UDBA osnovala hdz
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: UDBA osnovala hdz
Perković, ko pravi udbaš, je djelovao po direktivi. Tovariš Ćita je davno bio odlučio ko bu bil ćale...domovine ;Pdanni1 wrote:A to je nešto loše? Tebe to kao predanog partizana strašno jebe?provocator wrote:Tuđman je od početka 1973. do kraja 1989. godine pedantno vodio bilješke o svojim susretima i razgovorima s brojnim ljudima tog vremena, što je sabrano i objavljeno 2011. u tri sveska pod naslovom “Osobni dnevnik”. Ondje se ne spominje Perković, ali ni činjenica da je upravo on najzaslužniji što je Tuđman 1987. dobio putovnicu.
Zašto Tuđman 1987. po tebi ne bi trebao imati putovnicu?
Of.Fender- Posts : 274
2016-07-24
Kaj ti opet bulazniš (retoričko pitanje, jer: a kad ti nisi bulaznio)? Sve tajne službe kokaju u miru.Eroo wrote:Of.Fender wrote:Koliko je ljudi diljem svijeta smakla CIA? Koliko NSA? Koliko Shin Bet? Koliko Mosad? Koliko KGB? Koliko GRU (za koji vjerojatno nisi ni čuo)? Koja je ono šifra Jamesa Bonda? 007 - licence to kill. Navedi neku obavještajnu službu koja imalo drži do sebe, a da nije kokala urbi et orbi ...abraham wrote:Bilo kako bilo udba je smakla preko 80 osoba.......
Svi su ubijali u ratu i Hitler također. Jebiga, šta se može, rat i je za to, a?
2016-07-24
Ja uvijek bulaznim, ovisno tko me i kako čita.Of.Fender wrote:Kaj ti opet bulazniš (retoričko pitanje, jer: a kad ti nisi bulaznio)? Sve tajne službe kokaju u miru.Eroo wrote:Of.Fender wrote:Koliko je ljudi diljem svijeta smakla CIA? Koliko NSA? Koliko Shin Bet? Koliko Mosad? Koliko KGB? Koliko GRU (za koji vjerojatno nisi ni čuo)? Koja je ono šifra Jamesa Bonda? 007 - licence to kill. Navedi neku obavještajnu službu koja imalo drži do sebe, a da nije kokala urbi et orbi ...abraham wrote:Bilo kako bilo udba je smakla preko 80 osoba.......
Sve tajne službe ne ubijaju zbog drugačijeg mišljenja i napisanih knjiga.
Mosad ne ubija Židove samo zato što malo manje od pola Židova ima drugačije mišljenje od druge polovice Židova.
Slično je i sa tajnim službama u ostalim državama, koje pripadaju našem civilizacijskom krugu.
One druge mi i nisu reper...Zapravo jesu.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Nema na čemu.kofein wrote:
Hvala mu.
Inače, ovih dana osnivamo jednu pokret & stranku - četvrti put.
Mislim, stranka se zove "treći put" ali ovo je četvrti pokušaj.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Bez obzira tko te čita. Ubijaju svakoga koga smatraju opasnim, a što je to opasno je u potpunosti arbitrarno. I ubijaju se vlastiti građani bez pardona. I got only one word for you and that's two: Alexander Valterovich Litvinenko...samo jedan primjer. Pa ti biraj što ti je draže: sekirče u čelenku u čas posla, ili polagano umiranje od ozračenja polonijem 210...Eroo wrote:Ja uvijek bulaznim, ovisno tko me i kako čita.Of.Fender wrote:Kaj ti opet bulazniš (retoričko pitanje, jer: a kad ti nisi bulaznio)? Sve tajne službe kokaju u miru.Eroo wrote:Of.Fender wrote:Koliko je ljudi diljem svijeta smakla CIA? Koliko NSA? Koliko Shin Bet? Koliko Mosad? Koliko KGB? Koliko GRU (za koji vjerojatno nisi ni čuo)? Koja je ono šifra Jamesa Bonda? 007 - licence to kill. Navedi neku obavještajnu službu koja imalo drži do sebe, a da nije kokala urbi et orbi ...abraham wrote:Bilo kako bilo udba je smakla preko 80 osoba.......
Sve tajne službe ne ubijaju zbog drugačijeg mišljenja i napisanih knjiga.....
2016-07-24
sve zavisi..Recimo Marcelus da krene aktivno pisati protiv vlasti i gledati dajoj istinski zapapri,odnosno pocne se baviti istrazivackim novinarstvom,a ne ovim cim se bavi,kakogodsezvalo,da vis kako bi nam se poceo povjeravati,kako su neki cudni ljudi poceli mu se vrzmati u njegovoj blizini..i onda odjedared..muk...nema nam Marcelusa..Crvenkasti u dubokoj tuzi..Eroo wrote:Ja uvijek bulaznim, ovisno tko me i kako čita.Of.Fender wrote:Kaj ti opet bulazniš (retoričko pitanje, jer: a kad ti nisi bulaznio)? Sve tajne službe kokaju u miru.Eroo wrote:Of.Fender wrote:Koliko je ljudi diljem svijeta smakla CIA? Koliko NSA? Koliko Shin Bet? Koliko Mosad? Koliko KGB? Koliko GRU (za koji vjerojatno nisi ni čuo)? Koja je ono šifra Jamesa Bonda? 007 - licence to kill. Navedi neku obavještajnu službu koja imalo drži do sebe, a da nije kokala urbi et orbi ...abraham wrote:Bilo kako bilo udba je smakla preko 80 osoba.......
Mosad ne ubija Židove samo zato što malo manje od pola Židova ima drugačije mišljenje od druge polovice Židova.
Slično je i sa tajnim službama u ostalim državama, koje pripadaju našem civilizacijskom krugu.
Guest- Guest
Naši udbaši su tamanili i u ratu... sada imamo sto frakcija pravaša...Of.Fender wrote:Kaj ti opet bulazniš (retoričko pitanje, jer: a kad ti nisi bulaznio)? Sve tajne službe kokaju u miru.Eroo wrote:Of.Fender wrote:Koliko je ljudi diljem svijeta smakla CIA? Koliko NSA? Koliko Shin Bet? Koliko Mosad? Koliko KGB? Koliko GRU (za koji vjerojatno nisi ni čuo)? Koja je ono šifra Jamesa Bonda? 007 - licence to kill. Navedi neku obavještajnu službu koja imalo drži do sebe, a da nije kokala urbi et orbi ...abraham wrote:Bilo kako bilo udba je smakla preko 80 osoba.......
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Čmarčelus je možda pizda, svinja, pokvarenjak i općenito smeće od polučovjeka, ali sumnjam da bu taj stal' gojzericom na papak nekom papku kojem nije uputno po papkima gazit. Tak' da...dream onbogomdani wrote:sve zavisi..Recimo Marcelus da krene aktivno pisati protiv vlasti i gledati dajoj istinski zapapri,odnosno pocne se baviti istrazivackim novinarstvom,a ne ovim cim se bavi,kakogodsezvalo,da vis kako bi nam se poceo povjeravati,kako su neki cudni ljudi poceli mu se vrzmati u njegovoj blizini..i onda odjedared..muk...nema nam Marcelusa..Crvenkasti u dubokoj tuzi..Eroo wrote:Ja uvijek bulaznim, ovisno tko me i kako čita.Of.Fender wrote:Kaj ti opet bulazniš (retoričko pitanje, jer: a kad ti nisi bulaznio)? Sve tajne službe kokaju u miru.Eroo wrote:Of.Fender wrote:
Koliko je ljudi diljem svijeta smakla CIA? Koliko NSA? Koliko Shin Bet? Koliko Mosad? Koliko KGB? Koliko GRU (za koji vjerojatno nisi ni čuo)? Koja je ono šifra Jamesa Bonda? 007 - licence to kill. Navedi neku obavještajnu službu koja imalo drži do sebe, a da nije kokala urbi et orbi ...
2016-07-24
Pa to tvoje samo potvrdjuje ovo sto ja kazem..Zna Marcelus kome smije i pod kojim uvjetima malo nagaziti na nogu..ali opet u granicama publicistike,ne istrazivackog..Of.Fender wrote:Čmarčelus je možda pizda, svinja, pokvarenjak i općenito smeće od polučovjeka, ali sumnjam da bu taj stal' gojzericom na papak nekom papku kojem nije uputno po papkima gazit. Tak' da...dream onbogomdani wrote:sve zavisi..Recimo Marcelus da krene aktivno pisati protiv vlasti i gledati dajoj istinski zapapri,odnosno pocne se baviti istrazivackim novinarstvom,a ne ovim cim se bavi,kakogodsezvalo,da vis kako bi nam se poceo povjeravati,kako su neki cudni ljudi poceli mu se vrzmati u njegovoj blizini..i onda odjedared..muk...nema nam Marcelusa..Crvenkasti u dubokoj tuzi..Eroo wrote:Ja uvijek bulaznim, ovisno tko me i kako čita.Of.Fender wrote:Kaj ti opet bulazniš (retoričko pitanje, jer: a kad ti nisi bulaznio)? Sve tajne službe kokaju u miru.Eroo wrote:
Guest- Guest
Glupost, oni nisu osnovali HDZ nego su se učlanili u njega. Zašto su im to dozvolili, pomirba ili potrebitost njihovih usluga ne znam ali los potez. Trebalo ih je streljat.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Trebalo ih je iskoristit, kao što su i poslužili, ali i poslije im sudit..ovi shvatili bukvalno njihovu 'pomoć'..kaja_333 wrote:Glupost, oni nisu osnovali HDZ nego su se učlanili u njega. Zašto su im to dozvolili, pomirba ili potrebitost njihovih usluga ne znam ali los potez. Trebalo ih je streljat.
2014-04-12
maggie13 wrote:Trebalo ih je iskoristit, kao što su i poslužili, ali i poslije im sudit..ovi shvatili bukvalno njihovu 'pomoć'..kaja_333 wrote:Glupost, oni nisu osnovali HDZ nego su se učlanili u njega. Zašto su im to dozvolili, pomirba ili potrebitost njihovih usluga ne znam ali los potez. Trebalo ih je streljat.
ma ovi iz udbe su znali da ih se franjo i šušak i pašalić hoće riješit kad rat završi, na kraju su se riješili oni njih
nije isključeno, nimalo..kad vidiš na što su sve i prije bili spremni..marcellus wrote:maggie13 wrote:Trebalo ih je iskoristit, kao što su i poslužili, ali i poslije im sudit..ovi shvatili bukvalno njihovu 'pomoć'..kaja_333 wrote:Glupost, oni nisu osnovali HDZ nego su se učlanili u njega. Zašto su im to dozvolili, pomirba ili potrebitost njihovih usluga ne znam ali los potez. Trebalo ih je streljat.
ma ovi iz udbe su znali da ih se franjo i šušak i pašalić hoće riješit kad rat završi, na kraju su se riješili oni njih
2014-04-12
Of.Fender wrote:Koliko je ljudi diljem svijeta smakla CIA? Koliko NSA? Koliko Shin Bet? Koliko Mosad? Koliko KGB? Koliko GRU (za koji vjerojatno nisi ni čuo)? Koja je ono šifra Jamesa Bonda? 007 - licence to kill. Navedi neku obavještajnu službu koja imalo drži do sebe, a da nije kokala urbi et orbi ...abraham wrote:Bilo kako bilo udba je smakla preko 80 osoba.......
daj ne seri majketi. UDBA je ubijala hrvate, ne neprijatelje hrvatske.
a što se licence to kill bonda tiče, on se borio protiv SPECTRE, a trojica od 18 operativaca spectre su bili iz, kako je Fleming doslovce napisao u romanu Thunderball, "Titove tajne policije".
Ostali su bili, po trojica, iz Gestapa, Sicilijanske mafije, "unione corse", KGB-a, i neimenovane bliskoistočne organizacije švercera heroina.
ukratko Bond se borio protiv udbe, a usporedba udbe i njenih ubojica s mosadom, ciom i sličnima je uvredljiva za dotične
udba se eventualno može usporediti s gestapom ili securirateom
naime mosad i cia čuvaju interese amerike i ubijaju neprijatelje židova i amera, a stasi, securirate i udba čuvaju interese komunističkih vlasti i ubijale su ne neprijatelje naroda izvana, nego sam taj narod.
udba se eventualno može usporediti s gestapom ili securirateom
naime mosad i cia čuvaju interese amerike i ubijaju neprijatelje židova i amera, a stasi, securirate i udba čuvaju interese komunističkih vlasti i ubijale su ne neprijatelje naroda izvana, nego sam taj narod.
Yehudi wrote: HDZ je stvarala jugoslavenska tajna služba, to je činjenica'
Beljak je, upitan ima li komentar na tu osuđuju presudu odgovorio niječno, ali i ustvrdio kako zna da je prvi hrvatski predsjednik Franjo Tuđman dobio putovnicu od Perkovića...
Pročitajte više na: http://www.24sata.hr/news/hdz-je-stvarala-jugoslavenska-tajna-sluzba-to-je-cinjenica-485677 - 24sata.hr
To i nije neka vijest sve sam to znao i 1990. godine. UDBA je osnovala i IDS.
Guest- Guest
bogomdani wrote:sve zavisi..Recimo Marcelus da krene aktivno pisati protiv vlasti i gledati dajoj istinski zapapri,odnosno pocne se baviti istrazivackim novinarstvom,a ne ovim cim se bavi,kakogodsezvalo,da vis kako bi nam se poceo povjeravati,kako su neki cudni ljudi poceli mu se vrzmati u njegovoj blizini..i onda odjedared..muk...nema nam Marcelusa..Crvenkasti u dubokoj tuzi..Eroo wrote:Ja uvijek bulaznim, ovisno tko me i kako čita.Of.Fender wrote:Kaj ti opet bulazniš (retoričko pitanje, jer: a kad ti nisi bulaznio)? Sve tajne službe kokaju u miru.Eroo wrote:Of.Fender wrote:
Koliko je ljudi diljem svijeta smakla CIA? Koliko NSA? Koliko Shin Bet? Koliko Mosad? Koliko KGB? Koliko GRU (za koji vjerojatno nisi ni čuo)? Koja je ono šifra Jamesa Bonda? 007 - licence to kill. Navedi neku obavještajnu službu koja imalo drži do sebe, a da nije kokala urbi et orbi ...
šuti, ne sluti
crvenkasti-
2014-04-17
nergo crveni,cujem da si Webera navukao u zasjedu i snimijo ga hendijem..stoš s tim slikama?crvenkasti wrote:bogomdani wrote:sve zavisi..Recimo Marcelus da krene aktivno pisati protiv vlasti i gledati dajoj istinski zapapri,odnosno pocne se baviti istrazivackim novinarstvom,a ne ovim cim se bavi,kakogodsezvalo,da vis kako bi nam se poceo povjeravati,kako su neki cudni ljudi poceli mu se vrzmati u njegovoj blizini..i onda odjedared..muk...nema nam Marcelusa..Crvenkasti u dubokoj tuzi..Eroo wrote:Ja uvijek bulaznim, ovisno tko me i kako čita.Of.Fender wrote:Kaj ti opet bulazniš (retoričko pitanje, jer: a kad ti nisi bulaznio)? Sve tajne službe kokaju u miru.Eroo wrote:
šuti, ne sluti
Guest- Guest
Poanta nije u ubijanju nego u motivu, je li CIA mozda ubijala one koji su nezavisnu Ameriku ili mosad za Izrael? Znaci oni su se borili takoreći 50 godina protiv bilo kakve ideje nezavisnosti.Of.Fender wrote:Koliko je ljudi diljem svijeta smakla CIA? Koliko NSA? Koliko Shin Bet? Koliko Mosad? Koliko KGB? Koliko GRU (za koji vjerojatno nisi ni čuo)? Koja je ono šifra Jamesa Bonda? 007 - licence to kill. Navedi neku obavještajnu službu koja imalo drži do sebe, a da nije kokala urbi et orbi ...abraham wrote:Bilo kako bilo udba je smakla preko 80 osoba.......
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hrvatska osnovala komisiju za nadgledanje Srbije
» Željka Markić osnovala političku stranku
» Izetbegovićeva stranka osnovala brigadu botova uoči izbora, cilj spriječiti specijalni rat protiv Bošnjaka
» UDBA
» UDBA ubija
» Željka Markić osnovala političku stranku
» Izetbegovićeva stranka osnovala brigadu botova uoči izbora, cilj spriječiti specijalni rat protiv Bošnjaka
» UDBA
» UDBA ubija
Page 2 of 3