ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Page 42 of 50 Previous  1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50  Next

Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 42 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by klerko 18/8/2016, 15:24

Sa tvojih histerija...

Oćemo detalje jer smo zlobni i zluradi...

klerko

2014-10-23

Back to top Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 42 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by modra 18/8/2016, 16:42

evo ništa se još ne zna, vjerovali ili ne
dr je nemoguće uhvatit, i on je noćas dežuran i nema ga dva dana poslije, a ni sa kim drugim se ne može pričat o njenom slučaju
treba obavit pregled srca prije operacije, a taj  aparat za to je baš strgan... bakina sestra kad je također išla na operaciju kuka zbog prijeloma prije godinu dvije, isto je bio stragan isti aparat.. baš lijepo!

mama šizi, plače, nervozi... danas ide i tata pa će ih možda malo ozbiljnije shvatit.. nešto se mora saznat i pokrenut, dobit će dekubituse još

tko zna kako ih tamo i hrane - mama je jučer hranila bakinu cimericu u sobi, stara nemoćna baka, izgleda puno lošije od moje bake.... kaže da je jela ko vuk dok ju je hranila, otvarala usta i sve... onda je sestra rekla da mora sama jesti, pa je došla do nje s tanjurom i pitala ju hoće još jesti, a ona samo klimne glavom da neće
tak da.. pitanje kako se ponašaju prema njima

a ona se jadna sva pogubila tamo... :( danas joj je sestra bila, a ona odjednom njoj - pazi, upast ćeš u rupu!
izgubljena totalno u vremenu i prostoru. tko zna i čime je kljukaju..

ne znam šta će tu bit, samo nek nešto bude već. leži tamo četvrti dan već, a ništa se ne poduzima

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by EstebanEnrique 18/8/2016, 16:47

ako je operacija kuka potrebna onda se obavi ...kuje se metal u femur i onda se vec treci dan poslije hoda pod bolovima ...isto kao sa slomljenom  nogom sto prije pocnes da bod bolovima hodas brze prohodas ...

EstebanEnrique
EstebanEnrique

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by EstebanEnrique 18/8/2016, 16:51

za ostalo umoran i idem gledati dalje gledati seriju expanse ....

EstebanEnrique
EstebanEnrique

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by EstebanEnrique 18/8/2016, 16:52

EstebanEnrique
EstebanEnrique

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by modra 18/8/2016, 16:54

ma da, ali ne znam na kraju više ni hoće je operirat, treba prvo proć taj pregled srca, a i otkrili su da je anemična pa kao i zbog toga

iako su drugi dan rekli da operacija svakako slijedi..

nadam se da ću odma crknut kad me nešto snađe, sam da nemam posla s bolnicama

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by EstebanEnrique 18/8/2016, 17:03

pa frende... zar mislis da oni imaju viska personala ...rade i nocne smjene dok ostali spavaju ...malo ih je vjeruj mi ...pokusaj postati medicinska sestra ...mlada si ...i nesto promjeniti...covjek vise uvjek je dobro dosao ...

EstebanEnrique
EstebanEnrique

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by EstebanEnrique 18/8/2016, 17:07

jer sasvim slucajno moja sestra je medicinska sestra.

EstebanEnrique
EstebanEnrique

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by modra 18/8/2016, 17:23

Znam ja da njima nije lako
ima vjerujem divnih medicinskih sestara.. al mislim da ima daleko vise onih nadrkanih i hladnih
mozda je kod vas to sve malo drukcije

Ali ocito nesto ne stima kad ova jadna nepokretna starica jede kao vuk dok ju je moja mama hranila,  a cim je sestra zabranila i pitala ju jel jos gladna, a ova klimnula glavom da nije, ne znam bas sta mislit o svemu tamo
Mislis da ta baka malo zeza? ne vjerujem.. jedva gleda

Ono, ak mozes jesti jedi
ak ne mozes ni nemoj.. tak neki princip izgleda

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by modra 18/8/2016, 17:30

Inace.. ne bi mogla bit medicinska sestra..nou... presjebana sam iovako,  a ne tam pol dana gledat jad i bijedu

samo se baka tuzi da vicu na nju
ak je to istina,  nije u redu i ne postoji opravdanje.. 

zao mi je sto se nismo sakrile onaj dan kad smo dolazile i cule baku kak place sestri koja je bila u tom trenutku kran drugog pacijenta u sobi.. cisto da se uvjerimo kakva je situacija
jer se ta sestra sva uzjebala kad smo dotrcale do nje pitat sta je bilo i zasto place..pocela se nesto izvlacit gadno

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by EstebanEnrique 18/8/2016, 17:32

zato ti kazem ...mlada si ...i ono vec znas sta treba bolje ...imas vremena za naucit i primjenit da svet bude bolje mesto ...za ostalo uvjek mozes kukati nevalja onaj nevalja ovaj ...i tak do tebe je ..hos nocne smjene za lijecit ljude ...ali ja mislim da se malo bolje potrudis bila bi dobra krankensvester pitanje je dali zelis ?

EstebanEnrique
EstebanEnrique

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by modra 18/8/2016, 17:39

i to što nemaš tamo čovjeka s kojim bi popričao 5 minuta, informirao se, šta će bit, kako će bit.. otprilike, nešto!
ovako kao da je puštena da umre.. kao da im je svejedno. eto, nit ih hrane kak spada, očito :confjuz:

vrijeme prolazi, kažem, taj dr noćnu radi i onda dva dana ne radi
znači do ponedjeljka se opet ništa neće znat, a drugi nitko ne smije njoj obavit pregled srca, tako je bar rečeno

pitanje kad će popravit uređaj za snimanje srca, što li već

te sestre isto, ma svi skupa...  ako ti nešto kažu, to je onako usputno sebi u brk.. ne znam šta je, dal ne mogu/neće/ne smiju pričat.. 

ili će do kraja poludit, ili će joj nastat rane od ležanja

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by EstebanEnrique 18/8/2016, 17:39

pitanje broj 2 ako nezelis zasto pljuvati po ljudima koji to zele ...moja seka radi deset nocnih u mjesecu i pokusava pomoci koliko moze ...nikad nemores pomoci svima ...za ostalo ako mislis da mozes bolje probaj ..dobro dosla ...nocne smjene su nekada i za 50 ljudi za odjeljenju i sve boli nesto ...i ták

EstebanEnrique
EstebanEnrique

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by EstebanEnrique 18/8/2016, 17:44

a ono mozda sam pogrjesio modric ...tebi noc samo za spavanac ne za rad ...bitno je da su nokti nalakirani ...koga boli nes nek se drugi brinu o tome ...pusa i dovdjenja.

EstebanEnrique
EstebanEnrique

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 18/8/2016, 17:45

Modra...

Cim su shvatili da je malo zaborvljiva icim su je morali vezat= ne vole je
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/8/2016, 17:46

Takve ljude obicno mrze...
Jbg

Bar iz mog iskustva a i izdeckovog...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 18/8/2016, 17:49

AnakinDark wrote:zato ti kazem ...mlada si ...i ono vec znas sta treba bolje ...imas vremena za naucit i primjenit da svet bude bolje mesto ...za ostalo uvjek mozes kukati nevalja onaj nevalja ovaj ...i tak do tebe je ..hos nocne smjene za lijecit ljude ...ali ja mislim da se malo bolje potrudis bila bi dobra krankensvester pitanje je dali zelis ?
 a sevdo, ti mene sad za bolničarku.. a sviđaju ti se bolničarke debele, a a? :x :D

ja znam da ja promijenim dan onom tko se nađe u blizini mene, ne sekiraj se, hihi B-) :}   :W i ja se u svom poslu trudim bit divna krasna dobra.. i ja to jesam!

tko se prema meni ponaša lijepo, ja se prema njemu lijepo do neba ponesem
tko je agresivan i nadrkan, nemam  više živaca da se trudim oko takvih.. al baš nimalo... zar takvi zaslužuju dobro od mene? njima samo hladnoća i ignor, ako već ne puknem :^0

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by EstebanEnrique 18/8/2016, 17:49

meni je kao forumasica simpa ...samo mi je tesko palo kako omalozava sestrin posao ...inace svako danas se voli kurciti i praviti pametan ...samo sam rekao ako mozes bolje ...probaj ...

EstebanEnrique
EstebanEnrique

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by modra 18/8/2016, 17:55

nama je sad proradio kliker, mama mi, velim, ludi..
to ne može dalje tako!?

sevdo, da je u pitanju netko tvoj, mama, tata, baka.. bilo tko..  da vidiš da se ništa ne poduzima, i da se znaju i izderavat na nju - očito, jer stalno spominje i pribojava se nekih ljudi odnosno njih tamo, da će ju vikat, da će ovo, ono
malo proradi nešto u tebi.. ne želimo da umre u takvom stanju. ne znam, ja ju nisam nikad vidjela ovakvu, nešto se tamo događa

tvojoj seki svaka čast, vjerojatno je u redu ženska kad ju tako braniš
valjda takvi ljudi po danu onda spavaju, ako već ne u tom dijelu dana, tj. noći kad većina spava.

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by modra 18/8/2016, 17:56

AnakinDark wrote:meni je kao forumasica simpa ...samo mi je tesko palo kako omalozava sestrin posao ...inace svako danas se voli kurciti i praviti pametan ...samo sam rekao ako mozes bolje ...probaj ...
da se razumijemo!
ja ne znam kako je dalje u bolnicama!
ali ovdje očito nije bajno.. eto

ne omalovažavam ništa i nikoga konkretno..

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by EstebanEnrique 18/8/2016, 18:05

imas par dana slobodno mjesecno  i ...u tu bas bolnicu javi se kao praktikant reci da te zanima ...pa ih upoznaj iz prve ruke i odradi koju nocnu smjenu isto ...i onda poslije reci dali su dobri ili sranje ...just maj 2 cent :P

EstebanEnrique
EstebanEnrique

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 42 of 50 Previous  1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics