Trump and Clinton Best Friends For Ever
Page 1 of 1
Trump and Clinton Best Friends For Ever
Dreamy looks, passionate smooch pending
Of.Fender- Posts : 274
2016-07-24
Re: Trump and Clinton Best Friends For Ever
To je u redu. Cure imaju iste radne zadatke, testirati novu liniju La gucci Casucci parfema, krpice od Prade, tu i tamo u nekakvim zakladama nešto prosrat na mikrofon i trošit pare. Nije ni naša zlatna mladež drugačija, sinovi HDZ-a i SDP-a, pogotovo ovih s milijunskim otpremninama izlaze na ista mjesta i voze SUV-ove istim servisima. To je ok. Imaju isti opis posla.
A što si se odma usro, ko mila Gera? Pa ne buju te pojele, ak te je toga strah ;Pbogomdani wrote:A zasto imaju tako velika usta..???
2016-07-24
Pa brate,cijela faca su im usta..ko iz onijah komiksa u vecernjem listu 80tih od onoga..a ebi ga..na zadnjoj stranici doli...Of.Fender wrote:A što si se odma usro, ko mila Gera? Pa ne buju te pojele, ak te je toga strah ;Pbogomdani wrote:A zasto imaju tako velika usta..???
Guest- Guest
Slab si mi ti neki jebač, kad ne znaš cijeniti ženu s velikim ustima ;P Ili imaš mala muda...pa se pogube...u prostranoj usnoj šupljinibogomdani wrote:Pa brate,cijela faca su im usta..ko iz onijah komiksa u vecernjem listu 80tih od onoga..a ebi ga..na zadnjoj stranici doli...Of.Fender wrote:A što si se odma usro, ko mila Gera? Pa ne buju te pojele, ak te je toga strah ;Pbogomdani wrote:A zasto imaju tako velika usta..???
2016-07-24
hahahahaha....ne boji se Kita takvih usta,dapace,moja klasa jaja M-po kokosjoj klasifikaciji,bi rado popunila ove pecine,no problem je sto takve ne zatvaraju usta,a ja cijenim ipak cure koje malo pricaju...Of.Fender wrote:Slab si mi ti neki jebač, kad ne znaš cijeniti ženu s velikim ustima ;P Ili imaš mala muda...pa se pogube...u prostranoj usnoj šupljinibogomdani wrote:Pa brate,cijela faca su im usta..ko iz onijah komiksa u vecernjem listu 80tih od onoga..a ebi ga..na zadnjoj stranici doli...Of.Fender wrote:A što si se odma usro, ko mila Gera? Pa ne buju te pojele, ak te je toga strah ;Pbogomdani wrote:A zasto imaju tako velika usta..???
Guest- Guest
a je chelsea ružna. Doduše Ivanka je isto ispala loše na ovoj slici, ali inače ne izgleda loše
Velika usta o kojima ti pričaš nisu na licu, nego u glavi.bogomdani wrote:.....problem je sto takve ne zatvaraju usta,a ja cijenim ipak cure koje malo pricaju...Of.Fender wrote:Slab si mi ti neki jebač, kad ne znaš cijeniti ženu s velikim ustima ;P Ili imaš mala muda...pa se pogube...u prostranoj usnoj šupljinibogomdani wrote:Pa brate,cijela faca su im usta..ko iz onijah komiksa u vecernjem listu 80tih od onoga..a ebi ga..na zadnjoj stranici doli...Of.Fender wrote:A što si se odma usro, ko mila Gera? Pa ne buju te pojele, ak te je toga strah ;Pbogomdani wrote:A zasto imaju tako velika usta..???
2016-07-24
to su crne rupe a ne ustabogomdani wrote:A zasto imaju tako velika usta..???
Winter is coming-
2014-04-14
Ja po naslovu zakljucio da je Bill mrknuo Melaniju...
Guest- Guest
2014-04-14
wtf
2014-04-19
Similar topics
» Bill Clinton advises Trump to ignore impeachment: 'You got hired to do a job'
» Trump je na putu da Bidena pobijedi s većom razlikom nego H. Clinton
» Zbog anti Trump medijske harange Trump će pobijediti
» Hillary Clinton
» Hillary Clinton ide u zatvor