UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
modra wrote:Ziil Los Dii ! wrote:Nikoga ne vrijeđam, naučite čitati po n-ti put
ahahahaaaa, ma tješi se.. da da
ti si lik ko moj tata - nikad si ne priznaje svoje mane, i on je nabolji
Sorry ali ne, previše ljudi brkaju osjećaj inferiornosti sa vrijeđanjem
gdje sam te vrijeđao, citiraj, gdje ima ikoja pogrdna riječ kojom te opisujem i vrijeđam ?
crno na bijelo,
inače ljudi obožavaju iskrivljavati činjenice
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
modra-
2014-04-17
betty.boop wrote:Ziil Los Dii ! wrote:Nikoga ne vrijeđam, naučite čitati po n-ti put
gle cuda, ja znam citat
nemoj biti bahat, nego se lijepo razgovaraj ... ponasas se ko razmazeno deriste
Bahato je sve što je u koliziji sa vašim uvjerenjima
razmaženo derište '? potraži u rječniku, definiraj si pojam toga pa pogledaj što sam napisao pa usporedi pokriva li to definiciju
modra wrote:dobro ajd...
nema veze ionako....
sve je OCKEJ!
Nije okej, vi pljuckate, kada vam se kaže da griješite , ja sam taj koji je bahat, ovakav i onakav, sorry ali nisam ja taj koji iznosi gnjusne optužbe na račun mnogih
Zašto mi gospođo administrator ne daš ban ako nekoga sada vrijeđam ?
ma sta grijesim kad kazem da sam iz iskustva vidjela kako se ponasa osoblje u nekim bolnicama kod nas ?
ne kazem da su svi i svugdje, shvacam da je i njima tesko i sve, al neki minimum yebene humanosti zahtijevam i amen
ne kazem da su svi i svugdje, shvacam da je i njima tesko i sve, al neki minimum yebene humanosti zahtijevam i amen
betty.boop-
2015-01-23
Ziil Los Dii ! wrote:Zašto mi gospođo administrator ne daš ban ako nekoga sada vrijeđam ?
daj mici, nemoj zayebavat
ako ne mozemo o ozbiljnim temama pricat bez nekog glupog prepucavanja, onda bolje da ne pricamo
betty.boop-
2015-01-23
pa nisam ja nikoga bez razloga napalaZiil Los Dii ! wrote:modra wrote:dobro ajd...
nema veze ionako....
sve je OCKEJ!
Nije okej, vi pljuckate, kada vam se kaže da griješite , ja sam taj koji je bahat, ovakav i onakav, sorry ali nisam ja taj koji iznosi gnjusne optužbe na račun mnogih
ja nisam zaista netko tko bi bez veze optuživao nekoga.. meni se to ne da i nemam baš maštu za to, i zapravo često imam previše tolerancije i živaca općenito u svim životnim situacijama, da nekad znam ispast glupačica naivna (radim na smanjenju tolerancije zapravo)
isto tako i ostatak moje obitelji, nismo jednih od onih napadača agresivnih neodgojenih :D samo nismo mutavi, bar ne oni :D
tata mi godinama ima problema s bolnicama, doživio je stvarno svašta, a išao je baš često što zbog sebe, što zbog dede.. al eto, nisam to doživljavala, nego sad kad priča ponukan bakinim slučajem, tek me sad dotiče sve to
bilo je vrlo glupih poteza s njihovih strana
ma ova tema je nezahvalna..
za početak samo želim saznat da li je puknuto il napuknuto. tražim li previše?
......
bila sam s bebi ritinom mamom na slatkaču i sad sam nekako strgana sva.. nešto me grlo zeza.. valjda neću morat kod DR. 1
i ja shvaćam da se greške moraju događat... i da svi griješimo... i da ne može sve bit onako perfektno
i sama previše griješim, valjda zato toliko opraštam ljudima i ne uzimam lako za zlo
ali to je druga priča... ovo je točno neka nemarnost. ili čekanje love.. micici nemoj me ubit
i sama previše griješim, valjda zato toliko opraštam ljudima i ne uzimam lako za zlo
ali to je druga priča... ovo je točno neka nemarnost. ili čekanje love.. micici nemoj me ubit
Mici je forumski sheldon.....mnogo superioran....malo ga jebe socijalna nekompetentnost ...
Guest- Guest
To je ono o cemu na pricam.betty.boop wrote:ne promijenit covjeku plahtu i ne pomaknut ga tjedan dana i da mu obitelj otkrije dekubitus nakon operacije kuka je u najmanju ruku nehumano, boli me qrac kakvi su im uvjeti za rad
A ne pricam o necemu sto nisam vidjela, dozivjela...
Covjek bez obzira sto ce sutra umrijet, ne bi trebao umrijet u bolovima, jecajuci...i govnima...
Guest- Guest
modra wrote:Ziil Los Dii ! wrote:Nikoga ne vrijeđam, naučite čitati po n-ti put
ahahahaaaa, ma tješi se.. da da
ti si lik ko moj tata - nikad si ne priznaje svoje mane, i on je nabolji
Guest- Guest
Ne volim kolače
Sto mrzim kad pogrijesim i znam da sam kriva,i dok to preradim,pojedem se živa....
Sto mrzim kad pogrijesim i znam da sam kriva,i dok to preradim,pojedem se živa....
Guest- Guest
prelijena za instagram
a i ne kuzim cemu to uopce sluzi
i fejs mi je previse
a i ne kuzim cemu to uopce sluzi
i fejs mi je previse
betty.boop-
2015-01-23
Može li mi netko provjeriti vidi li moje Beauty day slike na instagramu pod tagom #bipabeautyday ?
Guest- Guest
Ma zapravo jedna velika drustvena platforma za reklamiranje
Guest- Guest
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)