Nakon Turske i Tajland se izborio za vlast po želji naroda. Izbori, a ne diktatura
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Nakon Turske i Tajland se izborio za vlast po želji naroda. Izbori, a ne diktatura
Hmmmm ..............skroz sam zaboravio na to al ja sam i programer.udba wrote:s tim da bi ja forsirao školovane generale.
Recimo Domazet Lošo bi bio dobar ministar prosvjete, ima ratni background, a izučio je najkvalitetnije škole unutar JNA.
Mogao bih stvoriti vojsku poslušnih ubica.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Nakon Turske i Tajland se izborio za vlast po želji naroda. Izbori, a ne diktatura
Šalim se al ono ideja je za razmatranje. I onako mi je nikidan prošlo kroz glavu da bi bilo dobro da naučim koju riječ onog šwabskog s obzirom da če ww3.
Još čemo to proučawati no činjeniča je da znam programirati ljudske umowe.
Mogu usaditi umowima mržnju , ogromnu bezuwjetnju mržnju ......prema Arapima npr.
Još čemo to proučawati no činjeniča je da znam programirati ljudske umowe.
Mogu usaditi umowima mržnju , ogromnu bezuwjetnju mržnju ......prema Arapima npr.
2014-04-11
RayMabus wrote:šwabskog s
obzirom da če ww3.
proučawati
činjeniča
umowima
bezuwjetnju
Komandiru, temeljem jezičnih specifičnosti zaključujem kako si spreman za današnji session.
Ako ćeš ovu temu koristiti za saopštavanje dnevne zapovesti, što se mene tiče sve je spremno.
Ni zrno žita emančipačiji!
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Razmišljam. WIdit čemo kako se stwari budu odwijale. Hr mi je premala držawa za owo. Može i Italija.
Treba mi samo logistika , diktator koji me podržawa i narawno pokusni kuniči.
Afrički črnči su priitiwni , lakše ih je programirati a i čemu trošiti bijelče.
Treba mi samo logistika , diktator koji me podržawa i narawno pokusni kuniči.
Afrički črnči su priitiwni , lakše ih je programirati a i čemu trošiti bijelče.
2014-04-11
A Srbija? Isti mentalitet, isti jezik. Nisu li oni lakši za umno nadziranje i upravljanje od ovih drugačijih ugljikovih jedinica?RayMabus wrote:Razmišljam. WIdit čemo kako se stwari budu odwijale. Hr mi je premala držawa za owo. Može i Italija.
2015-11-10
Stwarno misliš da ču tehnologiju pranja uma dati srpskoj tajnoj službi ?
Pa ti si bljesaw.
Pa ti si bljesaw.
2014-04-11
Ima širinu. Mogao bi voditi sve, od države do Na rubu znanosti.udba wrote:s tim da bi ja forsirao školovane generale.
Recimo Domazet Lošo bi bio dobar ministar prosvjete, ima ratni background, a izučio je najkvalitetnije škole unutar JNA.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Da , to je baš bitno za đenerala da zna woditi na Rubu znanosti hah ahahah ahahhaa u pihku malterinu hah hahah hahahaha
Iden popit kawu. Hebo was tko was naprawi.
Iden popit kawu. Hebo was tko was naprawi.
2014-04-11
Skowao sam neki plan al još ga proučawam. Ide nekako owako : počme shranje u Italiji a tamo imam rodbine i znam jezik , jawim se nekom fašistu u nastanku i ponudim mu ugowor : ja tebi pomognem ti meni.
Usluga koju ja tražim je : daj mi diwizije talijanske wojske da dođem u Hr na Jadran i .......zbogom emaničipačija.
Usluga koju ja tražim je : daj mi diwizije talijanske wojske da dođem u Hr na Jadran i .......zbogom emaničipačija.
2014-04-11
....a ti njemu dva miseca u apartmanu i neka toća dupe u moru k'liko mu srce ište.RayMabus wrote:Skowao sam neki plan al još ga proučawam. Ide nekako owako : počme shranje u Italiji a tamo imam rodbine i znam jezik , jawim se nekom fašistu u nastanku i ponudim mu ugowor : ja tebi pomognem ti meni.
Usluga koju ja tražim je : daj mi diwizije talijanske wojske da dođem u Hr na Jadran i ......
Samo ja bi bija oprezniji s Italijani, oni će 2043 prijeć na stranu ISIL-a.
2015-11-10
On skuži guštera na 300 metara kontra vjetra, oni Ike je kurac. Odmah mu zna i podvrstu, esdepeaurus rex.mutava baštarda wrote:Ima širinu. Mogao bi voditi sve, od države do Na rubu znanosti.udba wrote:s tim da bi ja forsirao školovane generale.
2015-11-10
To s Talijanima je još u fazi proučawanja.
Ako owdje ne budem mogao sa domačim snagama izbit taj mentalni sklop iz glawe onda ču morat tražit pomoč izwana.
Usluga za uslugu.
Ako owdje ne budem mogao sa domačim snagama izbit taj mentalni sklop iz glawe onda ču morat tražit pomoč izwana.
Usluga za uslugu.
2014-04-11
Baba Vanga im je na vrijeme razotkrila planove tako da se imamo vremena pripremiti. Orjunu organizirati da rasteže bodljikavu žicu po plažama pogodnim za desant.udba wrote:....a ti njemu dva miseca u apartmanu i neka toća dupe u moru k'liko mu srce ište.RayMabus wrote:Skowao sam neki plan al još ga proučawam. Ide nekako owako : počme shranje u Italiji a tamo imam rodbine i znam jezik , jawim se nekom fašistu u nastanku i ponudim mu ugowor : ja tebi pomognem ti meni.
Usluga koju ja tražim je : daj mi diwizije talijanske wojske da dođem u Hr na Jadran i ......
Samo ja bi bija oprezniji s Italijani, oni će 2043 prijeć na stranu ISIL-a.
Stavio sam neke stwari na papir pa zaključio da je ideološki neprijatelj ideološki neprijatelj i da je to borba na razini Europe i da nije bitno jel to obawim u Hr ili u Italiji npr.
Ja sam stranač , nitko me ne zna , nemuči me šta je netko Talijan tj ne koči me načionalna kočniča .....koristan materijal za fašistu u nastajanju.
Za pare ne radim al za protuuslugu oču.
AL prwo ih treba ostawit na miru da im swi oni črmči i Arapi zaglawe na poluotoku i da puknu ko kokiče tj dođe do situačije da im se tamo pojawi fašista u nastajanju.
Ja sam stranač , nitko me ne zna , nemuči me šta je netko Talijan tj ne koči me načionalna kočniča .....koristan materijal za fašistu u nastajanju.
Za pare ne radim al za protuuslugu oču.
AL prwo ih treba ostawit na miru da im swi oni črmči i Arapi zaglawe na poluotoku i da puknu ko kokiče tj dođe do situačije da im se tamo pojawi fašista u nastajanju.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Nakon šamaranja turske, kreće čamaranje milogoraca
» SAD nakon Rusije, EU, Turske i Kine najavljuju sankcije Indiji i cijelom svijetu!
» Pada li pročetnička i prosrpska vlast u Crnoj Gori nakon četiri godine?
» Nakon napada nožem u Beču, austrijska vlast dobila podršku za antiimigracijsku politiku
» Nakon šamaranja turske, kreće čamaranje milogoraca
» SAD nakon Rusije, EU, Turske i Kine najavljuju sankcije Indiji i cijelom svijetu!
» Pada li pročetnička i prosrpska vlast u Crnoj Gori nakon četiri godine?
» Nakon napada nožem u Beču, austrijska vlast dobila podršku za antiimigracijsku politiku
Page 2 of 2