ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Page 10 of 50 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50  Next

Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 10 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by klerko Fri 12 Aug - 21:29

Moxy wrote:Krivom kurcu svaka dlaka smeta

i tebi dlaka smeta...

klerko

2014-10-23

Back to top Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 10 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by klerko Fri 12 Aug - 21:30

Lejduša wrote:Sta cini tebe

zanovijetanje....
klerko
klerko

2014-10-23

Back to top Go down

Post by Guest Fri 12 Aug - 21:48

klerko wrote:
Moxy wrote:Krivom kurcu svaka dlaka smeta

i tebi dlaka smeta...

Kako koja :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 12 Aug - 22:00

Boli me uho

Dugo ne vidjeh ciganluk i smorenost ko jucer i danas.....da je netko u stanju cijele dane zjake hvatat,meni je neshvatljivo....jučer nismo otisli prošetati ajd kišilo je,al danas,ne da se gospodinu muževom prijatelju...pa sam ja malo frku digla i rekla dobro naći ćemo i sami tu jebenu kulu,pa je ipak gospodin omraženi digao guzicu....

To je onaj njegov prijatelj kojeg ja ne podnosim....ako se sjećate,spominjala sam. ..

Ne radim ovo vise...izgubim cijelo popodne putujuci a tamo se smorim....zao mi je svakog dana odmora kojeg potratim....oni su navodno kucu renovirali,utukli 17 000 € ,a kuća jedna velika baustela,samo kupatilo novo,ostatak ko na buvljaku....svi dolaze i sjede,kafenisu i zjake po cijele dane hvataju....a to mjesto je puno cigana ....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 12 Aug - 22:02

:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 12 Aug - 22:05

Ma užas

Ne idem više tamo

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 12 Aug - 22:05

Ako nesto mrzim to je po cijele dane bit zatvorena u kuci
Boze sacuvaj

I kad mi je lose iskorostim dan max
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 12 Aug - 22:06

Sta muz kaze na sve to?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 12 Aug - 22:07

I njemu je bilo dosadno,nećemo više ići....a izgubio 3 dragocjena dana kod svoje ljubljene kuće u vojvodini....:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 12 Aug - 22:11

Ispričavam se ako sam vas malo udavila
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by klerko Fri 12 Aug - 22:14

Moxy wrote:Boli me uho

Dugo ne vidjeh ciganluk i smorenost ko jucer i danas.....da je netko u stanju cijele dane zjake hvatat,meni je neshvatljivo....jučer nismo otisli prošetati ajd kišilo je,al danas,ne da se gospodinu muževom prijatelju...pa sam ja malo frku digla i rekla dobro naći ćemo i sami tu jebenu kulu,pa je ipak gospodin omraženi digao guzicu....

To je onaj njegov prijatelj kojeg ja ne podnosim....ako se sjećate,spominjala sam.  ..

Ne radim ovo vise...izgubim cijelo popodne putujuci a tamo se smorim....zao mi je svakog dana odmora kojeg potratim....oni su navodno kucu renovirali,utukli 17 000 € ,a kuća jedna velika baustela,samo kupatilo novo,ostatak ko na buvljaku....svi dolaze i sjede,kafenisu i zjake po cijele dane hvataju....a to mjesto je puno cigana ....

po sloveniji i austriji oš planina oš toplica.... a ti baš  u svako govno u ex yu odlučila ugazit...
klerko
klerko

2014-10-23

Back to top Go down

Post by klerko Fri 12 Aug - 22:15

Moxy wrote:Ispričavam se ako sam vas malo udavila

mneeee.. ja uživam ko da si guzu u tangama objavila...
klerko
klerko

2014-10-23

Back to top Go down

Post by Guest Fri 12 Aug - 22:15

Nisi :)

Seljaka ima svakakvih...a to je onaj sto je bacao neumjesne komentare na zene, seks, kuhinju...sta vec
Seljak

Ima li djece, jesu odgpjena? Je makar zgodan kad mu je u glavi zrno graska?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 12 Aug - 22:15

klerko wrote:

To je betuljak
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by klerko Fri 12 Aug - 22:19

Lejduša wrote:
klerko wrote:

To je betuljak

ne miješaj kruške  i jabuke...
klerko
klerko

2014-10-23

Back to top Go down

Post by Guest Fri 12 Aug - 22:20

Dobre su i jedne i druge
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 12 Aug - 22:20

Da to je taj

Nije zgodan nit lijep
Imaju djecu i ok su jer ih ona odgaja

Jebiga kler
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by klerko Fri 12 Aug - 22:22

Moxy wrote:

Jebiga kler

kad sam te upozoravo čak nisam ni znao za ciganluk....
klerko
klerko

2014-10-23

Back to top Go down

Post by Guest Fri 12 Aug - 22:24

Dobro dosta si prigovarao

Idem sutra na pijac
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by klerko Fri 12 Aug - 22:27

zagi da zaplešemo?
klerko
klerko

2014-10-23

Back to top Go down

Post by Guest Fri 12 Aug - 22:28

Ne pleše mi se više :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 50 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics