Izetbegović:Mir u BiH ozbiljno ugrožen
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Izetbegović:Mir u BiH ozbiljno ugrožen
http://www.poskok.info/wp/ususret-referendumu-bakir-izetbegovic-mir-u-bih-ozbiljno-je-ugrozen/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Izetbegović:Mir u BiH ozbiljno ugrožen
Evo sad ce oni ratovat ....samo da Njemačka zavapi treba nam još radne snage i ode 200 - 300 tisuca mladih iz Bosne put Minkena ....Bože cuvaj Srpsku i Federaciju odo ja u Njemačku.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
...mislim ono ocekivati da ce sve biti ok da ce sve glat ici dolaskom seseljevaca na vlast u srbiji..a kako vidimo ima i milosevicevaca bilo je suludo i naivno...jos ktome svjedocimo ponovno inertnosti međun.zajednice prema tome kao i pocetkom devedesetih......sve u svemu ne mirise bas na dobro..
2015-09-08
..drugo sve vise je je islamskih radikalnih skupina u bh-a...tu je jos kosovo,makedonija a i kako vidimo sve vise je zescih sukoba na relaciji hrvatska-srbija...kao sto ej rekao velikosrpski ideolog 1996 godine matija beckovic..'jos nije nista gotovo ima i drugo poluvrijeme cerat cemo se jos..'
2015-09-08
pa izgleda poposljednjim zbivanjima ni ta opcija nije iskljucena...ocito nitko nije vjerovao domazetu loši..kad je o ovakvom scenariju pisao prije 5,6 godina..RayMabus wrote:Samo se vi cerajte.
2015-09-08
Pa cerajte se. Šta cu vam ja. Nisu moja posla.
2014-04-11
...cekaj dok dobijes poziv kako nisu tvoja poslaRayMabus wrote:Pa cerajte se. Šta cu vam ja. Nisu moja posla.
2015-09-08
Obrisat cu dupe sa tim pozivom.vuksadinare wrote:...cekaj dok dobijes poziv kako nisu tvoja poslaRayMabus wrote:Pa cerajte se. Šta cu vam ja. Nisu moja posla.
2014-04-11
Ja spadam u skupinu : frustriani muškarci kojima je pun kuraz emanicpacije.
Nemoš mene mobilizirat jer daš li mi tu pušku prvo cu pobit sve vas.
Nemoš mene mobilizirat jer daš li mi tu pušku prvo cu pobit sve vas.
2014-04-11
aha....i 5000 kuna kazne..odmah..plus prijetnja zatvorom..nije ovo '91RayMabus wrote:Obrisat cu dupe sa tim pozivom.vuksadinare wrote:...cekaj dok dobijes poziv kako nisu tvoja poslaRayMabus wrote:Pa cerajte se. Šta cu vam ja. Nisu moja posla.
2015-09-08
Ti bi da ja ginem za tebe i tvoju emanicpaciju ?
E sine ne može. Daj mi tu pušku i prvi metak je tvoj.
E sine ne može. Daj mi tu pušku i prvi metak je tvoj.
2014-04-11
Pa u zatvoru je sigurnije. Samo vi ratujte.vuksadinare wrote:aha....i 5000 kuna kazne..odmah..plus prijetnja zatvorom..nije ovo '91RayMabus wrote:Obrisat cu dupe sa tim pozivom.vuksadinare wrote:...cekaj dok dobijes poziv kako nisu tvoja poslaRayMabus wrote:Pa cerajte se. Šta cu vam ja. Nisu moja posla.
2014-04-11
Vučina ne budi smješan. Daš li mi pušku i nasilno me mobiliziraš iduca scena ti je ja upadam u opčinu Kaštela i samo rokam sve odreda koga zateknem ....30-ak mrtwih.
Okani se čorawa posla da meni daješ oružje u ruke.
Prwo šta ču naprawit je otič pobit owe kad dobijem pušku.
Okani se čorawa posla da meni daješ oružje u ruke.
Prwo šta ču naprawit je otič pobit owe kad dobijem pušku.
2014-04-11
Ide referendum......dijelimo aparate besplatno :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
automatske, podesene na rafalnu paljbu:)epikur37 wrote:Ide referendum......dijelimo aparate besplatno :D
dijagram-
2015-08-09
Hebe me se za njihow referendum. Njihowa stwar. Ne tiče me se
2014-04-11
Ma ne ove za reanimaciju, za musliane i pravase popust20% hasancetu gratis, on jei jedno i drugodijagram wrote:automatske, podesene na rafalnu paljbu:)epikur37 wrote:Ide referendum......dijelimo aparate besplatno :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Neče se tu ništa desit. Desničari na wlasti u Austriji , owi su to osjetili i referendumom pokazuju wolju naroda plus dobit če podršku iz Austrije dakle neka šema da spriječe ukidanje RS u budučnosti ....dakle nema promjena. Swe je ok.
2014-04-11
Baš...RayMabus wrote:Evo sad ce oni ratovat ....samo da Njemačka zavapi treba nam još radne snage i ode 200 - 300 tisuca mladih iz Bosne put Minkena ....Bože cuvaj Srpsku i Federaciju odo ja u Njemačku.
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Bakir Izetbegović ozbiljno prijeti:Odcjepljenje Republike Srpske uvući će cijeli Balkan u krvavo kolo
» Opet ugrožen židov
» Je li "Put svile" ugrožen ratovima na bliskom istoku?
» Blinken-Borrell: Zapadni Balkan je energetski ugrožen
» Srpski novinar 'ugrožen' i istučen od policajca-šahovničara
» Opet ugrožen židov
» Je li "Put svile" ugrožen ratovima na bliskom istoku?
» Blinken-Borrell: Zapadni Balkan je energetski ugrožen
» Srpski novinar 'ugrožen' i istučen od policajca-šahovničara
Page 1 of 2