U Puli počinje proslava Oluje
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: U Puli počinje proslava Oluje
Pa Istrijani to tribaju plati. Hr proda Istru Talijanima i mirna Bosna.Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:Smeće gnječavo, Istra je hrvatska, a ti pati govno iredentističko.
Privremeno. A jeste li platili odštetu esulima? Osimski ugovori ovo-ono...? Zaboravili ste platiti? Platit ćete u naturi
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jebali te ezuli, iredentistu. Radi se o optantima, ljudima koji su se odlučili otići u Italiju. A tko je tebi kriv što su te dida i baba zajebali pa nisu otišli s ostalim fašistima.
Ne znaš jer si šupalj kao sito.Regoč wrote:Za Balaševićevo protuhrvatsko djelovanje nikada nisam čuo pa bih volio kakvu poveznicu ili podatke o izvoru.
Valjda crkveno zvono. Poveznica? Izvor?dzango wrote:Ne znaš jer si šupalj kao sito.Regoč wrote:Za Balaševićevo protuhrvatsko djelovanje nikada nisam čuo pa bih volio kakvu poveznicu ili podatke o izvoru.
Traži sam. Nisam ti ja Google.Regoč wrote:Valjda crkveno zvono. Poveznica? Izvor?dzango wrote:Ne znaš jer si šupalj kao sito.Regoč wrote:Za Balaševićevo protuhrvatsko djelovanje nikada nisam čuo pa bih volio kakvu poveznicu ili podatke o izvoru.
Regoč-
2015-08-21
Ima, ima. 2 minuta guglanja i tu je. Samo vi nemate muda da zabranite Đoletu koncert.Regoč wrote:Onda smatram da nema dokazah.
sto bi mu branili Đoko je njihov
2014-04-14
Iskreno nije mi ni palo na pamet zabranjiat koncert al ono datum se poklapa s necim tako da ono Balašević može pricati šta god oće al politički se angažira u drugoj državi i to za pare. Svaka njemu čast al mi smo završili.dzango wrote:Ima, ima. 2 minuta guglanja i tu je. Samo vi nemate muda da zabranite Đoletu koncert.Regoč wrote:Onda smatram da nema dokazah.
2014-04-11
Koji jadnik. Pao mi je u očima. Pometi sine prvo ispred svojih wrata pa onda prosipaj te ideje u tim pjesmama okolo plus datum je tako očit da igraš političkog pijuna za pare i to u drugoj držawi.
Čao bao sine zauwijek. Ne triba tebi nitko zabranjiwat koncert a nema ni zašto al ono nek mi te još netko spomene i kriwo ču ga pogledat.
Čao bao sine zauwijek. Ne triba tebi nitko zabranjiwat koncert a nema ni zašto al ono nek mi te još netko spomene i kriwo ču ga pogledat.
2014-04-11
Dobro,kako tebe kao jedno više intergalaktičko biće mogu zabrinjavati ovakve prizemne stvari???RayMabus wrote:Koji jadnik. Pao mi je u očima. Pometi sine prvo ispred svojih wrata pa onda prosipaj te ideje u tim pjesmama okolo plus datum je tako očit da igraš političkog pijuna za pare i to u drugoj držawi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Regoč-
2015-08-21
Ma našli su mu neku pjesmicu protiv Janeza,kao i neku iz naftalina izvučenu izjavu o časnim sestrama u VU koje su imale nekakav bezizražajan izraz lica nakon pada grada.Regoč wrote:I? Što je Đole činio i kada?
Ništa spomena vrijedno.
2014-04-22
Pa u biti i ne zanima me puno ova tema al kad sam već zasjeo komentirati onda sam ga ogolio.
Politički aktivist jedne strane koja je isti kuraz ko i druga i zajedno stvaraju upravo protiv čega se on u pjesmama bori : Dokle ce da nas voza zli čarobnjak iz Oza.
S Balaševićem sam ja upravo završija , on je nešto ko Bora Đorđević mada i gore jer je Bora bar iskren a ovaj je suptilan.
Ima i drugih grupa , manje poznatih a odličnih koji nisu okaljali svoje ruke da budu dio nečega šta podržava stalno ovaj politički cirkus na Balkanu samo navodno miroljubivim metodama.
Srecom nisam nikad otišao na njegov koncert pa onda ne gubi nitko ništa al je sa poklonicima istoga od sada pa nadalje razlaz.
Slušat ću i medijski podržavat neutralce a ne politčke prodane pijune posebno ne owakwe koji se kunu da nisu a baš jesu poput dotičnog Balaševića.
Politički aktivist jedne strane koja je isti kuraz ko i druga i zajedno stvaraju upravo protiv čega se on u pjesmama bori : Dokle ce da nas voza zli čarobnjak iz Oza.
S Balaševićem sam ja upravo završija , on je nešto ko Bora Đorđević mada i gore jer je Bora bar iskren a ovaj je suptilan.
Ima i drugih grupa , manje poznatih a odličnih koji nisu okaljali svoje ruke da budu dio nečega šta podržava stalno ovaj politički cirkus na Balkanu samo navodno miroljubivim metodama.
Srecom nisam nikad otišao na njegov koncert pa onda ne gubi nitko ništa al je sa poklonicima istoga od sada pa nadalje razlaz.
Slušat ću i medijski podržavat neutralce a ne politčke prodane pijune posebno ne owakwe koji se kunu da nisu a baš jesu poput dotičnog Balaševića.
2014-04-11
Znam onu u soliteru, ali tu ismjehuje sve. A za Vukovar mi je znana njegova pjesma koja osuđuje srbsku stranu.
Ma znaš ti desnohrvatske čistunce. Oni će i za Thompsona ako im se zamjeri naći neki krimen.Regoč wrote:Znam onu u soliteru, ali tu ismjehuje sve. A za Vukovar mi je znana njegova pjesma koja osuđuje srbsku stranu.
Za Bajagu su trabunjali kako je podizao moral četnjacima u BL,Bebeku kako 1994. nije htio ustupiti neki prostor nekoj udruzi.
2014-04-22
Balašević je obicni prodavać jedne ideologije i to je sve.
I to uopće nije problem da isto to ne prebacuje drugima.
Isti ste tj ti si još i gori jer radiš isto a tvrdiš da ne radiš.
I to uopće nije problem da isto to ne prebacuje drugima.
Isti ste tj ti si još i gori jer radiš isto a tvrdiš da ne radiš.
2014-04-11
Da se pita vlasnike Arene, stavili bi i Tompsona, i Đoleta...i lavove...i tresi, drmaj , cepaj
2014-04-15
Moze mrtavUsne Stjepana Gnječa wrote:Thompson u Arenu neće ući ni mrtav.
Tebe i lavove samon_razbojnik wrote:Da se pita vlasnike Arene, stavili bi i Tompsona, i Đoleta...i lavove...i tresi, drmaj , cepaj
Takve koji ne kuze da ne postoje vladnik Arene treba lavovima zadorucak
Tocno.n_razbojnik wrote:Da se pita vlasnike Arene, stavili bi i Tompsona, i Đoleta...i lavove...i tresi, drmaj , cepaj
2014-04-11
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» proslava u kninu
» Proslava dana mladosti.........
» Proslava u Budvi: "Oslobodićemo srpsko more"
» Veličanstvena proslava Nove godine u Švedskoj
» Proslava Dana mladosti i Titovog rođendana
» Proslava dana mladosti.........
» Proslava u Budvi: "Oslobodićemo srpsko more"
» Veličanstvena proslava Nove godine u Švedskoj