vječni UUOT
ex-iskon-pleme :: Kultura :: ★ Glazba ★
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: vječni UUOT
Lol, nisam uopće skužila; mislila sam da sam u drugom zalijepila Siouxsie and the Banshees.
Evo, obrisano.
Evo, obrisano.
Guest- Guest
Iako ne treba biti Columbo za ovo, pretpostavljam svedski andeo! Koji majstor!
Kaj ima kod tebe, rekao mi je Kic da ste biti skupa na cugi i da te ocarao svojoj pojavom i humorom. Ne cudi me to...
Slusam korisnike kako kenjaju.
Kaj ima kod tebe, rekao mi je Kic da ste biti skupa na cugi i da te ocarao svojoj pojavom i humorom. Ne cudi me to...
Slusam korisnike kako kenjaju.
Fico-
2014-04-15
Poasti, pronicljiv k'o i uvijek! Izdao me skandinavski nick i švedski natpis u potpisu, I presume.
Eto na, kakvo je ovo vrijeme došlo, ne možeš više ni pivo popiti, a da svi ne znaju gdje si bio, s kim si pio, o čemu pričao... Je, imao čovek obaveza u Zagrebu pa smo popili pivo i ogovarali forumaše.
Šta ima s tobom?
Eto na, kakvo je ovo vrijeme došlo, ne možeš više ni pivo popiti, a da svi ne znaju gdje si bio, s kim si pio, o čemu pričao... Je, imao čovek obaveza u Zagrebu pa smo popili pivo i ogovarali forumaše.
Šta ima s tobom?
Guest- Guest
Ma ja moram njega malo provocirati. Svakako je lijepo da se forumasi nalaze na cugi. Vjerujem da je i tebi bilo dobro s njime.Vegvísir wrote:Poasti, pronicljiv k'o i uvijek! Izdao me skandinavski nick i švedski natpis u potpisu, I presume.
Šta ima s tobom?
Evo Kristijan mi pomaze da se oporavim nakon najveceg odjeba koji sam ikada dozivio u zivotu, fakat je dusa.
Kao sto je jedan forumas rekao, dobio sam odjeb od 9 na Richterovoj ljestvici.
Dok malo razmisljam, stvarno mi malo fali stari forum. Bilo bi dobro da barem na ovom pise nesto ljudi...
Agalloch - [The Mantle #02] In The Shadow Of Our Pale Companion
Fico-
2014-04-15
Ma naravno, forumaške cuge su zakon. Na starom forumu su forumaška druženja bila skoro pa dio folklora.
Pa jebemu sve... Ajde, ajde, preživjet ćeš, ima još curetaka.
Guest- Guest
E to fakat ne bi znao, nikada nisam bio na takvim druzenjima. Za sve postoji prvi put, ne!Vegvísir wrote:Ma naravno, forumaške cuge su zakon. Na starom forumu su forumaška druženja bila skoro pa dio folklora.
Ma sve 5, mislim da nekako imam vise sanse sa ovom zenom s mog avatara. Ako voli mlade i crne, mozemo se nesto dogovoriti.
Ne znam fakat kaj da radim, svi iz Zagreba s kojima se druzim su ili na moru, ili u Albaniji, Bosni, negdje. Moram nesto pametno danas napraviti.
Fico-
2014-04-15
Ma idem citati, makar bi trebao vjezbati hm...
Ma citat cu, ubijao sam se bas ovih zadnjih par tjedana.
Ma citat cu, ubijao sam se bas ovih zadnjih par tjedana.
Fico-
2014-04-15
kic wrote:ovaj fico hoće i na ovom forumu da pokupi trajni
Vlast je u tvojim rukama!
Dolazi mali Iron Gun sto na forum?
Fico-
2014-04-15
došao je Dino par puta samo, Filip je uspio pokupiti trajni da, ali realno nije zaslužio, no dobro..
Da bio sam trajno baniran, ne sjecam se tocno zasto, ali me definitnvo ekipa nije voljela jer sam provocirao vas zatvoreni svijet u kojeg niste nikoga pustali. I ti si bila medu elitom!
Kyuss Lives! live @ Pinkpop Festival 2012 - ovaj bend sam nedavno otkrio i stvarno su bomba!
Kyuss Lives! live @ Pinkpop Festival 2012 - ovaj bend sam nedavno otkrio i stvarno su bomba!
Fico-
2014-04-15
Ae sad. Ekipa tamo je bila malo tvrđa i skeptičnija prema novima, al' jebemu Fićo, i ti si znao biti tvrdoglav k'o mazga. Sjećam se da sam ti ja dala par banova jer svaki put umjesto da dostojanstveno otrpiš zarađeni ban, iste sekunde bi banuo s alterom.
Al' to je bilo prije kakvih 7 godina, valjda.
Al' to je bilo prije kakvih 7 godina, valjda.
Guest- Guest
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
ex-iskon-pleme :: Kultura :: ★ Glazba ★
Page 19 of 50