Njemačka je uvjerena da je u Zagrebu još na vlasti udbaški lobi koji treba skršiti
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Njemačka je uvjerena da je u Zagrebu još na vlasti udbaški lobi koji treba skršiti
Michaela Rehle / REUTERS
Kad gledaš iz Berlina, SDP je jedina preostala komunistička partija u Europi koja uspijeva osvojiti vlast u izbornom procesu! Nije to ista partija, ali...
http://www.jutarnji.hr/komentari/denis-kuljis-njemacka-je-uvjerena-da-je-u-zagrebu-jos-na-vlasti-udbaski-lobi-koji-treba-skrsiti/4592489/
Michaela Rehle / REUTERS
Kad gledaš iz Berlina, SDP je jedina preostala komunistička partija u Europi koja uspijeva osvojiti vlast u izbornom procesu! Nije to ista partija, ali...
http://www.jutarnji.hr/komentari/denis-kuljis-njemacka-je-uvjerena-da-je-u-zagrebu-jos-na-vlasti-udbaski-lobi-koji-treba-skrsiti/4592489/
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
Re: Njemačka je uvjerena da je u Zagrebu još na vlasti udbaški lobi koji treba skršiti
Slažem se.
Re: Njemačka je uvjerena da je u Zagrebu još na vlasti udbaški lobi koji treba skršiti
Boli me ćošak za njemačko mišljenje.
Bolje nek se bave islamizacijom svoje zemlje,nego što zabadaju nos u hrvatske stvari.
Bolje nek se bave islamizacijom svoje zemlje,nego što zabadaju nos u hrvatske stvari.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Njemci su naši saveznici, koje je Miki uvrijedio, što će izgladiti nova vlada čim se formira.
Bože sačuvaj takvih saveznika.Eroo wrote:Njemci su naši saveznici, koje je Miki uvrijedio, što će izgladiti nova vlada čim se formira.
A ako se još nisi uvjerio u to nakon 2 svjetska rata,onda si slijep pored zdravije očiju.
2014-04-22
Pa to smo i mi uvjereni. Jedino epikur to pokušava iskarikirati.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Tko je miki?zoki?Eroo wrote:Njemci su naši saveznici, koje je Miki uvrijedio, što će izgladiti nova vlada čim se formira.
2015-08-15
Milanović, po domaći Miki.kaja_333 wrote:Tko je miki?zoki?Eroo wrote:Njemci su naši saveznici, koje je Miki uvrijedio, što će izgladiti nova vlada čim se formira.
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
nijemci svako svoje "savezništvo" s nama naplate maksimalno.Eroo wrote:Njemci su naši saveznici, koje je Miki uvrijedio, što će izgladiti nova vlada čim se formira.
prije sam gajio simpatije prema njima zbog genschera i njegove uloge u procesu priznavanja neovisnosti, a onda su mi se zgadili bezobzirnim ponašanjem deutsche telekoma i beskrupuloznim izvlačenjem novaca iz rh.
domoljubni beskičmenjaci su angeli drage budale preko kojih i dalje siše hrvatsku lovu, a priče o udbi i komunizmu su samo magla kako bi se to isisavanje love prikrilo.
istočna njemačka je bila puna ortodoksnih komunjara pa nek se njima bave, a ne da ratom uzdrmana hrvatska plaća peglanje razlika između istočne i zapadne njemačke.
premda, nije merkelica kriva što su domoljubi sluge i govna...
sitting_bull-
2015-09-28
a nije?
Nisu ni meni simpatični ali tu su u pravu. Svojim stasijevcima ti se oni bave inače. Osnivali su ured i investirali miljone u ljepljenje dokumentacije koju su ovi poderali prije pada.sitting_bull wrote:nijemci svako svoje "savezništvo" s nama naplate maksimalno.Eroo wrote:Njemci su naši saveznici, koje je Miki uvrijedio, što će izgladiti nova vlada čim se formira.
prije sam gajio simpatije prema njima zbog genschera i njegove uloge u procesu priznavanja neovisnosti, a onda su mi se zgadili bezobzirnim ponašanjem deutsche telekoma i beskrupuloznim izvlačenjem novaca iz rh.
domoljubni beskičmenjaci su angeli drage budale preko kojih i dalje siše hrvatsku lovu, a priče o udbi i komunizmu su samo magla kako bi se to isisavanje love prikrilo.
istočna njemačka je bila puna ortodoksnih komunjara pa nek se njima bave, a ne da ratom uzdrmana hrvatska plaća peglanje razlika između istočne i zapadne njemačke.
Last edited by kaja_333 on 9/8/2016, 16:52; edited 1 time in total (Reason for editing : I)
2015-08-15
Investirali su miljone eura u nacrt i realizaciju stroja na kojem skeniras isječke dokumentacije i program sam nađe poklapanje po slovima, rubu i sl. Na tome radi grupa ljudi danima i godinama s vrlo visokim plaćama. Čak iznajmljuju usluge bivšim komunističkim državama kod uništene dokumentacije. Tako da filozofija- zaboravi, to je prošlost! tamo ne vrijedi. Nigdje zapravo osim u Hrvatskoj.
Last edited by kaja_333 on 9/8/2016, 16:56; edited 1 time in total (Reason for editing : is)
2015-08-15
Lustracija, jel?
Da, pa maknuli su oni iz javnog života neke odavno. Ali bas se bave rasvjetljavanjem toga. Izračunali su da bi im za ručno ljepljenje i poklapanje trebalo 300 godina sa timom od 150 ljudi. I onda su se bacili na tehnologiju . Svabe jbg.Regoč wrote:Lustracija, jel?
2015-08-15
Hoću reći da se udbaški lobij može slomiti samo lustracijom.kaja_333 wrote:Da, pa maknuli su oni iz javnog života neke odavno. Ali bas se bave rasvjetljavanjem toga. Izračunali su da bi im za ručno ljepljenje i poklapanje trebalo 300 godina sa timom od 150 ljudi. I onda su se bacili na tehnologiju . Svabe jbg.Regoč wrote:Lustracija, jel?
kaja_333 wrote:Investirali su miljone eura u nacrt i realizaciju stroja na kojem skeniras isječke dokumentacije i program sam nađe poklapanje po slovima, rubu i sl. Na tome radi grupa ljudi danima i godinama s vrlo visokim plaćama. Čak iznajmljuju usluge bivšim komunističkim državama kod uništene dokumentacije. Tako da filozofija- zaboravi, to je prošlost! tamo ne vrijedi. Nigdje zapravo osim u Hrvatskoj.
Da, to o visokim plaćama je strateško važan detalj bez kojeg čitav taj posao drastično gubi na ozbiljnosti i profesionalnosti. Čime ste vi hrvati opterećeni to je već za psihijatrijsku ekspertizu.
Guest- Guest
Bilo bi im bolje da se bave islamistima i emigrantima.kaja_333 wrote:Nisu ni meni simpatični ali tu su u pravu. Svojim stasijevcima ti se oni bave inače. Osnivali su ured i investirali miljone u ljepljenje dokumentacije koju su ovi poderali prije pada.sitting_bull wrote:nijemci svako svoje "savezništvo" s nama naplate maksimalno.Eroo wrote:Njemci su naši saveznici, koje je Miki uvrijedio, što će izgladiti nova vlada čim se formira.
Stasijevci i bivši članovi KP DR Njemačke koliko vidim ne predstavljaju nikakvu opasnost ni za poredak ni za narod uopće.
2014-04-22
Nisam opterećena , gledala sam dokumentarac. Slažu dokumente dan noc na tom aparatu. Govorili su o tome, o plaćama , govorio je inžinjer koji je nacrt napravio Itd.Usne Stjepana Gnječa wrote:kaja_333 wrote:Investirali su miljone eura u nacrt i realizaciju stroja na kojem skeniras isječke dokumentacije i program sam nađe poklapanje po slovima, rubu i sl. Na tome radi grupa ljudi danima i godinama s vrlo visokim plaćama. Čak iznajmljuju usluge bivšim komunističkim državama kod uništene dokumentacije. Tako da filozofija- zaboravi, to je prošlost! tamo ne vrijedi. Nigdje zapravo osim u Hrvatskoj.
Da, to o visokim plaćama je strateško važan detalj bez kojeg čitav taj posao drastično gubi na ozbiljnosti i profesionalnosti. Čime ste vi hrvati opterećeni to je već za psihijatrijsku ekspertizu.
2015-08-15
Bave se oni i islamistima bez brige. Takvi izgovori struja je poskupila pa se nemamo vremena baviti komunističkim zločincima su samo u vašim glavama smisleni. Inače nisu. Možes i jedno i drugo.jastreb wrote:Bilo bi im bolje da se bave islamistima i emigrantima.kaja_333 wrote:Nisu ni meni simpatični ali tu su u pravu. Svojim stasijevcima ti se oni bave inače. Osnivali su ured i investirali miljone u ljepljenje dokumentacije koju su ovi poderali prije pada.sitting_bull wrote:nijemci svako svoje "savezništvo" s nama naplate maksimalno.Eroo wrote:Njemci su naši saveznici, koje je Miki uvrijedio, što će izgladiti nova vlada čim se formira.
Stasijevci i bivši članovi KP DR Njemačke koliko vidim ne predstavljaju nikakvu opasnost ni za poredak ni za narod uopće.
2015-08-15
Zato što su na vrieme identificirani, locirani i lustrirani.jastreb wrote:Stasijevci i bivši članovi KP DR Njemačke koliko vidim ne predstavljaju nikakvu opasnost ni za poredak ni za narod uopće.
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Njemačku treba skršiti jer je prebogata
» ''UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE Lovački lobi u Hrvatskoj moćniji je od vlasti''
» Zašto Plenkovica treba zbaciti s vlasti.
» Schmidt treba reagirati, izbacivanje Hrvata iz vlasti vodi kraju BiH
» U Zagrebu se sastali Milanović i Čović: Osigurati legitimnu zastupljenost Hrvata u institucijama i tijelima vlasti
» ''UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE Lovački lobi u Hrvatskoj moćniji je od vlasti''
» Zašto Plenkovica treba zbaciti s vlasti.
» Schmidt treba reagirati, izbacivanje Hrvata iz vlasti vodi kraju BiH
» U Zagrebu se sastali Milanović i Čović: Osigurati legitimnu zastupljenost Hrvata u institucijama i tijelima vlasti
Page 1 of 2