Njemačka razmišlja o zabrani nošenja burke zbog sigurnosnih razloga
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Njemačka razmišlja o zabrani nošenja burke zbog sigurnosnih razloga
De mi to podstri argumentima, stručnjak! Jedva čekam!MaximusDecimusMiridije wrote:provocator wrote:I??? Jel za vrijeme Sadama bilo islamskog terorizma?
Je. U Iraku izmedu ostalog. Kolko god hoces.
provocator- Posts : 5404
2015-08-11
provocator wrote:De mi to podstri argumentima, stručnjak! Jedva čekam!MaximusDecimusMiridije wrote:provocator wrote:I??? Jel za vrijeme Sadama bilo islamskog terorizma?
Je. U Iraku izmedu ostalog. Kolko god hoces.
Necu.
Guest- Guest
Ne da nećeš... nego ne možeš. Bedak bedasti! E da si sad admin, ko na onom forumu, kaj bi mi lupio ban jer sam te razotkrio da si glupser.
Bi, ali ovdje nisam admin i nemogu ti lupiti ban, i zato cu sada sutiti u tisini, i u potpunoj tisini se prepustiti tuzi i jadu sto te nemogu kazniti jer nemogu pronaci protuargumente za tebe u raspravi :)
Guest- Guest
Napuši se kurca.
U stvari ja izazivam KIC-a jer on me voli banirati. Stoga mojne ove moje provokacije shvaćati previše osobno.
U stvari ja izazivam KIC-a jer on me voli banirati. Stoga mojne ove moje provokacije shvaćati previše osobno.
Lijepo lijepo, u skladu s godinama i intelektualnim razvojem :)
Ovo je prvi put da mi ovakvo nesto kazes....i zbog potpuno banalne zajebancije. Ne kontam koji ti je bog ali ajd.
Ovo je prvi put da mi ovakvo nesto kazes....i zbog potpuno banalne zajebancije. Ne kontam koji ti je bog ali ajd.
Guest- Guest
Jebiga...takav sam po čitavom telu!
Nije meni nikakav bed krenuti u rspravu ali u pravu raspravu s argumentima i činjenicama. Udri brate pa kom opanci a kom obojci. Ali kreni, stvarno kreni, brate! Nije bed kako rekoh... Samo tamo gdje sam, i u čem sam, potkovan ima da vas razvalim ko beba zvečku. Bez lažne skromnosti. Ja u stvari jedva čekam da se namjerim na takove... Ali na ovom forumu ih nema. Ovo je lagano smeće od foruma i tu dominiraju debili poput KIC-a koji će mi valjda sad uvaljati ban na tri dana a možda i zauvijek na što ću si ja žile izrezat.
Nije meni nikakav bed krenuti u rspravu ali u pravu raspravu s argumentima i činjenicama. Udri brate pa kom opanci a kom obojci. Ali kreni, stvarno kreni, brate! Nije bed kako rekoh... Samo tamo gdje sam, i u čem sam, potkovan ima da vas razvalim ko beba zvečku. Bez lažne skromnosti. Ja u stvari jedva čekam da se namjerim na takove... Ali na ovom forumu ih nema. Ovo je lagano smeće od foruma i tu dominiraju debili poput KIC-a koji će mi valjda sad uvaljati ban na tri dana a možda i zauvijek na što ću si ja žile izrezat.
MaximusDecimusMiridije wrote:Lijepo lijepo, u skladu s godinama i intelektualnim razvojem :)
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Evo kaj ti je argumentiran odgovor... Digni ruke i prdni! Svaka čast! U skladu s većinom imbecila na ovom forumu!gargamel0101 wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Lijepo lijepo, u skladu s godinama i intelektualnim razvojem :)
Iđemo svi spavati. Pa sutra ponovno.
Guest- Guest
Nije. Jedini je problem što se eto, i taj arapski socijalizam raspao.provocator wrote:I??? Jel za vrijeme Sadama bilo islamskog terorizma?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Njemacka je potpuno zastranila u svemu ovome. Potpuno su kompromitirali mogucnost da budu nekakav hard-hitting predstavnik politicki Europe kao takve. Nakon ovoga je stupanj nepovjerenja medju zemljama narastao za par oktava. Zemlje ce se vise posvetiti vlastitoj sigurnosti i sigurnosti vlastitih granica. Ako ista izbjeglicka kriza je potpuno razjedinila Europu te je ukazala na ogromne razlike medju samim zemljama. Sto u konacnici nemora biti losa stvar. Njemacka se u principu ponijela kao nasilnik.....koji je po vlastitom shvacanju iste bio pokretan nekakvim plemenitim motivima pomoci izbjeglicama i slicno. I zbog izbjeglica su okrenuli protiv sebe razmisljanje gomila obicnih ljudi koji su istu potpuno drukcije promatrali prije samo par godina. Steta u principu. Na kraju ce biti rata radi svega ovoga....sve je to sjebano skupa. A oni koji bi stvarno uzivali u ovim raspravama su svi pomrli u zadnjih par godina.
Guest- Guest
Slažem se. Baš kurchina ta Njemačka sa ovom Merkelicom i svim tim pajacima tamo na vlasti.MaximusDecimusMiridije wrote:Njemacka je potpuno zastranila u svemu ovome. Potpuno su kompromitirali mogucnost da budu nekakav hard-hitting predstavnik politicki Europe kao takve. Nakon ovoga je stupanj nepovjerenja medju zemljama narastao za par oktava. Zemlje ce se vise posvetiti vlastitoj sigurnosti i sigurnosti vlastitih granica. Ako ista izbjeglicka kriza je potpuno razjedinila Europu te je ukazala na ogromne razlike medju samim zemljama. Sto u konacnici nemora biti losa stvar. Njemacka se u principu ponijela kao nasilnik.....koji je po vlastitom shvacanju iste bio pokretan nekakvim plemenitim motivima pomoci izbjeglicama i slicno. I zbog izbjeglica su okrenuli protiv sebe razmisljanje gomila obicnih ljudi koji su istu potpuno drukcije promatrali prije samo par godina. Steta u principu. Na kraju ce biti rata radi svega ovoga....sve je to sjebano skupa. A oni koji bi stvarno uzivali u ovim raspravama su svi pomrli u zadnjih par godina.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Moze pojasnjenje zadnje recenice. Hvala.MaximusDecimusMiridije wrote:Njemacka je potpuno zastranila u svemu ovome. Potpuno su kompromitirali mogucnost da budu nekakav hard-hitting predstavnik politicki Europe kao takve. Nakon ovoga je stupanj nepovjerenja medju zemljama narastao za par oktava. Zemlje ce se vise posvetiti vlastitoj sigurnosti i sigurnosti vlastitih granica. Ako ista izbjeglicka kriza je potpuno razjedinila Europu te je ukazala na ogromne razlike medju samim zemljama. Sto u konacnici nemora biti losa stvar. Njemacka se u principu ponijela kao nasilnik.....koji je po vlastitom shvacanju iste bio pokretan nekakvim plemenitim motivima pomoci izbjeglicama i slicno. I zbog izbjeglica su okrenuli protiv sebe razmisljanje gomila obicnih ljudi koji su istu potpuno drukcije promatrali prije samo par godina. Steta u principu. Na kraju ce biti rata radi svega ovoga....sve je to sjebano skupa. A oni koji bi stvarno uzivali u ovim raspravama su svi pomrli u zadnjih par godina.
2014-04-14
abraham wrote:Moze pojasnjenje zadnje recenice. Hvala.MaximusDecimusMiridije wrote:Njemacka je potpuno zastranila u svemu ovome. Potpuno su kompromitirali mogucnost da budu nekakav hard-hitting predstavnik politicki Europe kao takve. Nakon ovoga je stupanj nepovjerenja medju zemljama narastao za par oktava. Zemlje ce se vise posvetiti vlastitoj sigurnosti i sigurnosti vlastitih granica. Ako ista izbjeglicka kriza je potpuno razjedinila Europu te je ukazala na ogromne razlike medju samim zemljama. Sto u konacnici nemora biti losa stvar. Njemacka se u principu ponijela kao nasilnik.....koji je po vlastitom shvacanju iste bio pokretan nekakvim plemenitim motivima pomoci izbjeglicama i slicno. I zbog izbjeglica su okrenuli protiv sebe razmisljanje gomila obicnih ljudi koji su istu potpuno drukcije promatrali prije samo par godina. Steta u principu. Na kraju ce biti rata radi svega ovoga....sve je to sjebano skupa. A oni koji bi stvarno uzivali u ovim raspravama su svi pomrli u zadnjih par godina.
Srce im je prestalo kucati.
Guest- Guest
Treba to progoniti, čim vidiš pokriveno lice, odmah zdrapaj.
Snimak s olimpijskih igara, usklađen sa šerijatskim pravom...
https://www.facebook.com/SlovenijaZavarujMeje/videos/1060675040648742/
Eroo- Posts : 78963
2016-07-22
Eroo wrote:Snimak s olimpijskih igara, usklađen sa šerijatskim pravom...
Meni ovaj link ne radi kako treba...A, ništa, onda ovako:
https://www.facebook.com/SlovenijaZavarujMeje
Eroo- Posts : 78963
2016-07-22
Pogleda sam ali ....ovdje je rijec o burki i nikabu tj prekrivanju indetiteta a ne to.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
jedino rijesenje za europu je da se odnose prema svojim muslimanima kao sto se muslimani odnose prema ne muslimanima na Bliskom Istoku
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
Razmišlja?! pa sad smo vec u fazi da policija slobodno moze otvoriti vatru na osobu pod burkom .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Švicarska: Skupština usvojila zabranu nošenja burke
» Ako zviždiš igračima zbog klečanja, onda si dio razloga zbog kojih igrači kleče
» Jandrokoviću prekipjelo: ‘Zbog Vidović Krišto uvest ćemo obvezu nošenja maski u Saboru
» Njemačka donijela zakon o zabrani prodaje automobila na benzin i dizel
» Italija zbog skoka cijena razmišlja o spuštanju trošarina na gorivo
» Ako zviždiš igračima zbog klečanja, onda si dio razloga zbog kojih igrači kleče
» Jandrokoviću prekipjelo: ‘Zbog Vidović Krišto uvest ćemo obvezu nošenja maski u Saboru
» Njemačka donijela zakon o zabrani prodaje automobila na benzin i dizel
» Italija zbog skoka cijena razmišlja o spuštanju trošarina na gorivo
Page 2 of 3