vječni UUOT
ex-iskon-pleme :: Kultura :: ★ Glazba ★
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: vječni UUOT
kic wrote:zato sam ga i uzeo, po cesti/makadam, bio je na popustu pa sam ubo za 2k :^^Olaf wrote:A jebiga sine, ak ti treba za prijevoz od točke A do točke B ..onda služi svrsi
Ovi moji bajkovi su za neke druge stvari...i služe svrsi
Big Hit je otišao za malo manje od 900 eura ..jako slabo
..samo da ti kažem da je taj novi bajk došao skoro 2000 eura...a o nadogradnjama da ne pričam...još soma eura min
u jebote, vidim da ti je žao što je otplovio, jbg ja ne bih toliko dao za bajk nisam baš toliki ljubitelj
Pa je malo mi je žao, al kad se sjetim koji ga je bajk zamjenio brzo se oraspolozim
To su ti ogromne cifre...ovo kaj sam do sada ulozio u bajk...a bome i u opremu...za to mogu kupit jedan dobar auto srednje klase
al ne...bajkovi su moja ljubav
Olaf-
2014-09-10
Vegvísir wrote:Ja imam prastaru bijelu ponyicu, se to računa?
totalno si in...hipster
Olaf-
2014-09-10
kic wrote:post pic :^^Vegvísir wrote:Ja imam prastaru bijelu ponyicu, se to računa?
Olaf wrote:totalno si in...hipster
Sasvim slučajno u trendu, ni kriva ni dužna.
Guest- Guest
jbg takav je danas biznis, misliš da dobiješ proizvod povoljno i da si dobro prošao, a onda ti svi ovi dodatni troškovi i popravci te održavanje opelješe džep..Olaf wrote:kic wrote:zato sam ga i uzeo, po cesti/makadam, bio je na popustu pa sam ubo za 2k :^^Olaf wrote:A jebiga sine, ak ti treba za prijevoz od točke A do točke B ..onda služi svrsi
Ovi moji bajkovi su za neke druge stvari...i služe svrsi
Big Hit je otišao za malo manje od 900 eura ..jako slabo
..samo da ti kažem da je taj novi bajk došao skoro 2000 eura...a o nadogradnjama da ne pričam...još soma eura min
u jebote, vidim da ti je žao što je otplovio, jbg ja ne bih toliko dao za bajk nisam baš toliki ljubitelj
Pa je malo mi je žao, al kad se sjetim koji ga je bajk zamjenio brzo se oraspolozim
To su ti ogromne cifre...ovo kaj sam do sada ulozio u bajk...a bome i u opremu...za to mogu kupit jedan dobar auto srednje klase
al ne...bajkovi su moja ljubav
i ja volim bajkom ići na posao, samo što se smrznem ujutro, ali inače je dobro za proskautirati grad if you know what I mean :^^
jbg takav je danas biznis, misliš da dobiješ proizvod povoljno i da si dobro prošao, a onda ti svi ovi dodatni troškovi i popravci te održavanje opelješe džep..
i ja volim bajkom ići na posao, samo što se smrznem ujutro, ali inače je dobro za proskautirati grad if you know what I mean :^^
ma da, cisti marketing..vidis kaj sad rade...uvode druge dimenzije kotaca...29" i 27,5"
samo da moras jos da love...i mi to svi ludi zaljubljenici pušimo
bajk je idealno prijevozno sredstvo, ako nisi pica mozes ga koristiti skoro cijele godine...a ne samo prek ljeta
Olaf-
2014-09-10
to je ono, kužiš sve, ali svejedno si ne možeš pomoći :^^Olaf wrote:
jbg takav je danas biznis, misliš da dobiješ proizvod povoljno i da si dobro prošao, a onda ti svi ovi dodatni troškovi i popravci te održavanje opelješe džep..
ma da, cisti marketing..vidis kaj sad rade...uvode druge dimenzije kotaca...29" i 27,5"
samo da moras jos da love...i mi to svi ludi zaljubljenici pušimo
bajk je idealno prijevozno sredstvo, ako nisi pica mozes ga koristiti skoro cijele godine...a ne samo prek ljeta
za razliku od skutera i sl, iako bih već mogao vanjske promijeniti kočim ko lud
to je ono, kužiš sve, ali svejedno si ne možeš pomoći :^^
za razliku od skutera i sl, iako bih već mogao vanjske promijeniti kočim ko lud
Baš to
Cult Of Luna - Following Betulas
Olaf-
2014-09-10
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
ex-iskon-pleme :: Kultura :: ★ Glazba ★
Page 31 of 50