Crkva u Hrvata izdala fetvu protiv joge!!!
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Crkva u Hrvata izdala fetvu protiv joge!!!
Sto se tice ligora rusi su 5 puta vise stradali u istima, ali ne spaski je rus rusjastreb wrote:Da su ih se domogli,SS ovci bi obojicu strpali u Majdanku ili Dachau. Dakle oni su Židovi.asilovski wrote:Spaski je rus sa obje strane, fišer se odrekao istogajastreb wrote:Čuj,nisu Židovi oni koji se tako osjećaju,nego oni koje antisemiti smatraju Židovima.asilovski wrote:Fišer je mrzio zidove i izrael a spaski je bio 100% rus znaci nist sa nicimjastreb wrote:
Kako nema? Mark Spitz,jedan od najboljih plivača svih vremena.
Zatim većina svjetskih šahovskih prvaka bili su Židovi (Kasparov,Fischer, Spaski...)
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Spaski nije bio Židov, Fischer je.jastreb wrote:Da su ih se domogli,SS ovci bi obojicu strpali u Majdanku ili Dachau. Dakle oni su Židovi.asilovski wrote:Spaski je rus sa obje strane, fišer se odrekao istogajastreb wrote:Čuj,nisu Židovi oni koji se tako osjećaju,nego oni koje antisemiti smatraju Židovima.asilovski wrote:Fišer je mrzio zidove i izrael a spaski je bio 100% rus znaci nist sa nicimjastreb wrote:
Kako nema? Mark Spitz,jedan od najboljih plivača svih vremena.
Zatim većina svjetskih šahovskih prvaka bili su Židovi (Kasparov,Fischer, Spaski...)
Mad_Vlad-
2014-05-02
u gospe od zdravlja kateheze mladih već duho zveckaju i plješću u hindu štihu.
https://www.youtube.com/watch?v=0kNGnIKUdMI
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Boks, aplpinizam, downhill bordanje, snowboard je moj forte. Ne zanima me yoga u nikakvim oblicima. Pogotovo ne ova koja veze nema ni s čimasilovski wrote:Jesi proba ikada raditi istu? Osim toga i bela hmvas i eliade, gunenon i evola su pisali i prakticirali ustu, a za razliku od ovih jezuita i sektasa oni su bili ljudi sa velikim ljRiplex wrote:Da se razumimo, ovo na zapadu nema veze s nikakvim duhovnim! vježbama istoka. Prodavanje magle i pokreta na koje se svaki difovac hvata zabglavu. Ono hippy spread bullshit, ali eto valja za dnevne svrheasilovski wrote:Postoji i to hathe, aštange i tradicionalne treba samo biti pazljivRiplex wrote:Postoji, ali ova yoga na zapadu što se prakticira i prodaje je izum amera od prije 50 godina. Nema ništa s yogom koja se spominje na istokuasilovski wrote:
Wtf mozda hari krisna, ali joga kao koncept vjezbi traje i postoji 2500 godina
Mislim da bi sparing turnir čuda učinio za ovaj forum...kakvi bi to mečevi bilo. Gnječ protiv ustaša i naravno šlag na kraju marcel vs crvenkasti... Zgej rumble :DMaximusDecimusMiridije wrote:I ja volim boks.
I Spaski je. Po majci. A to znači da je Židov.Mad_Vlad wrote:Spaski nije bio Židov, Fischer je.jastreb wrote:Da su ih se domogli,SS ovci bi obojicu strpali u Majdanku ili Dachau. Dakle oni su Židovi.asilovski wrote:Spaski je rus sa obje strane, fišer se odrekao istogajastreb wrote:Čuj,nisu Židovi oni koji se tako osjećaju,nego oni koje antisemiti smatraju Židovima.asilovski wrote:
Fišer je mrzio zidove i izrael a spaski je bio 100% rus znaci nist sa nicim
Imam kući knjigu o susretu Fischer-Spaski i ondje piše kako se Spaski pridržavao nekih židovskih običaja.
Pogledal bum danas.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jajutrom prije plivanja oko 6 i po uradim pozdrav suncu, nekad sam znao i tai chi ali to kad su hladna jutra uz mraz.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
A yoda, sto on, sigurno nesto trenira.Riplex wrote:Boks, aplpinizam, downhill bordanje, snowboard je moj forte. Ne zanima me yoga u nikakvim oblicima. Pogotovo ne ova koja veze nema ni s čimasilovski wrote:Jesi proba ikada raditi istu? Osim toga i bela hmvas i eliade, gunenon i evola su pisali i prakticirali ustu, a za razliku od ovih jezuita i sektasa oni su bili ljudi sa velikim ljRiplex wrote:Da se razumimo, ovo na zapadu nema veze s nikakvim duhovnim! vježbama istoka. Prodavanje magle i pokreta na koje se svaki difovac hvata zabglavu. Ono hippy spread bullshit, ali eto valja za dnevne svrheasilovski wrote:Postoji i to hathe, aštange i tradicionalne treba samo biti pazljivRiplex wrote:
Postoji, ali ova yoga na zapadu što se prakticira i prodaje je izum amera od prije 50 godina. Nema ništa s yogom koja se spominje na istoku
Valjda nije balet.
dijagram-
2015-08-09
yoda bilduje...na neparne dane, parnima daje djabe instrukcije na forumu i radi na crno
2014-04-15
Ne mozes da znas da li nesto ima veze sa necim ako ne znas usporediti to pravo i ne zanima te, to ti je isto kao da kazes da ne volis vino a isto nikada nisi probao. Osim toga bordanje downhill i sl su upravo americki novokomponirani sportoviRiplex wrote:Boks, aplpinizam, downhill bordanje, snowboard je moj forte. Ne zanima me yoga u nikakvim oblicima. Pogotovo ne ova koja veze nema ni s čimasilovski wrote:Jesi proba ikada raditi istu? Osim toga i bela hmvas i eliade, gunenon i evola su pisali i prakticirali ustu, a za razliku od ovih jezuita i sektasa oni su bili ljudi sa velikim ljRiplex wrote:Da se razumimo, ovo na zapadu nema veze s nikakvim duhovnim! vježbama istoka. Prodavanje magle i pokreta na koje se svaki difovac hvata zabglavu. Ono hippy spread bullshit, ali eto valja za dnevne svrheasilovski wrote:Postoji i to hathe, aštange i tradicionalne treba samo biti pazljivRiplex wrote:
Postoji, ali ova yoga na zapadu što se prakticira i prodaje je izum amera od prije 50 godina. Nema ništa s yogom koja se spominje na istoku
Kermit-
2014-04-17
Jesu, ali se ne prodaju pod nešto drugo i zakon su..., a svaka štraca i debil može dobit za misec dana papir da je guru za yogu. Smijurija jebote.asilovski wrote:Ne mozes da znas da li nesto ima veze sa necim ako ne znas usporediti to pravo i ne zanima te, to ti je isto kao da kazes da ne volis vino a isto nikada nisi probao. Osim toga bordanje downhill i sl su upravo americki novokomponirani sportoviRiplex wrote:Boks, aplpinizam, downhill bordanje, snowboard je moj forte. Ne zanima me yoga u nikakvim oblicima. Pogotovo ne ova koja veze nema ni s čimasilovski wrote:Jesi proba ikada raditi istu? Osim toga i bela hmvas i eliade, gunenon i evola su pisali i prakticirali ustu, a za razliku od ovih jezuita i sektasa oni su bili ljudi sa velikim ljRiplex wrote:Da se razumimo, ovo na zapadu nema veze s nikakvim duhovnim! vježbama istoka. Prodavanje magle i pokreta na koje se svaki difovac hvata zabglavu. Ono hippy spread bullshit, ali eto valja za dnevne svrheasilovski wrote:
Postoji i to hathe, aštange i tradicionalne treba samo biti pazljiv
Crno vino molim :)
Joga je super stvar za kičmu . Ja sam išla par mjeseci i hodala ko ranjeni paun.
Obično sranje s neprirodnim položajima . Pilates je zakon.
Obično sranje s neprirodnim položajima . Pilates je zakon.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ime mu je bilo Sexy Sadie, a bio skroz zajeban neki tip (navalio, ko pravo pravcato sveto lice, jebat Miju Farrow, a ona mu, kurva nije dala). Lennon se stoga nije usudio nazvat pjesmu Maharishi ;Pudba wrote:Ja mislio da je to došlo s Beatlesima tamo 1967 kad su pustili kose počeli s onim guruom šta ima crveni krug na čelu pušit iz onih dugih cigaretšpica. Kako se zove taj sport i tjelovježba?
https://www.youtube.com/watch?v=t46NwqF1NzE
Of.Fender- Posts : 274
2016-07-24
Pa to je zato što je George Harrison zapravo bio Vulkanac pravim imenom Mr. Spock :Pfrakcija wrote:u gospe od zdravlja kateheze mladih već duho zveckaju i plješću u hindu štihu.
2016-07-24
vulkanci nemaju emocije.Of.Fender wrote:Pa to je zato što je George Harrison zapravo bio Vulkanac pravim imenom Mr. Spock :Pfrakcija wrote:u gospe od zdravlja kateheze mladih već duho zveckaju i plješću u hindu štihu.
2016-03-09
to nisu vježbe nego obredni pokreti i pozekaja_333 wrote:Joga je super stvar za kičmu . Ja sam išla par mjeseci i hodala ko ranjeni paun.
Obično sranje s neprirodnim položajima.
jednako tako se klečanje na koljenima u crkvi može nazvati sportom
Guest- Guest
Nemaš pojma o Vulkancima :D Osim toga Mr. Spock je bio mješanac. When my guitar gently weeps...frakcija wrote:vulkanci nemaju emocije.Of.Fender wrote:Pa to je zato što je George Harrison zapravo bio Vulkanac pravim imenom Mr. Spock :Pfrakcija wrote:u gospe od zdravlja kateheze mladih već duho zveckaju i plješću u hindu štihu.
2016-07-24
je..meni najdražeOf.Fender wrote:Nemaš pojma o Vulkancima :D Osim toga Mr. Spock je bio mješanac. When my guitar gently weeps...frakcija wrote:vulkanci nemaju emocije.Of.Fender wrote:Pa to je zato što je George Harrison zapravo bio Vulkanac pravim imenom Mr. Spock :Pfrakcija wrote:u gospe od zdravlja kateheze mladih već duho zveckaju i plješću u hindu štihu.
I look at the floor and i see it needs sweeping..
2016-03-09
frakcija wrote:
vulkanci nemaju emocije.
to su onda čisti psihopati
Guest- Guest
Promašila si topic. To si trebala stavit u onaj o ženama ko nižim bićima :P nego što su katolički svećenici...frakcija wrote:je..meni najdražeOf.Fender wrote:Nemaš pojma o Vulkancima :D Osim toga Mr. Spock je bio mješanac. When my guitar gently weeps...frakcija wrote:vulkanci nemaju emocije.Of.Fender wrote:Pa to je zato što je George Harrison zapravo bio Vulkanac pravim imenom Mr. Spock :Pfrakcija wrote:u gospe od zdravlja kateheze mladih već duho zveckaju i plješću u hindu štihu.
I look at the floor and i see it needs sweeping..
2016-07-24
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» ĆIRO BLAŽEVIĆ NAVJEŠTA FIZIČKI SUKOB HRVATA I OVIH KOJI RATUJU PROTIV HRVATA
» PATER Ivan Ike Mandurić izdao tešku fetvu protiv stanovnika Trnja
» Kina izdala oštri proglas protiv ‘globalnog hegemona‘ SAD-a: ‘Njihove nasilničke prakse su prijetnja za mir u svijetu‘
» Papa nezadovoljan kako se vodi Crkva u Hrvata? Slijedi sječa biskupa?
» Evangelistička Crkva ide protiv sirijskih kršaćana
» PATER Ivan Ike Mandurić izdao tešku fetvu protiv stanovnika Trnja
» Kina izdala oštri proglas protiv ‘globalnog hegemona‘ SAD-a: ‘Njihove nasilničke prakse su prijetnja za mir u svijetu‘
» Papa nezadovoljan kako se vodi Crkva u Hrvata? Slijedi sječa biskupa?
» Evangelistička Crkva ide protiv sirijskih kršaćana
Page 4 of 5