Rusija računa na pomoć srpske i kineske vojske u Alepu
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Rusija računa na pomoć srpske i kineske vojske u Alepu
Pa onda mi još nisi objasnio tko je u tvom kontekstu "nevini i nedužni"?michaellcmacha wrote:tebi možda nije ali svima nama kojima su bradate spodobe poubijale najmilije i zakopavali ih u gnojnice iza štala je kontekst bio i jeste isti.... nikakve ja tu kontekstualne razlike ne vidim....melkior wrote:Kontekst nije isti; u Bosni je bio međunacionalni rat (a posredno i marginalno međuvjerski), u Siriji je primarno islamisti i divljaci vs ostalih, koji se očito prelijeva i na Europu.michaellcmacha wrote:ok aj mi sad u zadanom kontekstu pojasni kakva je razlika u "nedužnima i nevinima" iz slabinje i rosulja s obzirom na njihovu ulogu u baćinu i ostatku pounja. oni su tada bez iznimke podržavali glavosječe po uzoru na vasilja gaćešu i po "zauzimanju i osvajanju" "srpske kostajnice" mom prijatelju iz mladosti, počivao u miru, odsjekli glavu i malo se s glavom loptali.... jel i te isto trebalo ko i one tamo u ćilimariji....melkior wrote:"Nevini i nedužni".melkior wrote:
Pa da. Civili u gradu zapravo podržavaju ISIL.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
a u kurac aj dobro....zaboravi... moja isprika....nastavi dalje bacat njukove po bliskom istoku, a tu doma nek se razni sokoli gnječevi i dawsoni solidariziraju sa koljačima zvanim beli orlovi.... aj uživaj i ne se ljutit, nije mi bila namjera tebi osobno išta prigovorit...melkior wrote:Pa onda mi još nisi objasnio tko je u tvom kontekstu "nevini i nedužni"?michaellcmacha wrote:tebi možda nije ali svima nama kojima su bradate spodobe poubijale najmilije i zakopavali ih u gnojnice iza štala je kontekst bio i jeste isti.... nikakve ja tu kontekstualne razlike ne vidim....melkior wrote:Kontekst nije isti; u Bosni je bio međunacionalni rat (a posredno i marginalno međuvjerski), u Siriji je primarno islamisti i divljaci vs ostalih, koji se očito prelijeva i na Europu.michaellcmacha wrote:ok aj mi sad u zadanom kontekstu pojasni kakva je razlika u "nedužnima i nevinima" iz slabinje i rosulja s obzirom na njihovu ulogu u baćinu i ostatku pounja. oni su tada bez iznimke podržavali glavosječe po uzoru na vasilja gaćešu i po "zauzimanju i osvajanju" "srpske kostajnice" mom prijatelju iz mladosti, počivao u miru, odsjekli glavu i malo se s glavom loptali.... jel i te isto trebalo ko i one tamo u ćilimariji....melkior wrote:
"Nevini i nedužni".
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Iskreno, nemam pojma ni što se dogodilo ni gdje su Slabinje, Rosulje, ni tko je Vasilj Gaćeš ni koje nacionalnosti ti je bio prijatelj iz mladosti Ok, puca te PTSP, i žao mi je Mislim, nije da će to išta promijeniti, za Bele orlove sam čuo, ne volim četnike, ali nisam siguran kako se to uopće može preslikati na situaciju na Bliskom istoku, pogotovo na Alepo.michaellcmacha wrote:a u kurac aj dobro....zaboravi... moja isprika....nastavi dalje bacat njukove po bliskom istoku, a tu doma nek se razni sokoli gnječevi i dawsoni solidariziraju sa koljačima zvanim beli orlovi.... aj uživaj i ne se ljutit, nije mi bila namjera tebi osobno išta prigovorit...melkior wrote:Pa onda mi još nisi objasnio tko je u tvom kontekstu "nevini i nedužni"?michaellcmacha wrote:tebi možda nije ali svima nama kojima su bradate spodobe poubijale najmilije i zakopavali ih u gnojnice iza štala je kontekst bio i jeste isti.... nikakve ja tu kontekstualne razlike ne vidim....melkior wrote:Kontekst nije isti; u Bosni je bio međunacionalni rat (a posredno i marginalno međuvjerski), u Siriji je primarno islamisti i divljaci vs ostalih, koji se očito prelijeva i na Europu.michaellcmacha wrote:
ok aj mi sad u zadanom kontekstu pojasni kakva je razlika u "nedužnima i nevinima" iz slabinje i rosulja s obzirom na njihovu ulogu u baćinu i ostatku pounja. oni su tada bez iznimke podržavali glavosječe po uzoru na vasilja gaćešu i po "zauzimanju i osvajanju" "srpske kostajnice" mom prijatelju iz mladosti, počivao u miru, odsjekli glavu i malo se s glavom loptali.... jel i te isto trebalo ko i one tamo u ćilimariji....
2015-08-09
ok mene puca ptsp a ti bi baco njukove gdje god pa makar i po bliskom istoku... i ja naci fašist okrvavljenih ruku do laktova, valjda otud ptsp, a ti koji smatraš civile njih koji milijun sim tam krivima što su zapeli u određenom prostoru i okruženju i koji bi ih da možeš poubijao sve do jednog uključujući i 40% djece ti si kao ok lik... ;)
2015-08-08
Neka puste Legiju, Zemunce, Zvezdana Jovanovica i ostale, koji hoce u Siriju.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Pa sad, ja tebe uopće nisam nazvao fašistom okrvavljenih ruku do laktova Što se tih 40% djece tiče, pola će ih jebat ISIL (ako već nije) pola će ih postati bombaši samoubojice. Tim ljudima dolje nema pomoći, ali da meni netko okupira rodno mjesto, ustao bih i borio se protiv okupatora, možda bih i pobjegao, ali njihovu okupaciju ne bih trpio. Znači, oni podržavaju ISIL. Ni u Vukovaru nije bilo nevinih civila: ili su bili "ustaše" ili "naši". Ako su stanovnici grada "ustaše" kako mogu tako dugo držati dvomilijunski grad pod okupacijom bez otpora lokalnog stanovništva, i još se boriti protiv vladinih snaga i svakodnevnih bombardiranja iz zraka? Civili podržavaju ISIL. Znači, nisu "ustaše" nego "naši". Toliko o nevinima i nedužnima.michaellcmacha wrote:ok mene puca ptsp a ti bi baco njukove gdje god pa makar i po bliskom istoku... i ja naci fašist okrvavljenih ruku do laktova, valjda otud ptsp, a ti koji smatraš civile njih koji milijun sim tam krivima što su zapeli u određenom prostoru i okruženju i koji bi ih da možeš poubijao sve do jednog uključujući i 40% djece ti si kao ok lik... ;)
2015-08-09
A propo situacije u Ukrajini, neusporedivo sa četničkom agresijom na Hrvatsku.michaellcmacha wrote: i ja naci fašist okrvavljenih ruku do laktova, valjda otud ptsp,
2015-08-09
pa zato sam i pitao jel bio red i bandu iz rosulja i slabinje potaracat s obzirom da su u identičnoj poziciji bili kao i ti tamo.... i oni su bili suport belim orlovima, kninđama, šiltovima, stivovima i ostaloj koljačkoj gamadi koja je satirala naše ljude koji su stjecajem okolnosti ostali na tom prostoru pa završili u đubru.... al ne to tebi nije isti kontekst....
2015-08-08
Da su Rusi htjeli, za tjedan dana su mogli biti u Kijevu. Rusiju Krim ne zanima radi teritorijalnog širenja, niti ih u tom smislu zanima teritorijalno osvajanje Ukrajine. Janukoviču je EU nudila 3 milijarde eura ako provede reforme, Putin je uletio i ponudio 15 milijardi dolara bez ikakvih uvjeta. Janukovič je rekao da ne može prihvatiti ponudu EU i da čeka novu ponudu. I tada je organiziran Majdan. Rusija je s Ukrajinom imala potpisan ugovor o držanju vojnih brodova na Krimu, za koju luku je uredno plaćala sve svoje obveze. Padom Janukoviča nova vlast je jednostrano raskinula ugovor s Rusijom za vojnu luku. Rusija bi ostala bez izlaza na Crno more, odnosno na Sredozemlje. Ruski potez je bio opravdan i legitiman. Politika Velike Srbije ni u kom slučaju nije bila ni legalna ni legitimna ni opravdana, barem ne ništa više nego što bi to bili hrvatski tenkovi u Beogradu.melkior wrote:A propo situacije u Ukrajini, neusporedivo sa četničkom agresijom na Hrvatsku.michaellcmacha wrote: i ja naci fašist okrvavljenih ruku do laktova, valjda otud ptsp,
2015-08-09
Što se mene tiče, slobodno ih je trebalo potaracat.michaellcmacha wrote:pa zato sam i pitao jel bio red i bandu iz rosulja i slabinje potaracat s obzirom da su u identičnoj poziciji bili kao i ti tamo.... i oni su bili suport belim orlovima, kninđama, šiltovima, stivovima i ostaloj koljačkoj gamadi koja je satirala naše ljude koji su stjecajem okolnosti ostali na tom prostoru pa završili u đubru.... al ne to tebi nije isti kontekst....
2015-08-09
imaju svaki dan kulturno umjetnicki program,javna pogubljenja,vjesanja,sjecenja glave,ruku,nogu a "umjerena opozicija" sjece djeci tupim nozevima glave i cupa is prsa ljudima srce i jede...bukvalnobogomdani wrote:Poanta svega..nema umjerenog ili radikalnog islama,bas kako je Erdo rekao,ima samo Islam..melkior wrote:Pa da. Civili u gradu zapravo podržavaju ISIL.bogomdani wrote:Pa ovi sto su tamo u gradu,su se samo malo prilagodili..malo stroza pravila ali u konacnici islam..melkior wrote:U ratu nema nevinih i nedužnih, samo više ili manje mrtvih. Civili neka biraju stranu, odmah. Tri godine Alepo je pod vlašću ISIL-ovaca. Ne bi 3 godine ni da ga okupira Majka Tereza.melkior wrote:
Dat im rok: imate dva tjedna da
- stanete na stranu vlade u Damasku i da se borite protiv islamista
rok mjesec dana za žene i djecu da
- napustite grad
Nakon toga u gradu se više nikoga ne može smatrati civilom.
Winter is coming-
2014-04-14
a što je opravdano u zazivanju ili priželjkivanju upotrebe oružja za masovno uništenje i pritom stvaranja ozračja da se ionako radi o kompletno kontaminiranoj populaciji kad je u pitanju islamski fundamentalizam i sve što se onda posljedično podrazumijeva uz to...a svi znamo da se to ne mre samo tako pojednostavljivati....i ti sasvim sigurno to znaš ali računaš bolje da ih netko pa tko god to bio potaraca sa nekim ili nekoliko njukova nego da oni sutra nadođu pa da se mi tj ti nažemo u dekomodiranoj situaciji pa nedo bog se opet morali klati, boriti ili što već u tom kontekstu... ;)melkior wrote:Da su Rusi htjeli, za tjedan dana su mogli biti u Kijevu. Rusiju Krim ne zanima radi teritorijalnog širenja, niti ih u tom smislu zanima teritorijalno osvajanje Ukrajine. Janukoviču je EU nudila 3 milijarde eura ako provede reforme, Putin je uletio i ponudio 15 milijardi dolara bez ikakvih uvjeta. Janukovič je rekao da ne može prihvatiti ponudu EU i da čeka novu ponudu. I tada je organiziran Majdan. Rusija je s Ukrajinom imala potpisan ugovor o držanju vojnih brodova na Krimu, za koju luku je uredno plaćala sve svoje obveze. Padom Janukoviča nova vlast je jednostrano raskinula ugovor s Rusijom za vojnu luku. Rusija bi ostala bez izlaza na Crno more, odnosno na Sredozemlje. Ruski potez je bio opravdan i legitiman. Politika Velike Srbije ni u kom slučaju nije bila ni legalna ni legitimna ni opravdana, barem ne ništa više nego što bi to bili hrvatski tenkovi u Beogradu.melkior wrote:A propo situacije u Ukrajini, neusporedivo sa četničkom agresijom na Hrvatsku.michaellcmacha wrote: i ja naci fašist okrvavljenih ruku do laktova, valjda otud ptsp,
2015-08-08
Pa dolje situacija i jest kompletno kontaminirana. Samo što Zapad nema apsolutno nikakav moralni dignitet (a ni volje) upotrijebiti taktičku nuklearku na Alepo. Ali da sam na Putinovom mjestu, dobro bih razmislio o tome.michaellcmacha wrote:a što je opravdano u zazivanju ili priželjkivanju upotrebe oružja za masovno uništenje i pritom stvaranja ozračja da se ionako radi o kompletno kontaminiranoj populaciji kad je u pitanju islamski fundamentalizam i sve što se onda posljedično podrazumijeva uz to...a svi znamo da se to ne mre samo tako pojednostavljivati....i ti sasvim sigurno to znaš ali računaš bolje da ih netko pa tko god to bio potaraca sa nekim ili nekoliko njukova nego da oni sutra nadođu pa da se mi tj ti nažemo u dekomodiranoj situaciji pa nedo bog se opet morali klati, boriti ili što već u tom kontekstu... ;)melkior wrote:Da su Rusi htjeli, za tjedan dana su mogli biti u Kijevu. Rusiju Krim ne zanima radi teritorijalnog širenja, niti ih u tom smislu zanima teritorijalno osvajanje Ukrajine. Janukoviču je EU nudila 3 milijarde eura ako provede reforme, Putin je uletio i ponudio 15 milijardi dolara bez ikakvih uvjeta. Janukovič je rekao da ne može prihvatiti ponudu EU i da čeka novu ponudu. I tada je organiziran Majdan. Rusija je s Ukrajinom imala potpisan ugovor o držanju vojnih brodova na Krimu, za koju luku je uredno plaćala sve svoje obveze. Padom Janukoviča nova vlast je jednostrano raskinula ugovor s Rusijom za vojnu luku. Rusija bi ostala bez izlaza na Crno more, odnosno na Sredozemlje. Ruski potez je bio opravdan i legitiman. Politika Velike Srbije ni u kom slučaju nije bila ni legalna ni legitimna ni opravdana, barem ne ništa više nego što bi to bili hrvatski tenkovi u Beogradu.melkior wrote:A propo situacije u Ukrajini, neusporedivo sa četničkom agresijom na Hrvatsku.michaellcmacha wrote: i ja naci fašist okrvavljenih ruku do laktova, valjda otud ptsp,
Kao prvo, pokazao bi rusku odlučnost da se obračuna s islamizmom na Bliskom istoku.
Kao drugo, pokazao bi tko je stvarni gazda u Siriji.
Kao treće, pokazao bi Zapadu i SAD-u i Turskoj i Saudijskoj Arabiji i Europi da s njim nema zajebancije.
Da, da sam na Putinovom mjestu, svakako bih razmislio o upotrebi taktičke nuklearke na Alepo, i jedini tko bi me mogao privremeno spriječiti u toj namjeri je Bashar al Asad. Privremeno.
2015-08-09
Ako vojska ne može zauzeti grad, a civilima si dao rok da se opredijele, ako postoji opasnost da se islamisti probiju iz obruča u žestokoj protuofenzivi, onda je stvar jasna. Ali ako u međuvremeno i dalju stižu konvoji iz Turske, onda očito ni ruska avijacija ne radi posao koji bi trebala. Jer ne možeš ti bombardirati islamiste u gradu a puštati konvoje pomoći iz Turske. Onda je to sprdačina a ne ozbiljna vojna akcija. U tom slučaju ni taktička nuklearka kao takva ne bi bila moralno opravdana ni legitimna.melkior wrote:Pa dolje situacija i jest kompletno kontaminirana. Samo što Zapad nema apsolutno nikakav moralni dignitet (a ni volje) upotrijebiti taktičku nuklearku na Alepo. Ali da sam na Putinovom mjestu, dobro bih razmislio o tome.michaellcmacha wrote:a što je opravdano u zazivanju ili priželjkivanju upotrebe oružja za masovno uništenje i pritom stvaranja ozračja da se ionako radi o kompletno kontaminiranoj populaciji kad je u pitanju islamski fundamentalizam i sve što se onda posljedično podrazumijeva uz to...a svi znamo da se to ne mre samo tako pojednostavljivati....i ti sasvim sigurno to znaš ali računaš bolje da ih netko pa tko god to bio potaraca sa nekim ili nekoliko njukova nego da oni sutra nadođu pa da se mi tj ti nažemo u dekomodiranoj situaciji pa nedo bog se opet morali klati, boriti ili što već u tom kontekstu... ;)melkior wrote:Da su Rusi htjeli, za tjedan dana su mogli biti u Kijevu. Rusiju Krim ne zanima radi teritorijalnog širenja, niti ih u tom smislu zanima teritorijalno osvajanje Ukrajine. Janukoviču je EU nudila 3 milijarde eura ako provede reforme, Putin je uletio i ponudio 15 milijardi dolara bez ikakvih uvjeta. Janukovič je rekao da ne može prihvatiti ponudu EU i da čeka novu ponudu. I tada je organiziran Majdan. Rusija je s Ukrajinom imala potpisan ugovor o držanju vojnih brodova na Krimu, za koju luku je uredno plaćala sve svoje obveze. Padom Janukoviča nova vlast je jednostrano raskinula ugovor s Rusijom za vojnu luku. Rusija bi ostala bez izlaza na Crno more, odnosno na Sredozemlje. Ruski potez je bio opravdan i legitiman. Politika Velike Srbije ni u kom slučaju nije bila ni legalna ni legitimna ni opravdana, barem ne ništa više nego što bi to bili hrvatski tenkovi u Beogradu.melkior wrote:A propo situacije u Ukrajini, neusporedivo sa četničkom agresijom na Hrvatsku.michaellcmacha wrote: i ja naci fašist okrvavljenih ruku do laktova, valjda otud ptsp,
Kao prvo, pokazao bi rusku odlučnost da se obračuna s islamizmom na Bliskom istoku.
Kao treće, pokazao bi Zapadu i SAD-u i Turskoj i Saudijskoj Arabiji i Europi da s njim nema zajebancije.
Da, da sam na Putinovom mjestu, svakako bih razmislio o upotrebi taktičke nuklearke na Alepo, i jedini tko bi me mogao privremeno spriječiti u toj namjeri je Bashar al Asad. Privremeno.
2015-08-09
a mene i dalje pere ptsp... ;))) a ti koji si inače svojevremeno pozivajući se ko i zole fakultetlija na nivo i poziciju bio pacifist, sad bi odjednom onako bez jebem ti TAKTIČKOM NUKLEARKOM POBIO 2 MILIJUNA LJUDI a ne znaš da se jednom taktičkom nuklearnom bombom cilja na uništenje jedne tenkovske bojne sa pratećim postrojbama u borbenom reasporedu.... e moj melkior kakvo bi tek sranje nastalo kad bi likovi poput tebe se dočepali tih ratnih sklopova
2015-08-08
:)))) evo tebe još dva tri upisa pa ćeš zaključiti da upotreba nuklearnog oružja a pogotovo taktičkog arsenala nikako ne bi bila dobra.... al i to na stranu ti i dalje ne kužiš da su civili u apsolutnoj vlasti naoružanih formacija neovisno koje bile.... i da oni ne donose niti sprovode ikoji oblik odluka koji bi bio u suprotnosti sa ciljevim tih istih formacija...melkior wrote:Ako vojska ne može zauzeti grad, a civilima si dao rok da se opredijele, ako postoji opasnost da se islamisti probiju iz obruča u žestokoj protuofenzivi, onda je stvar jasna. Ali ako u međuvremeno i dalju stižu konvoji iz Turske, onda očito ni ruska avijacija ne radi posao koji bi trebala. Jer ne možeš ti bombardirati islamiste u gradu a puštati konvoje pomoći iz Turske. Onda je to sprdačina a ne ozbiljna vojna akcija. U tom slučaju ni taktička nuklearka kao takva ne bi bila moralno opravdana ni legitimna.melkior wrote:Pa dolje situacija i jest kompletno kontaminirana. Samo što Zapad nema apsolutno nikakav moralni dignitet (a ni volje) upotrijebiti taktičku nuklearku na Alepo. Ali da sam na Putinovom mjestu, dobro bih razmislio o tome.michaellcmacha wrote:a što je opravdano u zazivanju ili priželjkivanju upotrebe oružja za masovno uništenje i pritom stvaranja ozračja da se ionako radi o kompletno kontaminiranoj populaciji kad je u pitanju islamski fundamentalizam i sve što se onda posljedično podrazumijeva uz to...a svi znamo da se to ne mre samo tako pojednostavljivati....i ti sasvim sigurno to znaš ali računaš bolje da ih netko pa tko god to bio potaraca sa nekim ili nekoliko njukova nego da oni sutra nadođu pa da se mi tj ti nažemo u dekomodiranoj situaciji pa nedo bog se opet morali klati, boriti ili što već u tom kontekstu... ;)melkior wrote:Da su Rusi htjeli, za tjedan dana su mogli biti u Kijevu. Rusiju Krim ne zanima radi teritorijalnog širenja, niti ih u tom smislu zanima teritorijalno osvajanje Ukrajine. Janukoviču je EU nudila 3 milijarde eura ako provede reforme, Putin je uletio i ponudio 15 milijardi dolara bez ikakvih uvjeta. Janukovič je rekao da ne može prihvatiti ponudu EU i da čeka novu ponudu. I tada je organiziran Majdan. Rusija je s Ukrajinom imala potpisan ugovor o držanju vojnih brodova na Krimu, za koju luku je uredno plaćala sve svoje obveze. Padom Janukoviča nova vlast je jednostrano raskinula ugovor s Rusijom za vojnu luku. Rusija bi ostala bez izlaza na Crno more, odnosno na Sredozemlje. Ruski potez je bio opravdan i legitiman. Politika Velike Srbije ni u kom slučaju nije bila ni legalna ni legitimna ni opravdana, barem ne ništa više nego što bi to bili hrvatski tenkovi u Beogradu.melkior wrote:
A propo situacije u Ukrajini, neusporedivo sa četničkom agresijom na Hrvatsku.
2015-08-08
al svejedno bi ti njih njukao jer su oni po defaultu, kako tvrdi ovaj nacist inače manager u audiju, svi za kolektivni odstrel...
2015-08-08
Ne sjećam se kad sam se pozivao na pacifizammichaellcmacha wrote:a mene i dalje pere ptsp... ;))) a ti koji si inače svojevremeno pozivajući se ko i zole fakultetlija na nivo i poziciju bio pacifist, sad bi odjednom onako bez jebem ti TAKTIČKOM NUKLEARKOM POBIO 2 MILIJUNA LJUDI a ne znaš da se jednom taktičkom nuklearnom bombom cilja na uništenje jedne tenkovske bojne sa pratećim postrojbama u borbenom reasporedu.... e moj melkior kakvo bi tek sranje nastalo kad bi likovi poput tebe se dočepali tih ratnih sklopova
Inače, militanti su krenuli u proboj obruča sa preko 60 tenkova. U samom gradu ih se nalazi 30 000. Da, ovo je izbor između taktičke nuklearke ili riskiranja da ti sva vojska izgine u borbi za svaku ulicu, svaku zgradu, a pri tom si nesposoban odsjeći neprijateljske linije opskrbe.
2015-08-09
pa dobro šta bi na krju njukao taktičkim njukovima.... dijelove militarnih formacija ili ukupnu populaciju na zadanom prostoru de se odluči...
2015-08-08
Za početak, čitave kvartove tepih bombardiranjem. Ako ih možeš locirati na koncentriranom području.michaellcmacha wrote:pa dobro šta bi na krju njukao taktičkim njukovima.... dijelove militarnih formacija ili ukupnu populaciju na zadanom prostoru de se odluči...
2015-08-09
ta retorika o nukanju je nastala nakon sto su turci i saudijci nesto prijetili da ce intervenisati u siriji,i nakon sto su lansirali one rakete tipa kalibar,putin je komentarisao kako je zadovoljan tim oruzjem i da se nada da nece nikad morati primjeniti nuklearno oruzje.
2014-04-14
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Zar neče Rusi pomoć Suljo?Jupiter Bem se preplašio NATO-a:Ulazak srpske vojske na Kosovo značio bi sukob s NATO-om!?
» Brži izgon iz Njemačke uz pomoć vojske?
» Najveći porazi srpske vojske: "Svi srbi pobegli, svi Rusi izginuli"
» BL uvodi novi praznik : Ulazak srpske vojske u Banjaluku 1918
» Vukanovic moli Vučica da im pomogne u osnivanju vojske republike Srpske
» Brži izgon iz Njemačke uz pomoć vojske?
» Najveći porazi srpske vojske: "Svi srbi pobegli, svi Rusi izginuli"
» BL uvodi novi praznik : Ulazak srpske vojske u Banjaluku 1918
» Vukanovic moli Vučica da im pomogne u osnivanju vojske republike Srpske
Page 3 of 4