vječni UUOT
ex-iskon-pleme :: Kultura :: ★ Glazba ★
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: vječni UUOT
Dakle, to je taj uuot...famozni... ovo za jednu osobu s kojom nisam nikad uspio popit pivo, nikad i neću... osim ako ga toče u:
Guest- Guest
E, e, baš to treš jagnje je!
http://www.metalinsider.net/metal-memes/lamb-born-with-corpsepaint-in-norway-obviously
Privukli me smajlići, jebat ga.
http://www.metalinsider.net/metal-memes/lamb-born-with-corpsepaint-in-norway-obviously
Privukli me smajlići, jebat ga.
gicgic-
2014-04-29
Još bolje vas našla...
A Perfect Circle – ]Blue [Bird Shake Mix]
A Perfect Circle – ]Blue [Bird Shake Mix]
gicgic-
2014-04-29
DANIMA, po cijele dane pjevušim ovu pjesmu...a stvarno me zarazila...a i film mi je bio odličan...tip u prometu zamrači, izađe iz auta i ide.....ide...ide...ide.....kako se zove film...joj ne mogu se sjetit.ugl. baš mi se sviđa pjesma..
mislim evo nakon tolikih godina, ko bi reko da će bubnjar nirvane ustvari napravit bend koji mi je dosta bolji od nirvane koju sam toliko volio prije, hm...20-ak godina..ajme 20-ak godina. Svatko se mijenja, razvija, mijenja na svakom životnom polju, neizbježno je, pa tako i on, prije su one pjesme odgovarale, sad ove..no nema veze...a ima smisla za humor, kad se sjetim onog perverznog spota sa Jack Blackom...kakvi mulci obojica, majko mila...
genitalni_herpes-
2014-04-11
genitalni + grohl lalala
ali ozb, slažem se, Nirvana je originalnija i kulturološki fenomen i uvijek će biti veća od većine bendova, ali FF je isto dobar bend, šteta što nije Kurt poživio, mislim da bi i on evoluirao glazbeno, možda solirao i tko zna, ali dobro--
ali ozb, slažem se, Nirvana je originalnija i kulturološki fenomen i uvijek će biti veća od većine bendova, ali FF je isto dobar bend, šteta što nije Kurt poživio, mislim da bi i on evoluirao glazbeno, možda solirao i tko zna, ali dobro--
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
ex-iskon-pleme :: Kultura :: ★ Glazba ★
Page 5 of 50