Tužan kraj tužnog crnog predsjednika
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Tužan kraj tužnog crnog predsjednika
vidio sam i ja da nesto fali
Winter is coming- Posts : 9181
2014-04-14
sjecam se tog videja...Ezek je bio ovdje pa ga je muderatorska garnitura pocela svako malo za gluposti banirati..
Guest- Guest
Pričam o ovima koje ja pamtim. Mada ni Kartera ne pamtim,nego se sjećam onako u magli.Winter is coming wrote:kazu da je Kenedi bio zadnji predjsednik,poslije njega sve klosharijajastreb wrote:Koliko ja pratim politiku,predsjednici SAD su sve jedan gori od drugoga.
Karter je bio posljednji "dobri" predsjednik. Regan je bio,ono,kako-tako,tipičan predsjednik za Hladni rat.
Ali nakon Regana stižu antikristi i najgore moguće zlice.
Dva Buša,Klinton i ovaj nesoj danas.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ameri su glup narod ali Bilderberg grupa koja okuplja neke od najuticajnijih ljudi na planeti na polju poduzetništva, medija i politike a obavijena je velom tajne vlada Amerikom. Ameri su glupi ko kurac. Vidjeli smo to kada je naš novinar bio u Americi pa njihovi srednjoškolci nisu znali nabrojiti niti jednu zemlju u Europi. Uzgajaju poslušnike i kretenoide.
Nek prođu Hrvatskom pa upitaju za afričke države i njihove glavne gradove. Baš da vidim naše znanje!
Kao prvo... Mi ne "hodamo svijetom" i svrgavamo Vlade pa uspostavljamo svoje... Jel istina? Kao drugo, mi se ne kurčimo demokracijom kao oni a ja si kurac režem da ti ni dan danas ne znaš kako se bira američki predsjednik? Jel znaš? Znaš moj kurac! Kao treće, ja znam gdje je Amerika za razliku od glupih Amerikanaca koji misle da je Afganistan njihova susjedna država.Regoč wrote:Nek prođu Hrvatskom pa upitaju za afričke države i njihove glavne gradove. Baš da vidim naše znanje!
Naravno da znam kako se bira. Birači biraju izbornike po državama koji potom biraju predsjednika. Svaka država ima onoliko izbornikah koliko ima zastupnikah i senatorah u Kongresu.
A što misliš koliko bi Hrvata znalo naći Moldaviju?
Narvano... Pojma nemaš. Relativni, a ja naglašavam ovo, RELATIVNI, pobjednik uzima APSOLUTNO SVE glasove. I onda ti apsolutni pobjednici biraju predsjednika mada nisu apsolutni pobjednici. I ta Amerika nama sere o demokraciji? Nabijem ih na curacRegoč wrote:Naravno da znam kako se bira. Birači biraju izbornike po državama koji potom biraju predsjednika. Svaka država ima onoliko izbornikah koliko ima zastupnikah i senatorah u Kongresu.
I što ja to ne znam? Ne biraju li birači izbornike, a oni predsjednika?provocator wrote:Narvano... Pojma nemaš. Relativni, a ja naglašavam ovo, RELATIVNI, pobjednik uzima APSOLUTNO SVE glasove. I onda ti apsolutni pobjednici biraju predsjednika mada nisu apsolutni pobjednici. I ta Amerika nama sere o demokraciji? Nabijem ih na curacRegoč wrote:Naravno da znam kako se bira. Birači biraju izbornike po državama koji potom biraju predsjednika. Svaka država ima onoliko izbornikah koliko ima zastupnikah i senatorah u Kongresu.
Puno više od Amera i to sam siguran. A osim toga mi nikoga ne "oslobađamo", ne svrgavamo i ne dijelimo lekcije o demokraciji.Regoč wrote:A što misliš koliko bi Hrvata znalo naći Moldaviju?
Kakve sveze ima naša vojna nemoć s našom neobrazovanošću? Siguran sam da dobar dio ljudi ne bi bio u stanju nabrojati sve naše županije ni pokazati ih na zemljovidu.
Aha... U pravoj (američkoj) demokraciji birači biraju izbornike? Tak si napisao. Jel istina?Regoč wrote:I što ja to ne znam? Ne biraju li birači izbornike, a oni predsjednika?provocator wrote:Narvano... Pojma nemaš. Relativni, a ja naglašavam ovo, RELATIVNI, pobjednik uzima APSOLUTNO SVE glasove. I onda ti apsolutni pobjednici biraju predsjednika mada nisu apsolutni pobjednici. I ta Amerika nama sere o demokraciji? Nabijem ih na curacRegoč wrote:Naravno da znam kako se bira. Birači biraju izbornike po državama koji potom biraju predsjednika. Svaka država ima onoliko izbornikah koliko ima zastupnikah i senatorah u Kongresu.
Znači birač bira izbornika koji onda bira za njega??? Bez obzira jel taj birač birao liberale, socijaliste, curac ili palac u ime njega će vlast odabrati onaj tko je osvojio relativnu većinu? I to je tebi OK? To je ta nenadjebiva demokracija?
Jebala te vojna nemoć... Mozak i inteligencija su bitne. A naše županije ne znaju nabrojiti na HDZ-ovci koji su ih i oformili. 20 županija na teritoriju države koja jedva da ima 4 milijuna stanovnika mogu osnovati samo debili i zadnji idioti.Regoč wrote:Kakve sveze ima naša vojna nemoć s našom neobrazovanošću? Siguran sam da dobar dio ljudi ne bi bio u stanju nabrojati sve naše županije ni pokazati ih na zemljovidu.
Tako je. Birač dajući glas nekom kandidatu za predsjednika zapravo daje glas njegovim ljudima koji će biti izbornici. Onaj kandidat koji osvoji većinu (da, može i relativnu) glasovah, dobiva sve (da, baš sve) izbornike iz te države. Izbornici se sastaju i glasuju za kandidata koji ih je predložio za izbornike, mada teorijski i ne moraju.
A oni švicarski kreteni imaju 26. E budala!provocator wrote:Jebala te vojna nemoć... Mozak i inteligencija su bitne. A naše županije ne znaju nabrojiti na HDZ-ovci koji su ih i oformili. 20 županija na teritoriju države koja jedva da ima 4 milijuna stanovnika mogu osnovati samo debili i zadnji idioti.Regoč wrote:Kakve sveze ima naša vojna nemoć s našom neobrazovanošću? Siguran sam da dobar dio ljudi ne bi bio u stanju nabrojati sve naše županije ni pokazati ih na zemljovidu.
Nisu oni budale nego ti... Jerbo u Švici oni rade kao volonteri a tu i u mjesnim samoupravama promaju plaću. Budalo bedasta!Regoč wrote:A oni švicarski kreteni imaju 26. E budala!provocator wrote:Jebala te vojna nemoć... Mozak i inteligencija su bitne. A naše županije ne znaju nabrojiti na HDZ-ovci koji su ih i oformili. 20 županija na teritoriju države koja jedva da ima 4 milijuna stanovnika mogu osnovati samo debili i zadnji idioti.Regoč wrote:Kakve sveze ima naša vojna nemoć s našom neobrazovanošću? Siguran sam da dobar dio ljudi ne bi bio u stanju nabrojati sve naše županije ni pokazati ih na zemljovidu.
Osim toga stvar je i u organizaciji samo kaj si ti preglup da to shvatš.
Da, i???Regoč wrote:Tako je. Birač dajući glas nekom kandidatu za predsjednika zapravo daje glas njegovim ljudima koji će biti izbornici. Onaj kandidat koji osvoji većinu (da, može i relativnu) glasovah, dobiva sve (da, baš sve) izbornike iz te države. Izbornici se sastaju i glasuju za kandidata koji ih je predložio za izbornike, mada teorijski i ne moraju.
Znači po tebi je normalno da netko, hipotetski pričam, s npr. 15 posto glasova obnaša apsolutnu vlast i bira ti predsjednika??? To je tebi OK i to je za tebe demokracija? Pa nabijem ja tebe i takvu demokraciju na kurac!
A osim toga što i ne bi nadmašili "glupe" švicarce pa osnovali još dvadesetak županija? S takvim grdobinama i kretenoidima kakav si ti i to bi bilo moguće. Onda bi se kurčili kak smo napredniji od njih. Krvi ti irudove... S kim sam ja ušao u Europu?!Regoč wrote:A oni švicarski kreteni imaju 26. E budala!provocator wrote:Jebala te vojna nemoć... Mozak i inteligencija su bitne. A naše županije ne znaju nabrojiti na HDZ-ovci koji su ih i oformili. 20 županija na teritoriju države koja jedva da ima 4 milijuna stanovnika mogu osnovati samo debili i zadnji idioti.Regoč wrote:Kakve sveze ima naša vojna nemoć s našom neobrazovanošću? Siguran sam da dobar dio ljudi ne bi bio u stanju nabrojati sve naše županije ni pokazati ih na zemljovidu.
Ajde, kretenu, popij tablete i smiri se, takav rječnik rabi sa svojom djecom. A sad idem vidjeti kako će Dijana Troj spasiti situaciju.
Do jutra!
Do jutra!
provocator-
2015-08-11
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Izbor Hillary Clinton za predsjednika može značiti kraj života na zemlji
» Šešelj na Kurirovim izborima za predsjednika Srbije prvi favorit za predsjednika!(i druge ankete daju prednost Šešelju)
» Kraj vlasti Markelove bio bi kraj Evrope kakvu znamo
» Tužan dan za ženski sport.
» Tužan život Srba u Hrvatskoj
» Šešelj na Kurirovim izborima za predsjednika Srbije prvi favorit za predsjednika!(i druge ankete daju prednost Šešelju)
» Kraj vlasti Markelove bio bi kraj Evrope kakvu znamo
» Tužan dan za ženski sport.
» Tužan život Srba u Hrvatskoj
Page 4 of 5