ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Srpske snove ruši susret Putina i Erdogana?

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Srpske snove ruši susret Putina i Erdogana? - Page 2 Empty Re: Srpske snove ruši susret Putina i Erdogana?

Post by Guest 7/8/2016, 17:04

jastreb wrote:Ero,samo se ti nadaj. Putin je danas nešto čega se nećete tako lako riješiti,a najbolji dokaz tome je nedavni posjet istoga Sloveniji i panika koju je taj posjet izazvao među ustašoidnim,belogardejskim i liberalnim krugovima u Sloveniji ,te u centrima moći poput Brisela, ili Vošinktona.

Mislim da bi lakše podnijeli posjet sj.korejskog lidera nego velikog Baćuške.

lol!

Guest
Guest

Back to top Go down

Srpske snove ruši susret Putina i Erdogana? - Page 2 Empty Re: Srpske snove ruši susret Putina i Erdogana?

Post by Regoč 7/8/2016, 17:05

Ako ostanemo uz Amere, možda i mi dobijemo nuklearno oružje pa ćemo biti face.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by jastreb 7/8/2016, 17:23

Regoč wrote:Ako ostanemo uz Amere, možda i mi dobijemo nuklearno oružje pa ćemo biti face.
Trebamo misliti na budućnost.

Da nas se unuci i potomci jednoga dana ne stide.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Eroo 7/8/2016, 17:31

Regoč wrote:Ako ostanemo uz Amere, možda i mi dobijemo nuklearno oružje pa ćemo biti face.
Pa to i imamo (kao NATO), samo ne znam zašto bi zbog toga trebali biti face?
Atomsko oružje se neće koristiti nikada, pa ni tada. Ljudi jesu kreteni, ali ne toliko,
da bi atomsko oružje i uporabili.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 7/8/2016, 17:35

jastreb wrote:

Zakopani ste u prošlost, a ti pričaš o budućnosti. Ti ponajviše, od svih koje ovdje čitam.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by jastreb 7/8/2016, 18:06

Eroo wrote:
jastreb wrote:

Zakopani ste u prošlost, a ti pričaš o budućnosti. Ti ponajviše, od svih koje ovdje čitam.
Ti pak nisi nigdje. 

Pope Milo,nit si vino,nit si voda.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Eroo 7/8/2016, 18:19

jastreb wrote:
Eroo wrote:
jastreb wrote:

Ti pak nisi nigdje. 

Pope Milo,nit si vino,nit si voda.
Ja jesam negdje i tu negdje nešto značim.
Ja oblikujem(stvaram) svijet oko sebe. Sve mogu pokazati.
Ne možeš proći ni kroz jedan dio LJ a da tamo nije utisnut moj pečat.
I tako od tu do Beča...Ne hvalim se, samo ispunjavam svoje poslanje na ovom svijetu.
A ti? Gusliš? Pa dobro i to je nešto...Ako to nešto radiš dobro i ako to hoće netko još i platit.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Regoč 7/8/2016, 18:56

jastreb wrote:

Nitko se nikad nije zastidio zbog griehovah otacah pa neće ni naši šukununuci.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by jastreb 7/8/2016, 19:09

Eroo wrote: 
Ja jesam negdje i tu negdje nešto značim.
Ja oblikujem(stvaram) svijet oko sebe. Sve mogu pokazati.
Ne možeš proći ni kroz jedan dio LJ a da tamo nije utisnut moj pečat.
I tako od tu do Beča...Ne hvalim se, samo ispunjavam svoje poslanje na ovom svijetu.
A ti? Gusliš? Pa dobro i to je nešto...Ako to nešto radiš dobro i ako to hoće netko još i platit.
Tvome poslu i tvojoj struci-kapa dolje! :tu

Ali loš si,brte,kao političar i kao prognozer.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by jastreb 7/8/2016, 19:10

Regoč wrote:
jastreb wrote:

Nitko se nikad nije zastidio zbog griehovah otacah pa neće ni naši šukununuci.
Bome ja se stidim NDH,iako nitko moj nije bio u njenim strukturama.

I ne samo ja.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Regoč 7/8/2016, 19:13

Djedovi su mi bili domobrani, nije da se hvalim tom državom, ali nije ni da me obuzme sram.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by jastreb 7/8/2016, 19:39

Regoč wrote:Djedovi su mi bili domobrani, nije da se hvalim tom državom, ali nije ni da me obuzme sram.
Ma sramota su oni koji više drže do Franje Ferdinanda ili mletačkog dužda nego do Matije Gupca.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 7/8/2016, 19:44

jastreb wrote:
Regoč wrote:Djedovi su mi bili domobrani, nije da se hvalim tom državom, ali nije ni da me obuzme sram.
Ma sramota su oni koji više drže do Franje Ferdinanda ili mletačkog dužda nego do Matije Gupca.
tiću ne vuci nas za jezik, franjo ferdinand je maja tereza za druga tita.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 7/8/2016, 19:52

tre911 wrote:
jastreb wrote:
tiću ne vuci nas za jezik, franjo ferdinand je maja tereza za druga tita.
Ali je Tito naš.

Franjo ferdinand je bio tiranin i okupator.

Tito nas je oslobodio tuđinskih lanaca i učinio da svi živimo u jednoj državi.

Sada se neki ponovno približavaju situaciji da nas okuju u sindžire. Američke i briselske.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 8/8/2016, 00:31

Novi Pazar: Skup „Podržimo Tursku i volju njenog naroda“
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming 8/8/2016, 04:28

[size=30]U SAD predviđaju kolaps ukrajinske ekonomije zbog „Severnog toka-2”[/size]

07. avgust 2016. [url=http://lat.ruskarec.ru/author/%D0%A0%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B0 %D1%80%D0%B5%D1%87]Ruska reč[/url]

Čim Ukrajina izgubi status tranzitne zemlje za ruski gas, ona će izgubiti prohode u visini dve milijarde dolara, što će ukrajinsku krhku ekonomiju dovesti do kolapsa, izjavio je specijalni predstavnik Stejt departmenta za energetiku Amos Hohštajn.

Facebook

Twitter

LinkedIn

Pinterest

Print page

POVEZANI MATERIJALI

• Ukrajinski turisti se vraćaju na Krim
  • U Lugansku pokušano ubistvo predsednika LNR
  • Zaharčenko: Ako ukrajinska vojska napadne Donbas, povlačiće se do Kijeva

KLJUČNE REČI

[url=http://lat.ruskarec.ru/tag/%D1%80%D1%83%D1%81%D0%B8%D1%98%D0%B0 %D0%B8 %D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%98%D0%B8%D0%BD%D0%B0]RUSIJA I UKRAJINA[/url], [url=http://lat.ruskarec.ru/tag/%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B0 %D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0]RUSKA ENERGETIKA[/url]

Specijalni predstavnik Stejt departmenta za energetiku Amos Hohštajn smatra da će u slučaju realizacije projekta za transport gasa „Severni tok-2” ukrajinska ekonomija propasti.

Srpske snove ruši susret Putina i Erdogana? - Page 2 Nord_stream_pipeline_rtr2cki6_b
U čijim rukama je sudbina gasovoda „Severni tok 2“?

U razgovoru sa novinarem lista EurAktiv, Hohštajn je istakao da, čim Ukrajina izgubi status tranzitne zemlje za ruski gas, ona će izgubiti prohode u visini dve milijarde dolara. „Krhkoj ekonomiji Ukrajine oduzima se dve milijarde dolara u trenutku kada međunarodna zajednica pokušava da podrži Kijev. Kako da se od toga oporavite? Odgovor je prost: nikako. Ekonomija će propasti”, izjavio je činovnik, prenosi RIA „Novosti”.

On je dodao da ne smatra da Rusija želi da naškodi Slovačkoj, ali „izgleda da Moskva o tome ne razmišlja”. Hohštajn je podsetio da Bratislava svake godine dobija milijardu dolara od tranzita ruskog gasa i da će u slučaju prekida ugovora budžet Slovačke takođe izgubiti ove prihode.                                             
„Severni tok-2” podrazumeva izgradnju dva kraka gasovoda ukupnog kapaciteta 55 milijardi kubnih metara gasa godišnje od obale Rusije ispod Baltičkog mora do Nemačke. Početkom maja državni sekretar DŽon Keri je izjavio da su SAD zabrinute zbog ovog projekta i da smatraju da će gasovod imati negativan uticaj na Istočnou Evropu. Ranije je ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio u intervjuu za RIA „Novosti” da je „Severni tok-2” čisto komercijalni projekat i da pokušaji da se blokira imaju politički karakter, kao i da SAD preko svojih posebno bliskih prijatelja pokušavaju da izazovu teškoće.

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Regoč 8/8/2016, 08:35

Eto, nikad pravde i poštenja.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Winter is coming 9/8/2016, 12:32

[size=34]Putin to meet Erdogan for 1st time since downing of Russian jet[/size]
Published time: 9 Aug, 2016 07:41Edited time: 9 Aug, 2016 10:17
Get short URL

FILE PHOTO. Russia's President Vladimir Putin (L) and Turkey's President Tayyip Erdogan. © Alexei Druzhinin / Sputnik

AddThis Sharing Buttons
1.2K

Turkish president Recep Tayip Ergodan is to meet with “his friend” Vladimir Putin on Tuesday in hopes of turning a fresh page in the two countries’ relations. It will be their first meeting since Turkey downed a Russian bomber over Syria last November.
Ankara appears to expect much from the much anticipated meeting, which is set to take place in Saint Petersburg.
“This will be a historic visit, a fresh start. I believe that a new page will be opened [during]... the negotiations with my friend Vladimir [Putin],” President Erdogan told TASS news agency in an exclusive interview ahead of the visit, adding that “there is yet much for our countries to do together.”
[size=21]Read more
Srpske snove ruši susret Putina i Erdogana? - Page 2 57a78ad6c36188a2118b456aErdogan says talks with ‘friend’ Putin to start new page in Russia-Turkey relations

Erdogan’s statement was echoed by Turkish ambassador to Russia Umit Yardim, who told RIA Novosti: “I can definitely say that it will be a historic meeting. We were preparing it for nearly one month.”
He said the two leaders are expected to meet tête-à-tête and then come out with a “roadmap” to help bring Russia-Turkey relations “to a brand new level.”
While Ankara is obviously eager to improve ties with Moscow, which have seen a dramatic downturn as of late, Russia has maintained a more reserved and pragmatic approach.
“The Syrian crisis will be discussed in depth and we hope that Turkey’s position will become more constructive,” Yury Ushakov, Vladimir Putin’s foreign policy aide, told reporters on Friday.
Moscow and Ankara still largely disagree on Syria, as Turkey wants President Bashar Assad to be ousted, while Russia supports him and the Syrian army in their fight against Islamists. Russia’s Defense Ministry has accused Turkey of aiding Islamic State (IS, previously ISIS/ISIL) in the past, citing data indicating that the militants are being re-supplied and re-armed from Turkey.
Kremlin spokesman Dmitry Peskov said on Tuesday: “We have a serious conversation ahead on how, at what pace, and in what sequence we will work on restoring our relations.”
The talks will likely center on “current economy-related issues” and the Syrian crisis. “You may feel free to forecast that an in-depth conversation on regional affairs, including Syria, will also take place,” he stressed.
[/size]

[size]

[ltr]
View image on Twitter
Srpske snove ruši susret Putina i Erdogana? - Page 2 CpZe2N2XgAA1CLv

[/ltr]
[/size]

Follow
Srpske snove ruši susret Putina i Erdogana? - Page 2 L4mlSVqg_normalANADOLU AGENCY (ENG) 

@anadoluagency
[ltr]Erdogan, Putin talks expected to boost trade relationshttp://v.aa.com.tr/624992 [/ltr]
2:41 AM - 9 Aug 2016

•  

•  2121 Retweets

•  1616 likes

[size]

Ties between Moscow and Ankara hit rock bottom last November, when Turkey’s Air Force shot down a Russian military jet over Syria. One of the two pilots was killed, as was a marine who took part in a rescue operation.
Turkish pilots involved in downing of Russian Su-24 arrested over links to coup attempt – minister

Erdogan said he had repeatedly tried to contact Putin in the hours and days that followed the downing, but was told by the Kremlin that the Russian leader would not speak to him until he apologized, which the Turkish strongman pointedly refused to do.
The incident, which President Putin described as “stab in the back by terrorists’ affiliates,” provoked a harsh response from Russia.
Moscow imposed a number of sanctions on Turkey, including an embargo on food imports, a ban on the sale of package tours, and the introduction of a visa regime – measures that apparently sent Turkey’s booming tourism industry into a nosedive.

[/size]

Follow
Srpske snove ruši susret Putina i Erdogana? - Page 2 Psd9aFLl_normalPresident of Russia 

@KremlinRussia_E
[ltr]The President of Turkey expressed sympathy and deep condolences to the family of the killed Russian #Su24 pilot[/ltr]
9:30 AM - 27 Jun 2016

•  

•  422422 Retweets

•  262262 likes

[size]

Relations between the two countries began to thaw in late June after Erdogan sent a letter to the Kremlin that was viewed in Moscow as offering an apology for downing Russia’s jet. The letter, quoted by the Kremlin, said Turkey was “ready for any initiatives to relieve the pain and severity of the damage done.”
The one-day meeting in Saint Petersburg will also mark President Erdogan’s first foreign visit since the failed military coup attempt in Turkey, which has strained relations between Ankara and the West.
Moscow said it acknowledges that Turkey is serious about restoring closer relations between the two countries. “The Turkish President is coming to St. Petersburg, despite a relatively complicated situation at home,” Ushakov asserted.[/size]

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics