Ostavka švedske ministrice:Vozila s 0,2 promila alkohola
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ostavka švedske ministrice:Vozila s 0,2 promila alkohola
Za nas nije.Pa naš prvi pregazi ljude u drugoj državi i onda Zoki protestira kad ga ovi zovu na sud i pita javno pred mikrofonom dal mađari znaju da ovaj nema vremena i kakvu važnu funkciju obnaša.hahaha..pa poginulima se više ionako ne može pomoćibogomdani wrote:Pa nije sjebano da politicari se napijaju,bjeze policiji,kradu narod i rasprodaju drzavu..To svakako niej sjebano
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
Kad ti je s 29 najveća pogreška u životu popit gemišt i sjest za volan...zakurac si živio
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Kad ti je s 29 najveća pogreška u životu popit gemišt i sjest za volan...zakurac si živio
Oni su disciplinirani a ne kao vi balkanci, ne smiju popit ni 02 promila, imaju pederske brakove i primaju vehabite :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Zbog globalnog zagrijavanja u Šveckoj ne samo dasiluju, nego im otišlo i na mozak... Dvije krune po kili ili kako već, nije sirotinja kao u DNRH buahahahaha.
Guest- Guest
Brzo su isćerali Bosnu iz nje, a ne k'o u tebeepikur37 wrote:n_razbojnik wrote:Kad ti je s 29 najveća pogreška u životu popit gemišt i sjest za volan...zakurac si živio
Oni su disciplinirani a ne kao vi balkanci, ne smiju popit ni 02 promila, imaju pederske brakove i primaju vehabite :D
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Brzo su isćerali Bosnu iz nje, a ne k'o u tebeepikur37 wrote:n_razbojnik wrote:Kad ti je s 29 najveća pogreška u životu popit gemišt i sjest za volan...zakurac si živio
A gle ako joj se ne sviđa mogu joj ja opet ućerat istu ;)
2015-08-06
epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:Brzo su isćerali Bosnu iz nje, a ne k'o u tebeepikur37 wrote:n_razbojnik wrote:Kad ti je s 29 najveća pogreška u životu popit gemišt i sjest za volan...zakurac si živio
A gle ako joj se ne sviđa mogu joj ja opet ućerat istu ;)
Ništa to, sada se ide orijentalnije...Bosna zapad
2014-04-15
Ovisi s koje si strane bija.deda gulenist wrote:Eroo wrote:Kaže meni jednom jedan ero "Jebeš čovika koji za račuk nemere poist kilo pečenja i popit bocun vina".epikur37 wrote:Pa ja ne znam kako netko može voziti s 0 promila :D
i, jeste jebali ikad takvog?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:Ovisi s koje si strane bija.deda gulenist wrote:Eroo wrote:Kaže meni jednom jedan ero "Jebeš čovika koji za račuk nemere poist kilo pečenja i popit bocun vina".epikur37 wrote:Pa ja ne znam kako netko može voziti s 0 promila :D
On je uvijek s krive strane.....
2015-08-06
epikur37 wrote:Eroo wrote:Ovisi s koje si strane bija.deda gulenist wrote:Eroo wrote:Kaže meni jednom jedan ero "Jebeš čovika koji za račuk nemere poist kilo pečenja i popit bocun vina".epikur37 wrote:Pa ja ne znam kako netko može voziti s 0 promila :D
Lako je bit jak na rječima, pa govorit treba jebat čovjeka, no ajd da vas vidim na djelu, da niste pizde.
Guest- Guest
deda gulenist wrote:epikur37 wrote:Eroo wrote:Ovisi s koje si strane bija.deda gulenist wrote:Eroo wrote:
Kaže meni jednom jedan ero "Jebeš čovika koji za račuk nemere poist kilo pečenja i popit bocun vina".
Lako je bit jak na rječima, pa govorit treba jebat čovjeka, no ajd da vas vidim na djelu, da niste pizde.
kako misliš. koga šta jebat?
2015-08-06
epikur37 wrote:kako misliš. koga šta jebat?deda gulenist wrote:Lako je bit jak na rječima, pa govorit treba jebat čovjeka, no ajd da vas vidim na djelu, da niste pizde.epikur37 wrote:On je uvijek s krive strane.....Eroo wrote:Ovisi s koje si strane bija.deda gulenist wrote:
eto vidiš, sad se praviš da ne znaš o čemu je riječ
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Zbog globalnog zagrijavanja u Šveckoj ne samo da siluju, nego im otišlo i na mozak... Dvije krune po kili ili kako već, nije sirotinja kao u DNRH buahahahaha.
eh da su englezi smijenili churchilla sred rata jer je stalno bio pijan...
marcellus wrote:Starhemberg wrote:Zbog globalnog zagrijavanja u Šveckoj ne samo da siluju, nego im otišlo i na mozak... Dvije krune po kili ili kako već, nije sirotinja kao u DNRH buahahahaha.
isto mi je palo na pamet
2015-08-06
natrpaš u zemlju milijune kozojeba koji siluju i pale okolo, kradu, ubijaju - nisi opasan i nema smjene
voziš s 0,2 promila - grijeh do neba
nešto s tim sustavom vrijednosti ipak ne valja.
voziš s 0,2 promila - grijeh do neba
nešto s tim sustavom vrijednosti ipak ne valja.
n_razbojnik wrote:Brzo su isćerali Bosnu iz nje, a ne k'o u tebeepikur37 wrote:n_razbojnik wrote:Kad ti je s 29 najveća pogreška u životu popit gemišt i sjest za volan...zakurac si živio
Doduse nije Epi baš toliko daleko pobjegao...
darth_vader-
2014-04-17
Da, bolje je izbrati Vlahusica ili Ferencaka.. Dvojica od tisucu koji mi u trenu nisu pali na pamet. Jedan od razloga zasto je Svedska gdje je a DMNRH gdje je. Nije da se i ovdje ne trude isprati mozak na razinu mange i demokratskog centralizma i diktature manjina ali zalome se i ovakove pozitivne stvari. Mala je cura na svom mjestu i pametno je odigrala tj smanjila stetu nakon ucinjenog sranja.marcellus wrote:Starhemberg wrote:Zbog globalnog zagrijavanja u Šveckoj ne samo da siluju, nego im otišlo i na mozak... Dvije krune po kili ili kako već, nije sirotinja kao u DNRH buahahahaha.
2014-04-14
Sta bi se reklo muslimanka a ne nosi sator na glavi i cuga. Samo pozitiva.
2014-04-14
Di će pit, šejtan je odnio, džehenem joj ne gine.
Nema grijeha kojeg cador ne moze saprati. Nije da ih nema iz BiH koji su zabrazdili ali jako mala manjina. Ostali cugaju, jedu krmetinu kada ih nitko ne vidi i tako. Sutra ce tekbiriti i mirna bosna. Nista nova .......
2014-04-14
Ta neka muslimanka otprilike kao Izet Fazlinović i njegova rakija
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Traktorist mrtav pijan sletio u jarak.Imao je 4,17 promila alkohola
» Razbojnik Marić i ostavka
» Da li je ostavka Benedikta bila dobrovoljna?
» Sarajevo : zabrana alkohola
» Prva ostavka zbog Blaženke Divjak
» Razbojnik Marić i ostavka
» Da li je ostavka Benedikta bila dobrovoljna?
» Sarajevo : zabrana alkohola
» Prva ostavka zbog Blaženke Divjak
Page 2 of 3