Umemo da pucamo
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Umemo da pucamo
Na strijeljanje, na strijeljanje....dijagram wrote:bacajte me tamo na upis tjedna:)n_razbojnik wrote:dijagram wrote:Mislim da je posebno motiviran jer su golubovi crveni
2014-04-14
n_razbojnik-
2014-04-15
Uglavnom traktori iz riječkog Torpeda.n_razbojnik wrote:jastreb pali k'o krajinski traktor
Kojeg su tvoji HDZ-ovci poharali.
No vratimo se na sport.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Je je, zajebani to hadezeovci po Rijeci...
vratimo se sportu
vratimo se sportu
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Je je, zajebani to hadezeovci po Rijeci...
Ajme koji trololol...
darth_vader-
2014-04-17
kada ce prosvjedna nota iz beograda....zbog zlata kosova i hrvatske...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
glasnovic zlato....realno treba ocekivati jos dvije zlatne medalje....to se ocekuje od brace sinkovic u veslanju....i sandre perkovic u bacanju diska...mozda jos za zlato konkurira neka od sestara zaninovic u tekvandou..medalja se mozda uzme i u boksu u teskoj kategoriji..hrgovic...ekipni sportovi?....vaterpolisti bi mogli uzeti medalju...rukometasi po prikazanaom u prvom susretu...tesko..kod kosarke se mora staviti?
2015-09-08
Ja baš od košarke sada očekujem dosta, možda i medalju, naravno ako čim kasnije naletimo na Amere jer sa svima ostalima se u ovom trenutku možemo nosit' momentum je dobar
Vaterpolo neznam, tu je 5 ekipa između kojih uvijek nijanse odlučuju i tako će biti i sada...može biti medalja a možemo izvisti lako
od ovoga što je vuk nabrojao + možda Blanka , ima onaj jedriličar iz Splita što je bio 4. na zadnjim OI
Vaterpolo neznam, tu je 5 ekipa između kojih uvijek nijanse odlučuju i tako će biti i sada...može biti medalja a možemo izvisti lako
od ovoga što je vuk nabrojao + možda Blanka , ima onaj jedriličar iz Splita što je bio 4. na zadnjim OI
2014-04-15
Janjevac??? Srbiju bas krenulo. Muhahahahahahaha
2014-04-14
...a ne znam..svakako za zlato realno najvise jos konkuriraju perkovicka i braca sinkovic u veslanju..jer su dominantni u svojim sportovima...zaninovicke su nepredvidive..ako imaju svoj dan jedna od njih moze do zlata..intrigira me boks i hrgovic koji ej europski prvak...od njega se svasta moze ocekivati..vaterpolisti su za sad pokazali dosta pobjedom protiv neugodnih amera i crnogoraca...kosarka kako sam rekao mora stajati veliki ?...vidjet cemo kako ce reagirat protiv neugodne argentine..gdje su nas nedavno dobrano rasturili..rukomet..sam vec otpisao..trebner nam se previse u boga uzdaje...i vise govori o bogu nego o taktici,utakmicama..n_razbojnik wrote:Ja baš od košarke sada očekujem dosta, možda i medalju, naravno ako čim kasnije naletimo na Amere jer sa svima ostalima se u ovom trenutku možemo nosit' momentum je dobar
od ovoga što je vuk nabrojao + možda Vlatka , ima onaj jedriličar iz Splita što je bio 4. na zadnjim OI
2015-09-08
Srbija dominiše, vekovni teritorij će se povratiti a sa njima i plemeniti metali sa olimpijade
2014-04-15
U rukometu su nas uvijek utakmice otvaranja hebale, ako se situacija već sutra bitno promjeni ima nade...ali tu niti su ozbiljan izbornik niti je to više ona stara ekipa, sklona osciliacijama ali i najpokrivenija po svim pozicijima vrhunskim pojedincima...ovo što sada imamo je čisti prosjek, iz kojega ovaj tip neće izvući maksimum bude li vodio utakmice kao protiv plaćenika
2014-04-15
...a i taj nas trener rukometasa pari mi malo caknut..i enkako mi djeluje kao najslabija karika
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» LOVCI UBILI IMAMA IZ TOMISLAVGRADA Opravdanje je nevjerojatno: 'Mislili smo da pucamo u divljač...'
Page 2 of 2