Nasljedstvo
Page 10 of 20
Page 10 of 20 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20
Re: Nasljedstvo
Tako aben djeluje na druge.Mativka wrote:Na trenutak mi se učinilo da sam ja malo popila
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
TEŠKO JE S TRINITI RAZGOVARAT, ONA TI vodi glavnu riječ serijama pitanja koja ne vodu nikud, i meni obično izmakne zaključak, osim onog dzašto se udaljava, od teme, na kojoj uvik drži krivu stranu :)Mativka wrote:Zaključak vaše rasprave je: ništa nije onako kako se čini
2014-04-16
kako san prvi put napisa "otočanin"?Trinity wrote:Jesi, ali nedovoljno precizno.aben wrote:pa odma san ti odgovoria, dva puta, otočanin 8 OVO JE TREĆI PUT)Trinity wrote:Pa desetak postova prije sam te pitala šta si. Ponaosob.
...uimeocaisina...
2014-04-16
A abenovi odgovori su kao rezultat beskonačne petlje, vrti li ga vrti...aben wrote:TEŠKO JE S TRINITI RAZGOVARAT, ONA TI vodi glavnu riječ serijama pitanja koja ne vodu nikud, i meni obično izmakne zaključak, osim onog dzašto se udaljava, od teme, na kojoj uvik drži krivu stranu :)Mativka wrote:Zaključak vaše rasprave je: ništa nije onako kako se čini
Trinity-
2014-04-17
al prva dva puta neprecizno?
ka da si mi žena, pa moran zadovoljiti set čuvenih preciznih nepostavljenih pitanja
ka da si mi žena, pa moran zadovoljiti set čuvenih preciznih nepostavljenih pitanja
2014-04-16
Trinity wrote:A abenovi odgovori su kao rezultat beskonačne petlje, vrti li ga vrti...aben wrote:TEŠKO JE S TRINITI RAZGOVARAT, ONA TI vodi glavnu riječ serijama pitanja koja ne vodu nikud, i meni obično izmakne zaključak, osim onog dzašto se udaljava, od teme, na kojoj uvik drži krivu stranu :)Mativka wrote:Zaključak vaše rasprave je: ništa nije onako kako se čini
u smislu, socijalisti su glupi. da nisu glupi, ne bi bili socijalisti...?
2014-04-16
A ti ko da si mi muž pa moram znati šta misliš.aben wrote:al prva dva puta neprecizno?
Trinity-
2014-04-17
O, pa on ti je veliki nasljednik, samo tu glumata...Mativka wrote:A, oćel biti kakvog nasljedstva na otoku? :)
Trinity-
2014-04-17
ne će, sve smo razdielili prije smrti vlasnika.Mativka wrote:A, oćel biti kakvog nasljedstva na otoku? :)
naučismo na grješkama starih...
2014-04-16
ajd, elaboriraj to malo :)Trinity wrote:O, pa on ti je veliki nasljednik, samo tu glumata...Mativka wrote:A, oćel biti kakvog nasljedstva na otoku? :)
2014-04-16
Da, da, i mene to zanima :)aben wrote:ajd, elaboriraj to malo :)Trinity wrote:O, pa on ti je veliki nasljednik, samo tu glumata...Mativka wrote:A, oćel biti kakvog nasljedstva na otoku? :)
Guest- Guest
Ne da mi se tražiti stare postove, doduše , što je meni veliko nije i tebi, jel tako?aben wrote:ajd, elaboriraj to malo :)Trinity wrote:O, pa on ti je veliki nasljednik, samo tu glumata...Mativka wrote:A, oćel biti kakvog nasljedstva na otoku? :)
Trinity-
2014-04-17
nisan mislia da uzmeš malo i eleboriraš ga, nego da malčice elaboriraš tvrdnju.Trinity wrote:Ne da mi se tražiti stare postove, doduše , što je meni veliko nije i tebi, jel tako?aben wrote:ajd, elaboriraj to malo :)Trinity wrote:O, pa on ti je veliki nasljednik, samo tu glumata...Mativka wrote:A, oćel biti kakvog nasljedstva na otoku? :)
nema nasljeđivanja u smislu ostavštine nakon smrti, odma smo sve razdilili
2014-04-16
osim ako nije u nemilosti vlasnikaMativka wrote:Bitno je da nitko ne ostane prazne ruke :D
2014-04-16
Tiš ostati praznih ruku...Mativka wrote:Bitno je da nitko ne ostane prazne ruke :D
Guest- Guest
aben wrote:nisan mislia da uzmeš malo i eleboriraš ga, nego da malčice elaboriraš tvrdnju.
Ok, nisi naslijedio nego dobio.
Trinity-
2014-04-17
yepTrinity wrote:aben wrote:nisan mislia da uzmeš malo i eleboriraš ga, nego da malčice elaboriraš tvrdnju.
Ok, nisi naslijedio nego dobio.
2014-04-16
A i tada će imati neku svrhu :Daben wrote:osim ako nije u nemilosti vlasnikaMativka wrote:Bitno je da nitko ne ostane prazne ruke :D
Guest- Guest
Page 10 of 20 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20
Page 10 of 20