SVI SE JE*ITE, I DOBRO SE NAŽDERITE NA NAŠ RAČUN: Vedrana Rudan o proslavi OLUJE!
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: SVI SE JE*ITE, I DOBRO SE NAŽDERITE NA NAŠ RAČUN: Vedrana Rudan o proslavi OLUJE!
auhhh...Lobo,znam ja da se vi sa Srbima ne volite,ali kad tad,to mora stati,jerbo ce vam skupa i zasebno Khozojebi ebati sve po spisku..ono,ne morate se ljubiti,ali tolerirati svakako...ebi ga..ne biras uvijek susjeda..lobo1 wrote:asti_, Nemoj reći da nije istina.bogomdani wrote:hahahahahaha...Lobo je original...
Guest- Guest
Re: SVI SE JE*ITE, I DOBRO SE NAŽDERITE NA NAŠ RAČUN: Vedrana Rudan o proslavi OLUJE!
@svetac .Ne,moramo se voliti, no krivi su Srbske laži ,i Hrvatska diplomatska šutnja..bogomdani wrote:auhhh...Lobo,znam ja da se vi sa Srbima ne volite,ali kad tad,to mora stati,jerbo ce vam skupa i zasebno Khozojebi ebati sve po spisku..ono,ne morate se ljubiti,ali tolerirati svakako...ebi ga..ne biras uvijek susjeda..lobo1 wrote:asti_, Nemoj reći da nije istina.bogomdani wrote:hahahahahaha...Lobo je original...
Tolerancija ,moguća jedino istinom,odnosno izprikom Serba, a sumnjam da će mo to ikad dočekati.
2014-04-18
Mir braćo.mir......govna iz dijaspore opet hoće ratovat a oni bi guzicu držali dalje od puške.....dosta je mrtvih,sve nas je manje.....mir braćo....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Ujebote! Morat ću urologu!!! - Previše me BOLI KURAC!
Brain32-
2014-04-15
hvala,takodjer.;))epikur37 wrote:Vedrana rudan...bljeh, este našli uzdanicu :)
U glavnom sretan Dan pobjede.
2014-04-12
Ljubav,samo ljubav,bez oružja..........
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Da smo uspjeli ubiti Erdogana, u Turskoj bi već bio krasan rat.
Lijepo bi se raširilo i oni bi napali Srbiju s desna, a mi s lijeva.
Sad smo bezveze digli spomenik Barišiću i pustili Glavaša.
Lijepo bi se raširilo i oni bi napali Srbiju s desna, a mi s lijeva.
Sad smo bezveze digli spomenik Barišiću i pustili Glavaša.
crvenkasti-
2014-04-17
More bit da kozojebi i hoće al ovi usrani svetosavci neće.bogomdani wrote:auhhh...Lobo,znam ja da se vi sa Srbima ne volite,ali kad tad,to mora stati,jerbo ce vam skupa i zasebno Khozojebi ebati sve po spisku..ono,ne morate se ljubiti,ali tolerirati svakako...ebi ga..ne biras uvijek susjeda..lobo1 wrote:asti_, Nemoj reći da nije istina.bogomdani wrote:hahahahahaha...Lobo je original...
Rađe krepat nego s srpskom gamadi živjet.
JEBITE SE SVETOSAVCI!
POBJEDAAAAAAA........pizda vam materina četnička..... POBJEDAAAAAA
danni1-
2014-04-16
Dobro je Danni, smanji tonalitet i opus vokabulara ...
darla- Admin
2015-10-22
Da nekog ne uvredim?darla wrote:Dobro je Danni, smanji tonalitet i opus vokabulara ...
pobjedaaaaa......pobjedicaaaaa......
oprostite kaj smo vas pobjedili.....
danni1-
2014-04-16
danni1 wrote:Da nekog ne uvredim?darla wrote:Dobro je Danni, smanji tonalitet i opus vokabulara ...pobjedaaaaa......pobjedicaaaaa......
oprostite kaj smo vas pobjedili.....
ti ? ne !
tebe je Bog onemogucio !
mentalno si ausvinkli, tebi se oprasta !
Guest- Guest
Ustaše onaniraju.
Guest- Guest
danni1 wrote:More bit da kozojebi i hoće al ovi usrani svetosavci neće.bogomdani wrote:auhhh...Lobo,znam ja da se vi sa Srbima ne volite,ali kad tad,to mora stati,jerbo ce vam skupa i zasebno Khozojebi ebati sve po spisku..ono,ne morate se ljubiti,ali tolerirati svakako...ebi ga..ne biras uvijek susjeda..lobo1 wrote:asti_, Nemoj reći da nije istina.bogomdani wrote:hahahahahaha...Lobo je original...
JEBITE SE SVETOSAVCI!
Pirova pobjeda.
Guest- Guest
Vedrani pao mrak na oči...gladna, a jadna
lookatme-
2014-04-18
Vi...mi...oni...Imam prijatelja (između ostalih) Engleza, Nijemaca, Srba i crnaca i čak i jednog crnaca muslimana i uvijek pokušavam ljude, a priznajem, nije to uvijek baš tako lako, najprije vidjeti kao ljude pojedince, a tek onda kao Eskime ili Fince. Činjenicu pak da je Srbija nešto malo zaostalija, nešto malo primitivnija, nešto malo nekulturnija i nešto malo gluplja od Hrvatske neću nikad podmetati pod nos svom frendu Neši s Čukarice. Niti ću mu spočitavati što se ne srami da je Srbin. Kao što je i on prepametan da meni, koji nemam nikave veze s tim, spočitava ustaške zločine.Stanojko wrote:
Hahahahahahaha...Auuuu...koliko vi niste svesni svoje nesvesti...cudo jedno. Ali nije to lose, nastavite da razmisljate tako.
Ovakve pak poluamebe tvog tipa kojima je jedini odušak u životu da svoje teške životne frustracije i depresije trolaju po nacionalnoj bazi na hrvatskim forumima, prije svega ne smatram dostojnim imena čovjek. Dakle da se ponovim: poluameba. A tebi, iako ti je jedini jezik koji možeš shvatiti da si: - reterdirano, nacionalističko, šovinističko četničko smeće, ipak neću reći da si retardirano, nacionalističko, šovinističko četničko smeće. Za tebe je dovoljno: osoba s teškim poremećajem ličnosti, tj. pacijent.
Of.Fender- Posts : 274
2016-07-24
Of.Fender wrote:Vi...mi...oni...Imam prijatelja Engleza, Nijemaca, Srba i crnaca i čak i jednog crnaca muslimana i uvijek pokušavam ljude, a priznajem, nije to uvijek baš tako lako, najprije vidjeti kao ljude pojedince, a tek onda kao Eskime ili Fince. Činjenicu pak da je Srbija nešto malo zaostalija, nešto malo primitivnija, nešto malo nekulturnija i nešto malo gluplja od Hrvatske neću nikad podmetati pod nos svom frendu Neši s Čukarice. Niti ću mu spočitavati što se ne srami da je Srbin. Kao što je i on prepametan da meni, koji nemam nikave veze s tim, spočitava ustaške zločine.Stanojko wrote:
Hahahahahahaha...Auuuu...koliko vi niste svesni svoje nesvesti...cudo jedno. Ali nije to lose, nastavite da razmisljate tako.
Ovakve pak poluamebe tvog tipa kojima je jedini odušak u životu da svoje teške životne frustracije i depresije trolaju po nacionalnoj bazi na hrvatskim forumima, prije svega ne smatram dostojnim imena čovjek. Dakle da se ponovim: poluameba. A tebi, iako ti je jedini jezik koji možeš shvatiti da si: - reterdirano, nacionalističko, šovinističko četničko smeće, ipak neću reći da si retardirano, nacionalističko, šovinističko četničko smeće. Za tebe je dovoljno: osoba s teškim poremećajem ličnosti, tj. pacijent.
Treba tebe Fender gitarom izudarat po čelu.
Guest- Guest
Po svetosavcima.....cccccccccUsne Stjepana Gnječa wrote:Ustaše onaniraju.
POBJEDAAAAAAAAAAAA
danni1-
2014-04-16
Vedrani treba reći da se malo opusti, kronično je napeta, a to nije dobro za za mentalno zdravlje
lookatme-
2014-04-18
A ne...baš prava.Usne Stjepana Gnječa wrote:danni1 wrote:More bit da kozojebi i hoće al ovi usrani svetosavci neće.bogomdani wrote:auhhh...Lobo,znam ja da se vi sa Srbima ne volite,ali kad tad,to mora stati,jerbo ce vam skupa i zasebno Khozojebi ebati sve po spisku..ono,ne morate se ljubiti,ali tolerirati svakako...ebi ga..ne biras uvijek susjeda..lobo1 wrote:asti_, Nemoj reći da nije istina.bogomdani wrote:hahahahahaha...Lobo je original...
JEBITE SE SVETOSAVCI!
Pirova pobjeda.
danni1-
2014-04-16
danni1 wrote:Po svetosavcima.....cccccccccUsne Stjepana Gnječa wrote:Ustaše onaniraju.
POBJEDAAAAAAAAAAAA
dobro, vi sad drkaje, mi cemo da vas karamo )
Guest- Guest
danni1 wrote:A ne...baš prava.Usne Stjepana Gnječa wrote:danni1 wrote:More bit da kozojebi i hoće al ovi usrani svetosavci neće.bogomdani wrote:auhhh...Lobo,znam ja da se vi sa Srbima ne volite,ali kad tad,to mora stati,jerbo ce vam skupa i zasebno Khozojebi ebati sve po spisku..ono,ne morate se ljubiti,ali tolerirati svakako...ebi ga..ne biras uvijek susjeda..lobo1 wrote:
asti_, Nemoj reći da nije istina.
JEBITE SE SVETOSAVCI!
Pirova pobjeda.
e to, bravo. hitno da krenete da bude prava, ne cekajte ni casa.
Guest- Guest
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» VEDRANA RUDAN: Dobro jutro, Amerika
» VEDRANA RUDAN O MILANOVIĆU
» Vedrana Rudan: Čokoladni rat
» VEDRANA RUDAN SAD STVARNO PRETERALA:
» Vedrana Rudan se odrekla nacije
» VEDRANA RUDAN O MILANOVIĆU
» Vedrana Rudan: Čokoladni rat
» VEDRANA RUDAN SAD STVARNO PRETERALA:
» Vedrana Rudan se odrekla nacije