Sukob civilizacija na OI
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Sukob civilizacija na OI
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3728996/The-contrasting-cultures-brought-Olympics-Perfectly-timed-photograph-showing-Egyptian-German-volleyball-players-highlights-divide-teams.html
Guest- Guest
Re: Sukob civilizacija na OI
koje preseravanje s političkom korektnošću ono zeloti
jezuiti su bili manje sjebani u srednjem vijeku, više mi je pun kurac PC prozelitizma
jezuiti su bili manje sjebani u srednjem vijeku, više mi je pun kurac PC prozelitizma
a di je ona reprezentacija izbjeglica muahahahaha
2014-04-15
profesionalne sportašice nemaju menstruaciju i sklonije su ranoj osteoporozi.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Ajd ove Fatime, al nije mi jasno ni ovo, zasto se ove igrajuci na suhom odijevaju kao da ce plivati:)
dijagram-
2015-08-09
Ajde ove bar igraju na pijesku, ponekad blizu mora...nego što ove u dvorani igraju u donjim gaćama i badekostimudijagram wrote:Ajd ove Fatime, al nije mi jasno ni ovo, zasto se ove igrajuci na suhom odijevaju kao da ce plivati:)
2014-04-15
Tu mi se nesto ne brinu za ravnopravnost:)n_razbojnik wrote:Ajde ove bar igraju na pijesku, ponekad blizu mora...nego što ove u dvorani igraju u donjim gaćama i badekostimudijagram wrote:Ajd ove Fatime, al nije mi jasno ni ovo, zasto se ove igrajuci na suhom odijevaju kao da ce plivati:)
Koje su to mustre.
dijagram-
2015-08-09
tek se brinemo da se i one masne fatime ne razodjenu:)kic wrote:a što vi ne volite kožu jebo vas sapun .x
dijagram-
2015-08-09
Ma dobro, Grčka je dužna i bankrot, ni nemaju za bolje...srećom da nisu Olimpijske u hladnijim krajevima
2014-04-15
Ne to je Europsko prvenstvo, ovo je drugokic wrote:uskoro će bit 4 fatime, 2 sa svake strane mreže..
2014-04-15
za 30-40 ljeta ove ce biti gole, a mujezinke u bikiniju
dijagram-
2015-08-09
Ako nam sport ne ukinu zbog političke nekorektnosti, nije u redu da su neki najbolji a neki zadnji svi smo isti i jednaki
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Ajde ove bar igraju na pijesku, ponekad blizu mora...nego što ove u dvorani igraju u donjim gaćama i badekostimudijagram wrote:Ajd ove Fatime, al nije mi jasno ni ovo, zasto se ove igrajuci na suhom odijevaju kao da ce plivati:)
prvoklasne pice iz grčke
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Dodik za ruski radio: Na sceni je sukob civilizacija-kršćanske i islamske
» Primorac priznao da je sukob unutar znanstvene zajednice sveden na sukob interesnih zajednica
» Brnabić u Luksemburgu: “Ovo nije sukob Srbije i Hrvatske, nego sukob između fašizma i antifašizma!”
» Sukob između Severine i Milana prerastao u međunacionalni sukob!Severina Milanu:"Seljačino!Aleksandar je Hrvat i treba ići u hrvatsku školu"!
» Jergović: civilizacija počinje s pisanjem knjiga
» Primorac priznao da je sukob unutar znanstvene zajednice sveden na sukob interesnih zajednica
» Brnabić u Luksemburgu: “Ovo nije sukob Srbije i Hrvatske, nego sukob između fašizma i antifašizma!”
» Sukob između Severine i Milana prerastao u međunacionalni sukob!Severina Milanu:"Seljačino!Aleksandar je Hrvat i treba ići u hrvatsku školu"!
» Jergović: civilizacija počinje s pisanjem knjiga
Page 1 of 2