Košarkaško 1/4-finale Hrvatska-Srbija
Page 7 of 41
Page 7 of 41 • 1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41
Re: Košarkaško 1/4-finale Hrvatska-Srbija
E to. Kohones i ništa drugo.jasambrend wrote:Jebali vas centri...ili će se usrati kao po običaju ili konačno odigrati mušku i pravu košarku bez alibija pa ako treba i potući se za pobjedu...nikad nas nije toliko taktika koštala kao manjak one stvari u košarci... ova generacija ima šansu preokrenuti taj luzerski mentalitet koji predugo traje s obzirom na talent...i nemamo centra, nemamo playa pa što onda...prave momčadi iskoriste ono što imaju na najbolji način i po tome se vide odlike velikih... možeš biti pokriven na svim pozicijama pa opet imati kurac od momčadi...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
marcellus- Posts : 45992
2014-04-16
Ja nemam živaca da gledam tekmu i još drkam net. Moram da psujem sudije i jebem majku promašenim zicerima sa obe ruke i noge.
Gde ja da pratim...ovde samo gde su ITA sportisti a ono online, usporeni snimak.
Serbinho-3- Posts : 27596
2014-08-25
RTS SAT?Serbinho-3 wrote:Gde ja da pratim...ovde samo gde su ITA sportisti a ono online, usporeni snimak.
Blokirano za inostranstvo, samo u Srbiji a za ovde ima drugi RTS, prebace na taj i onda gledas neki etno hor.
Trazicu na rojadirecta i ti tako sajtovi, slabo se vidi, bolje nema.
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:Gde ja da pratim...ovde samo gde su ITA sportisti a ono online, usporeni snimak.
Ae isto kao i kod mene. Nemam zivaca za to. Slicno ko s nogometom. Jes da ide 1 kroz 1 ali kad znam da je s par min zakasnjenja. Nije to to.
Guest- Guest
Nema neki satelitski HRT za gastose?Serbinho-3 wrote:Blokirano za inostranstvo, samo u Srbiji a za ovde ima drugi RTS, prebace na taj i onda gledas neki etno hor.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Taj livestream je glupost, stopira sliku, cekas kasnije u sekundi tri napada istrce, glupost.
Pokusacu da izguglam.
Pokusacu da izguglam.
2014-08-25
Iznervira jako brzo ja nemam volje opce pokusavati sa streamovima. Covjek se stvarno osjeca ko debil nakon 5 minuta....a trebalo bi ti gledanje utakmice nekakvo zadovoljstvo biti. Bjezi jebote.
Guest- Guest
Utakmica ko utakmica. Što kaže saša Đorđević,nije više ono stanje kao prije 15-20 godina kad su takve utakmice bile gladijatorske borbe.
Uostalom danas su ti igrači najbolji prijatelji ,a nekada nisu smjeli kontaktirati.
Uostalom danas su ti igrači najbolji prijatelji ,a nekada nisu smjeli kontaktirati.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Moguće je da pobjedi ona momčad koja primi manje koševa, ali isto tako i ona koja da više...tako da neizvjesna prognoza....krajnje...
darth_vader-
2014-04-17
Ovdje ništa ne "secka" odličan stream
http://sport.hrt.hr/uzivo/
http://sport.hrt.hr/uzivo/
Brain32-
2014-04-15
Kakva je sreća u životu da imaš brata za Hrvata. Videće oni kako je košava jača od „Oluje“... Odavno sam rekao da ćemo u finalu ponovo igrati sa Amerikancima, a onda neka oni dokažu da su bolji - rekao je, između ostalog, Moka Slavnić za "Blic".
http://sport.blic.rs/brazil-oi/hit-o-mokinim-recima-pricace-region-pobedicemo-hrvatske-srbe-sarica-i-acu-petrovica/4g5615t
HIT O Mokinim rečima pričaće region: Pobedićemo hrvatske Srbe Šarića i Acu Petrovića /Blic TV/
Guest- Guest
Nerijeseno, k`o da gledam. Poslije penali.
2014-04-14
Španjolci masakriraju "Francuze" - trenutno 30 razlike
Brain32-
2014-04-15
Zavisi i od mašine koju imaš i od protoka neta. Ja kupio novi komp i ništa ne secka.Serbinho-3 wrote:Taj livestream je glupost, stopira sliku, cekas kasnije u sekundi tri napada istrce, glupost.
Pokusacu da izguglam.
Igraju zajeno po klubovima a naši im treneri.jastreb wrote:Utakmica ko utakmica. Što kaže saša Đorđević,nije više ono stanje kao prije 15-20 godina kad su takve utakmice bile gladijatorske borbe.
Neće večeras biti prijatelji četvrtfinale je olimpijskog turnira, tu se ni rođena braća ne prepoznaju. :) I opet Australija je zgazila Litvu ko pičku favorit je sa naše strane ždrijeba. Litva nikad gora.
Guest- Guest
Page 7 of 41 • 1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41
Similar topics
» Hrvatska i Zak Houdek usli u finale Eurosonga,Srbija ne
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
» Nema Srbija srece sa Hrvatskom!Hrvatske rukometasice rasturile Srbiju i usle u finale Mediteranskih igara
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Srbija i Hrvatska
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
» Nema Srbija srece sa Hrvatskom!Hrvatske rukometasice rasturile Srbiju i usle u finale Mediteranskih igara
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Srbija i Hrvatska
Page 7 of 41