U SRBIJI SVAKA DRUGA ŽENA VARA MUŽA!
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: U SRBIJI SVAKA DRUGA ŽENA VARA MUŽA!
pa..sto znaci brak..??..samo ekonomska simbioza i podjela obaveza..samo ubija one iskonske i priorodne odnose..frakcija wrote:pa to se ne računa..ti nisi ženjen..to su kurbaluci..previše ste prokurbani za brakbogomdani wrote:Pa..gle sad offo..oficijelno sam sa jednom Rujkom..neoficijelno treskam jednu Hrvaticu,koju treskam vec poffanj godina..ono uhodani smo u seksu savrseno,stoput prekidali,stoput bili sa drugima..i opet..kad sjedne gore na moj Ponos&Diku,malokoja joj moze konkurirati..Cura pirlita do savrsenstva,umjesna do boli..ako se poheftaci sa nekim,to smatram da je usvojila jos znanja i prakse..meni jos bolje..frakcija wrote:ti oguglao na to?bogomdani wrote:a valjda..nikad necu shvatiti kako se moze nazvati Varanje,ako cura izdžirlita vadjajnu malo sa drugom Belegijom...o svasta...frakcija wrote:
kartaškom i oko računa valjda?
Guest- Guest
Ona pre druge.bogomdani wrote:Koja je Prva?
Kako da znam koja je koja...dzango wrote:Ona pre druge.bogomdani wrote:Koja je Prva?
Guest- Guest
održavanje ravnoteže zajednice radi uzgoja mladunčadi u što stabilnijim uvjetima.bogomdani wrote:pa..sto znaci brak..??..samo ekonomska simbioza i podjela obaveza..samo ubija one iskonske i priorodne odnose..frakcija wrote:pa to se ne računa..ti nisi ženjen..to su kurbaluci..previše ste prokurbani za brakbogomdani wrote:Pa..gle sad offo..oficijelno sam sa jednom Rujkom..neoficijelno treskam jednu Hrvaticu,koju treskam vec poffanj godina..ono uhodani smo u seksu savrseno,stoput prekidali,stoput bili sa drugima..i opet..kad sjedne gore na moj Ponos&Diku,malokoja joj moze konkurirati..Cura pirlita do savrsenstva,umjesna do boli..ako se poheftaci sa nekim,to smatram da je usvojila jos znanja i prakse..meni jos bolje..frakcija wrote:ti oguglao na to?bogomdani wrote:
a valjda..nikad necu shvatiti kako se moze nazvati Varanje,ako cura izdžirlita vadjajnu malo sa drugom Belegijom...o svasta...
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Taj njen da je valjao, ne bi ga šutnula ni prva. Mlohava ćuna, problem u kući.frakcija wrote:pa da..ja poznajem samo jednu koje je varala, a vidiš ona fakat i je bila druga ženadzango wrote:Lako za drugu. Važno je da ne vara ona prva.
Vodi zapasnik.bogomdani wrote:Kako da znam koja je koja...dzango wrote:Ona pre druge.bogomdani wrote:Koja je Prva?
o po tom pitanju je bio na dobrom glasu..nego problem štob samo ebavo..neb radijo..dzango wrote:Taj njen da je valjao, ne bi ga šutnula ni prva. Mlohava ćuna, problem u kući.frakcija wrote:pa da..ja poznajem samo jednu koje je varala, a vidiš ona fakat i je bila druga ženadzango wrote:Lako za drugu. Važno je da ne vara ona prva.
2016-03-09
o ebote..jos i to...dzango wrote:Vodi zapasnik.bogomdani wrote:Kako da znam koja je koja...dzango wrote:Ona pre druge.bogomdani wrote:Koja je Prva?
Guest- Guest
Imo je strašnog petla, bio je prvak sveta. Mora da se radi na svim frontovima, žena je kompleksno i nežno biće kome treba sva moguća pažnja i trud.frakcija wrote:o po tom pitanju je bio na dobrom glasu..nego problem štob samo ebavo..neb radijo..dzango wrote:Taj njen da je valjao, ne bi ga šutnula ni prva. Mlohava ćuna, problem u kući.frakcija wrote:pa da..ja poznajem samo jednu koje je varala, a vidiš ona fakat i je bila druga ženadzango wrote:Lako za drugu. Važno je da ne vara ona prva.
Mora. Šta ako pobrkaš krevete?bogomdani wrote:o ebote..jos i to...dzango wrote:Vodi zapasnik.bogomdani wrote:Kako da znam koja je koja...dzango wrote:Ona pre druge.bogomdani wrote:Koja je Prva?
mda...dzango wrote:Mora. Šta ako pobrkaš krevete?bogomdani wrote:o ebote..jos i to...dzango wrote:Vodi zapasnik.bogomdani wrote:Kako da znam koja je koja...dzango wrote:
Ona pre druge.
Guest- Guest
jeste..mora da donese lebac..a ne da digne kredit, kupi bijesan motor i dade otkaz..a žena da kopa kontejnere za pet ambalažudzango wrote:Imo je strašnog petla, bio je prvak sveta. Mora da se radi na svim frontovima, žena je kompleksno i nežno biće kome treba sva moguća pažnja i trud.frakcija wrote:o po tom pitanju je bio na dobrom glasu..nego problem štob samo ebavo..neb radijo..dzango wrote:Taj njen da je valjao, ne bi ga šutnula ni prva. Mlohava ćuna, problem u kući.frakcija wrote:pa da..ja poznajem samo jednu koje je varala, a vidiš ona fakat i je bila druga ženadzango wrote:Lako za drugu. Važno je da ne vara ona prva.
2016-03-09
mislim da bismo trebale :Dfrakcija wrote:pizzon često otvara ovakve teme.. da porazgovaramo s njim drugarski? manimo politiku.
2014-04-11
Jebeš motor. To je za one sa malom kitom kojima majka u detinjstvu nije dala da voze bicikl. Treba se posvetiti kafani.frakcija wrote:jeste..mora da donese lebac..a ne da digne kredit, kupi bijesan motor i dade otkaz..a žena da kopa kontejnere za pet ambalažudzango wrote:Imo je strašnog petla, bio je prvak sveta. Mora da se radi na svim frontovima, žena je kompleksno i nežno biće kome treba sva moguća pažnja i trud.frakcija wrote:o po tom pitanju je bio na dobrom glasu..nego problem štob samo ebavo..neb radijo..dzango wrote:Taj njen da je valjao, ne bi ga šutnula ni prva. Mlohava ćuna, problem u kući.frakcija wrote:
pa da..ja poznajem samo jednu koje je varala, a vidiš ona fakat i je bila druga žena
ne..ovaj je navodno enormno obdaren, a i žena mu je ninfomanka..pa kad je stavila njega u kaznu namirivala se di je stigla.. a i firmu je pokrenula..on je našao nove sponzorice..doktorke, sutkinje..super lik izgleda..dzango wrote:Jebeš motor. To je za one sa malom kitom kojima majka u detinjstvu nije dala da voze bicikl. Treba se posvetiti kafani.frakcija wrote:jeste..mora da donese lebac..a ne da digne kredit, kupi bijesan motor i dade otkaz..a žena da kopa kontejnere za pet ambalažudzango wrote:Imo je strašnog petla, bio je prvak sveta. Mora da se radi na svim frontovima, žena je kompleksno i nežno biće kome treba sva moguća pažnja i trud.frakcija wrote:o po tom pitanju je bio na dobrom glasu..nego problem štob samo ebavo..neb radijo..dzango wrote:
Taj njen da je valjao, ne bi ga šutnula ni prva. Mlohava ćuna, problem u kući.
2016-03-09
k'o prvo,Mirko,ovo se nije odnosilo na tebe,s krivima se poistovjecujes :D k'o drugo,svakome tko je ovako frustriran i ogorcen,da si javno dopusta mizogino kmecanje, bi trebalo 'iscackat' svijest...i savjest..8jasambrend wrote:Znao sam... vi bi uvele ne samo verbalni, nego i misaoni delikt...ah sva sreća da znanost nije toliko uznapredovala pa nam ne možete iscackati sve što nam se po mozgu vrzma.... ionako sve furbasto saznate na drugi način, ali da barem nemate corpus delikti crno na bijelo...ajme diktature...maggie13 wrote:Takvo se nesto javno ne prenosi..jesam rekla i ne misli ;)
..
2014-04-11
Meni se čini da su tu svi zadovoljni. Ne treba kvariti.frakcija wrote:ne..ovaj je navodno enormno obdaren, a i žena mu je ninfomanka..pa kad je stavila njega u kaznu namirivala se di je stigla.. a i firmu je pokrenula..on je našao nove sponzorice..doktorke, sutkinje..super lik izgleda..dzango wrote:Jebeš motor. To je za one sa malom kitom kojima majka u detinjstvu nije dala da voze bicikl. Treba se posvetiti kafani.frakcija wrote:jeste..mora da donese lebac..a ne da digne kredit, kupi bijesan motor i dade otkaz..a žena da kopa kontejnere za pet ambalažudzango wrote:Imo je strašnog petla, bio je prvak sveta. Mora da se radi na svim frontovima, žena je kompleksno i nežno biće kome treba sva moguća pažnja i trud.frakcija wrote:
o po tom pitanju je bio na dobrom glasu..nego problem štob samo ebavo..neb radijo..
pa nisu više oni skupadzango wrote:Meni se čini da su tu svi zadovoljni. Ne treba kvariti.frakcija wrote:ne..ovaj je navodno enormno obdaren, a i žena mu je ninfomanka..pa kad je stavila njega u kaznu namirivala se di je stigla.. a i firmu je pokrenula..on je našao nove sponzorice..doktorke, sutkinje..super lik izgleda..dzango wrote:Jebeš motor. To je za one sa malom kitom kojima majka u detinjstvu nije dala da voze bicikl. Treba se posvetiti kafani.frakcija wrote:jeste..mora da donese lebac..a ne da digne kredit, kupi bijesan motor i dade otkaz..a žena da kopa kontejnere za pet ambalažudzango wrote:
Imo je strašnog petla, bio je prvak sveta. Mora da se radi na svim frontovima, žena je kompleksno i nežno biće kome treba sva moguća pažnja i trud.
2016-03-09
Šteta. Taman je svako našao svoju sreću.frakcija wrote:pa nisu više oni skupadzango wrote:Meni se čini da su tu svi zadovoljni. Ne treba kvariti.frakcija wrote:ne..ovaj je navodno enormno obdaren, a i žena mu je ninfomanka..pa kad je stavila njega u kaznu namirivala se di je stigla.. a i firmu je pokrenula..on je našao nove sponzorice..doktorke, sutkinje..super lik izgleda..dzango wrote:Jebeš motor. To je za one sa malom kitom kojima majka u detinjstvu nije dala da voze bicikl. Treba se posvetiti kafani.frakcija wrote:
jeste..mora da donese lebac..a ne da digne kredit, kupi bijesan motor i dade otkaz..a žena da kopa kontejnere za pet ambalažu
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Svaka peta žena vara partnera :D
» Žena upucala muža, pokušala ga dokrajčiti samostrijelom
» VIDEO: Žena koja je izludila muža jer je zapostavio zbog nogometa
» Svaka druga žena bez partnera ili djetera - budućnost bez budućnosti
» Monogamija može čekati - evo zašto bi svaka žena trebala izlaziti s više muškaraca odjednom
» Žena upucala muža, pokušala ga dokrajčiti samostrijelom
» VIDEO: Žena koja je izludila muža jer je zapostavio zbog nogometa
» Svaka druga žena bez partnera ili djetera - budućnost bez budućnosti
» Monogamija može čekati - evo zašto bi svaka žena trebala izlaziti s više muškaraca odjednom
Page 4 of 7