vječni UUOT
ex-iskon-pleme :: Kultura :: ★ Glazba ★
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: vječni UUOT
hah sad sam gledao malo svoj last.fm nakon 100 godina, untouchable tj kennoth još uvijek glavni jebač tamo
Nisam odavno bila na last.fmu... fakat ne znam zašto još uvijek plaćam pretplatu tamo
Guest- Guest
što stvarno, a je pička, ne bi doša pozdravit stare prijatelje, ni na net.hr ni ovdje :P
Guest- Guest
doduše nisam ništa bolji, Kata na 5k, a Molly se već popela na 15. mjesto i već opasno prijeti Bloodhound Gangu-
Ja nisam nikad plaćao, a imam staža tamo ...jel vrijedi to čemu?Vegvísir wrote:Nisam odavno bila na last.fmu... fakat ne znam zašto još uvijek plaćam pretplatu tamo
Guest- Guest
kic wrote:doduše nisam ništa bolji, Kata na 5k, a Molly se već popela na 15. mjesto i već opasno prijeti Bloodhound Gangu-
Mislim da je meni još uvijek trojstvo Coil-C93-DI6 na tronu...
Guest- Guest
von_Starhemberg wrote:Ja nisam nikad plaćao, a imam staža tamo ...jel vrijedi to čemu?Vegvísir wrote:Nisam odavno bila na last.fmu... fakat ne znam zašto još uvijek plaćam pretplatu tamo
Joj, imam i ja, negdje od 2006.
Prije je pretplata bila zakon jer si mogao slušati njihov radio po izvođačima, žanrovima, kreirati plejliste... sad kad je to ukinuto u nekim zemljama (uključujući Hrvatsku) više i nije nešto... jedino što možeš je vidjeti tko ti dolazi na profil, što i nije baš vrijedno plaćanja
Guest- Guest
Dakle, ništa posebno...nekad sam stalno visio na tome, sad samo nekad zavirim...
Guest- Guest
von_Starhemberg wrote:Dakle, ništa posebno...nekad sam stalno visio na tome, sad samo nekad zavirim...
Ja kako kad, u različitim fazama... nekad visim redovito, a nekad se zalomi da se ne pojavim mjesecima.
Prije sam bila dosta aktivna u nekoliko grupa tamo, upoznala dosta ljudi sa sličnim ukusom. Zapravo skroz simpa stranica, samo što je se sad nešto rjeđe sjetim.
kic wrote:last.fm se plaćao?
Pa k'o i sad, nisi morao plaćati, ali ako si htio, mogao si biti subscriber... Meni je to bilo okej jer je bilo svega 15-ak kuna mjesečno, a koristila sam svakodnevno opcije koje su se nudile subscriberima i na taj način, eto, i supportala rad stranice.
Guest- Guest
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
ex-iskon-pleme :: Kultura :: ★ Glazba ★
Page 24 of 50