ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nakon Turske i Tajland se izborio za vlast po želji naroda. Izbori, a ne diktatura

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Nakon Turske i Tajland se izborio za vlast po želji naroda. Izbori, a ne diktatura - Page 2 Empty Re: Nakon Turske i Tajland se izborio za vlast po želji naroda. Izbori, a ne diktatura

Post by RayMabus 9/8/2016, 11:19

udba wrote:s tim da bi ja forsirao školovane generale.
Recimo Domazet Lošo bi bio dobar ministar prosvjete, ima ratni background, a izučio je najkvalitetnije škole unutar JNA.
Hmmmm ..............skroz sam zaboravio na to al ja sam i programer.

Nakon Turske i Tajland se izborio za vlast po želji naroda. Izbori, a ne diktatura - Page 2 The-hipnotizer-high-res5-cover

Mogao bih stvoriti vojsku poslušnih ubica.

Nakon Turske i Tajland se izborio za vlast po želji naroda. Izbori, a ne diktatura - Page 2 514PGBWYMEL._SX258_BO1,204,203,200_

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Nakon Turske i Tajland se izborio za vlast po želji naroda. Izbori, a ne diktatura - Page 2 Empty Re: Nakon Turske i Tajland se izborio za vlast po želji naroda. Izbori, a ne diktatura

Post by RayMabus 9/8/2016, 11:26

Šalim se al ono ideja je za razmatranje. I onako mi je nikidan prošlo kroz glavu da bi bilo dobro da naučim koju riječ onog šwabskog s obzirom da če ww3.

Još čemo to proučawati no činjeniča je da znam programirati ljudske umowe.

Mogu usaditi umowima mržnju , ogromnu bezuwjetnju mržnju ......prema Arapima npr.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by udba 9/8/2016, 11:35

RayMabus wrote:šwabskog s
obzirom da če ww3.
proučawati
činjeniča
umowima
bezuwjetnju

Komandiru, temeljem jezičnih specifičnosti zaključujem kako si spreman za današnji session.
Ako ćeš ovu temu koristiti za saopštavanje dnevne zapovesti, što se mene tiče sve je spremno.

Ni zrno žita emančipačiji!

Nakon Turske i Tajland se izborio za vlast po želji naroda. Izbori, a ne diktatura - Page 2 Soldier-smiley
udba
udba

2015-11-10

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/8/2016, 11:39

Razmišljam. WIdit čemo kako se stwari budu odwijale. Hr mi je premala držawa za owo. Može i Italija.

Treba mi samo logistika , diktator koji me podržawa i narawno pokusni kuniči.

Afrički črnči su priitiwni , lakše ih je programirati a i čemu trošiti bijelče.

Nakon Turske i Tajland se izborio za vlast po želji naroda. Izbori, a ne diktatura - Page 2 Lincoln-movie-black%20soldiers-540x337
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by udba 9/8/2016, 11:45

RayMabus wrote:Razmišljam. WIdit čemo kako se stwari budu odwijale. Hr mi je premala držawa za owo. Može i Italija.
A Srbija? Isti mentalitet, isti jezik. Nisu li oni lakši za umno nadziranje i upravljanje od ovih drugačijih ugljikovih jedinica?
udba
udba

2015-11-10

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/8/2016, 11:48

Stwarno misliš da ču tehnologiju pranja uma dati srpskoj tajnoj službi ?

Pa ti si bljesaw.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 9/8/2016, 11:53

Recimo Domazet Lošo bi bio dobar ministar prosvjete, ima ratni background, a izučio je najkvalitetnije škole unutar JNA.
Ima širinu. Mogao bi voditi sve, od države do Na rubu znanosti.
mutava baštarda
mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/8/2016, 11:55

Da , to je baš bitno za đenerala da zna woditi na Rubu znanosti hah ahahah ahahhaa u pihku malterinu hah hahah hahahaha

Iden popit kawu. Hebo was tko was naprawi.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/8/2016, 11:59

Skowao sam neki plan al još ga proučawam. Ide nekako owako : počme shranje u Italiji a tamo imam rodbine i znam jezik , jawim se nekom fašistu u nastanku i ponudim mu ugowor : ja tebi pomognem ti meni.

Usluga koju ja tražim je : daj mi diwizije talijanske wojske da dođem u Hr na Jadran i .......zbogom emaničipačija.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by udba 9/8/2016, 12:02

RayMabus wrote:Skowao sam neki plan al još ga proučawam. Ide nekako owako : počme shranje u Italiji a tamo imam rodbine i znam jezik , jawim se nekom fašistu u nastanku i ponudim mu ugowor : ja tebi pomognem ti meni.

Usluga koju ja tražim je : daj mi diwizije talijanske wojske da dođem u Hr na Jadran i ......
....a ti njemu dva miseca u apartmanu i neka toća dupe u moru k'liko mu srce ište.

Samo ja bi bija oprezniji s Italijani, oni će 2043 prijeć na stranu ISIL-a.
udba
udba

2015-11-10

Back to top Go down

Post by udba 9/8/2016, 12:03

mutava baštarda wrote:
Ima širinu. Mogao bi voditi sve, od države do Na rubu znanosti.
On skuži guštera na 300 metara kontra vjetra, oni Ike je kurac. Odmah mu zna i podvrstu, esdepeaurus rex.
udba
udba

2015-11-10

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/8/2016, 12:10

To s Talijanima je još u fazi proučawanja.

Ako owdje ne budem mogao sa domačim snagama izbit taj mentalni sklop iz glawe onda ču morat tražit pomoč izwana.

Usluga za uslugu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 9/8/2016, 12:10

udba wrote:
RayMabus wrote:Skowao sam neki plan al još ga proučawam. Ide nekako owako : počme shranje u Italiji a tamo imam rodbine i znam jezik , jawim se nekom fašistu u nastanku i ponudim mu ugowor : ja tebi pomognem ti meni.

Usluga koju ja tražim je : daj mi diwizije talijanske wojske da dođem u Hr na Jadran i ......
....a ti njemu dva miseca u apartmanu i neka toća dupe u moru k'liko mu srce ište.

Samo ja bi bija oprezniji s Italijani, oni će 2043 prijeć na stranu ISIL-a.
Baba Vanga im je na vrijeme razotkrila planove tako da se imamo vremena pripremiti. Orjunu organizirati da rasteže bodljikavu žicu po plažama pogodnim za desant.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/8/2016, 12:17

Stavio sam neke stwari na papir pa zaključio da je ideološki neprijatelj ideološki neprijatelj i da je to borba na razini Europe i da nije bitno jel to obawim u Hr ili u Italiji npr.

Ja sam stranač , nitko me ne zna , nemuči me šta je netko Talijan tj ne koči me načionalna kočniča .....koristan materijal za fašistu u nastajanju.

Za pare ne radim al za protuuslugu oču.

AL prwo ih treba ostawit na miru da im swi oni črmči i Arapi zaglawe na poluotoku i da puknu ko kokiče tj dođe do situačije da im se tamo pojawi fašista u nastajanju.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics