F*ck the admin... gently
Page 6 of 13
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Re: F*ck the admin... gently
Hvala na prijedlogu, al u međuvremenu sam rastavio laptop i očistio prašinu, ventilator mi sad radi poput vurice, cijelu sobu mi čak rashlađuje.kic wrote:ideja, skeniraj hard disk? :^^
PS. Nisam li vam govorio da se slije trebaju smanjiti, evo mojim primjerom kuda sve to vodi...
2014-04-13
Ne brini se, ja sam još tu i preuzeo sam Matricu kojom odnedavno upravljam i trenutno obnavljam, a tebe više nema, nisi li razumjela ili nisi dovoljno pomno pratila cijeli tijek događaja?Trinity wrote:Tebe već je.Avatar wrote:Trinity wrote:Ja hoću da se i meni gasi !
Je, tvoja će želja biti ispunjena. Matrica će te progutati, probaviti i zbaciti.
2014-04-13
Izađi za promjenu na friški zrak i proluftaj glavu.
Trinity-
2014-04-17
Obrati se svojima ovakvim bezobraznim načinom, nismo zajedno krave pasli.Trinity wrote:Izađi za promjenu na friški zrak i proluftaj glavu.
Ubuduće zaboravi me ili me preskoči.
2014-04-13
Možeš li jednu suvislu rječenicu sastaviti ili ti je to od rođenja?n1smrad wrote:dude chill or ban.
2014-04-13
Pravi se javio.Avatar wrote:Obrati se svojima ovakvim bezobraznim načinom, nismo zajedno krave pasli.Trinity wrote:Izađi za promjenu na friški zrak i proluftaj glavu.
Ubuduće zaboravi me ili me preskoči.
Trinity-
2014-04-17
[You must be registered and logged in to see this image.]Avatar wrote:Možeš li jednu suvislu rječenicu sastaviti ili ti je to od rođenja?n1smrad wrote:dude chill or ban.
n1smrad- Posts : 94
2015-02-26
malo prčkam po forumu jer sam išao gledati gdje nestaju postovi, skužajte
Onaj animirani gif Prizme,koja dijeli normalnu svjetlost na dugin spektar u logu stranice,jel znaci tiho i presutno podrzavanje homoseksualaca..?
Guest- Guest
joj kic...da se privikavam ili ćeš nam vratiti stari forum?
Trinity-
2014-04-17
mislio sam da ćeš bar ti prepoznati i cijeniti penetraciju vulgaris.bogomdani wrote:Onaj animirani gif Prizme,koja dijeli normalnu svjetlost na dugin spektar u logu stranice,jel znaci tiho i presutno podrzavanje homoseksualaca..?
može privikavanje?Trinity wrote:joj kic...da se privikavam ili ćeš nam vratiti stari forum?
nije bilo namjerno, htio sam vidjeti kako bi forum izgledao kao phpbb3, kad ono k ne mogu više vratiti na staro
i onda sam malo uredio evo, ukinuo par podforuma, iskreno i ovo je previše, ne piše se toliko preglomazan je bio stari forum.
Meni je okej i ovako, trebat će malo da se priviknem na novi izgled i pohvatam gdještokako, ali nije loše.
Guest- Guest
Lady D za moderatora mode i ljepote. Svi su dali glas 100% dame i gospodo hvala vam lijepa i sretan Uskrs! :D
Guest- Guest
Što si tako krut, vidiš koliko to želi ! Ima i moj glas .
Trinity-
2014-04-17
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Similar topics
» F*ck the admin... gently
» Sources saying admin seriously considering pushing #Turkey out of NATO.
» Opet sam stavio idiotski naslov, pa ga admin promijenio
» Biden admin lets 5 million oil barrels from US reserves go to China, Europe
» Biden admin freezes Trump HHS rule meant to lower insulin prices
» Sources saying admin seriously considering pushing #Turkey out of NATO.
» Opet sam stavio idiotski naslov, pa ga admin promijenio
» Biden admin lets 5 million oil barrels from US reserves go to China, Europe
» Biden admin freezes Trump HHS rule meant to lower insulin prices
Page 6 of 13