:jasambrend wrote:.. wrote:Delfini
Ma orke, bre...
Barakude...to golmana Pavića prozvali oktopusom...mada nes ti riba barakude, ajkule ili ništa...
darth_vader-
2014-04-17
Kaj je nabolje opće se nemoram trudit to leti na sve stranemaggie13 wrote:Haha,sad smo te Uhvatili :DBrain32 wrote:Dobar opis, kad već priznajem, iz istog razloga volim pogledat umjetničko klizanje na ZOI...znam da je pederica ali BMK totalno su mi super... wrote:ekipni sport je kao glazba s previše distorzija postala..
Brain32-
2014-04-15
Definivno nije puno ostalo :DBrain32 wrote:Ja pratim "svoje" discipline + ostale ali kraće trkačke discipline, visaše, daljaše i kopljaše, ostalo samo kad su naši...kad bolje pogledam to je skoro cijela atletikamaggie13 wrote:Ja volim svaku..gledam mitinge kad god stignem..ma ovo po noci je bzze :SBrain32 wrote:Pratim i ja atletiku ali si biram discipline, doduše jebe me taj Rio ove godine sve je dosta kasno...
2014-04-12
maggie13 wrote:Haha,sad smo te Uhvatili :DBrain32 wrote:Dobar opis, kad već priznajem, iz istog razloga volim pogledat umjetničko klizanje na ZOI...znam da je pederica ali BMK totalno su mi super... wrote:ekipni sport je kao glazba s previše distorzija postala..
A tko ne skica bogareti... neće sljokice valjda brojati...
darth_vader-
2014-04-17
Gotovan jedan...sve kao neces ;PBrain32 wrote:Kaj je nabolje opće se nemoram trudit to leti na sve stranemaggie13 wrote:Haha,sad smo te Uhvatili :DBrain32 wrote:Dobar opis, kad već priznajem, iz istog razloga volim pogledat umjetničko klizanje na ZOI...znam da je pederica ali BMK totalno su mi super... wrote:ekipni sport je kao glazba s previše distorzija postala..
W
2014-04-12
I ti glEdas 'trostrUki axl' ( Babovickin nazaLni glas) ;Djasambrend wrote:maggie13 wrote:Haha,sad smo te Uhvatili :DBrain32 wrote:Dobar opis, kad već priznajem, iz istog razloga volim pogledat umjetničko klizanje na ZOI...znam da je pederica ali BMK totalno su mi super... wrote:ekipni sport je kao glazba s previše distorzija postala..
gimnastika je kao klasična glazba, ima uvod, naraciju, klimaks..w
A tko ne skica bogareti... neće sljokice valjda brojati...
2014-04-12
Page 20 of 41 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 41
Similar topics
» Hrvatska i Zak Houdek usli u finale Eurosonga,Srbija ne
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
» Nema Srbija srece sa Hrvatskom!Hrvatske rukometasice rasturile Srbiju i usle u finale Mediteranskih igara
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Srbija i Hrvatska
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
» Nema Srbija srece sa Hrvatskom!Hrvatske rukometasice rasturile Srbiju i usle u finale Mediteranskih igara
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Srbija i Hrvatska
Page 20 of 41