CRNOKOŠULJAŠI PREKINULI KONCERT SRPSKE PEVAČICE:
Page 18 of 19
Page 18 of 19 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19
Re: CRNOKOŠULJAŠI PREKINULI KONCERT SRPSKE PEVAČICE:
spominju se adminice i usporedjuju..;)Regoč wrote:A, Buffy. Kaj je z njom?
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Pa kako si onda katolik ako te ne interesuju raskolnici? Samo je jedna prava sveta i svetootačka Crkva.Regoč wrote:Bit će da si učio poviest kod Vasilija Krestića. A Crkva je samo jedna, sveta i katolička, nikakvi me raskolnici ne zanimaju.dzango wrote:Tamo nije nilo parastosa. Tamo slave ustaške koljače u mantijama. Red je da dođete do crkve Sv. Marka, na pravu služnu u pravu crkvu.Regoč wrote:Bili smo na Sv. Anu u Boričevcu, svoje obavismo, pa je red na vama da nas posjetite u petak. S radošću vas iščekujemo!dzango wrote:Prbo da dođete na parastos za ubijene u etničkom čišćenju, a onda...Regoč wrote:Tko je b4p?
Srbčad i dalje gudi o ugroženosti. Prošli put kad su bili ugroženi, nabavljali su salatu za Vukovar. Treba to preventivno neutralizirati pa vas u znak dobrosusjedskih odnosah pozivamo na zajedničku proslavu 5. kolovoza u Knin.
Ti kao da si Džanki, a na Džango, svašta ti se pričinja.dzango wrote:Bilo nekad a biće i opet. Ne treba biti defetista.Regoč wrote:Klasično prebacivanje odgovornosti. Prošla baba s kolačima, ovaj Krajina.dzango wrote:Devojče nije goloruko, vidi kolike sise ima. A napadači su vaši. Što su po običaju ostali suva kurca, druga je stvar. Jebiga kad ne znaju da traže.Regoč wrote:Ugroženi Srbi. Kao par biesnih pasah navalište na goloruko djevojče, junačine srbske. Sikter, marvo vlaška!dzango wrote:
Ko? Bakeri ili kuravele?
Manje, više. Ali ovo nije. Ovo je istoriska činjenica. Što je bilo, biće opet.Regoč wrote:Ti kao da si Džanki, a na Džango, svašta ti se pričinja.dzango wrote:Bilo nekad a biće i opet. Ne treba biti defetista.Regoč wrote:Klasično prebacivanje odgovornosti. Prošla baba s kolačima, ovaj Krajina.dzango wrote:Devojče nije goloruko, vidi kolike sise ima. A napadači su vaši. Što su po običaju ostali suva kurca, druga je stvar. Jebiga kad ne znaju da traže.Regoč wrote:
Ugroženi Srbi. Kao par biesnih pasah navalište na goloruko djevojče, junačine srbske. Sikter, marvo vlaška!
Mislim, ima li novi nadimak ili nas je napustila?maggie13 wrote:spominju se adminice i usporedjuju..;)Regoč wrote:A, Buffy. Kaj je z njom?
Kotač poviesti se ne vraća, već gazi sve pred sobom. Pa i Krajinu.dzango wrote:Manje, više. Ali ovo nije. Ovo je istoriska činjenica. Što je bilo, biće opet.Regoč wrote:Ti kao da si Džanki, a na Džango, svašta ti se pričinja.dzango wrote:Bilo nekad a biće i opet. Ne treba biti defetista.Regoč wrote:Klasično prebacivanje odgovornosti. Prošla baba s kolačima, ovaj Krajina.dzango wrote:
Devojče nije goloruko, vidi kolike sise ima. A napadači su vaši. Što su po običaju ostali suva kurca, druga je stvar. Jebiga kad ne znaju da traže.
dzango wrote:Udala se. Funkcija na forumu im je odskočna daska.Regoč wrote:A, Buffy. Kaj je z njom?
Bleso
@ Regoc, nema Buffy tu, inace je sve super s njom.
darla- Admin
2015-10-22
Ne zanimate me jer ne samo da ste u griehu, već ste prešli u opačinu.dzango wrote:Pa kako si onda katolik ako te ne interesuju raskolnici? Samo je jedna prava sveta i svetootačka Crkva.Regoč wrote:Bit će da si učio poviest kod Vasilija Krestića. A Crkva je samo jedna, sveta i katolička, nikakvi me raskolnici ne zanimaju.dzango wrote:Tamo nije nilo parastosa. Tamo slave ustaške koljače u mantijama. Red je da dođete do crkve Sv. Marka, na pravu služnu u pravu crkvu.Regoč wrote:Bili smo na Sv. Anu u Boričevcu, svoje obavismo, pa je red na vama da nas posjetite u petak. S radošću vas iščekujemo!dzango wrote:
Prbo da dođete na parastos za ubijene u etničkom čišćenju, a onda...
Drago mi je za Buffy. Nego, što ne svrati?
mislim da je nema :)Regoč wrote:Mislim, ima li novi nadimak ili nas je napustila?maggie13 wrote:spominju se adminice i usporedjuju..;)Regoč wrote:A, Buffy. Kaj je z njom?
2014-04-12
Regoč wrote:Drago mi je za Buffy. Nego, što ne svrati?
Pitati cu ju, da ne lupam napamet
darla- Admin
2015-10-22
Laku noć, ekipa! Čitamo se sutra.
Ajde,regi...svit drimz..:)
2014-04-12
šta je ti mala?maggie13 wrote:Ajde,regi...svit drimz..:)
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
gledam voking dedse...partijate li? :Dfrakcija wrote:šta je ti mala?maggie13 wrote:Ajde,regi...svit drimz..:)
2014-04-12
nema nikogamaggie13 wrote:gledam voking dedse...partijate li? :Dfrakcija wrote:šta je ti mala?maggie13 wrote:Ajde,regi...svit drimz..:)
2016-03-09
picaju..treba ih u red dovest ;Pfrakcija wrote:nema nikogamaggie13 wrote:gledam voking dedse...partijate li? :Dfrakcija wrote:šta je ti mala?maggie13 wrote:Ajde,regi...svit drimz..:)
Sad ce prci...ako ga nije napastvovala ona divljaka iz puba,@ nije mogao dovoljno je jako i na vrijeme otrest ;D
2014-04-12
a zdravije mu je i to od cjelodnevnog blešenja u tablet..nek takne žive ljude.maggie13 wrote:picaju..treba ih u red dovest ;Pfrakcija wrote:nema nikogamaggie13 wrote:gledam voking dedse...partijate li? :Dfrakcija wrote:šta je ti mala?maggie13 wrote:Ajde,regi...svit drimz..:)
Sad ce prci...ako ga nije napastvovala ona divljaka iz puba,@ nije mogao dovoljno je jako i na vrijeme otrest ;D
2016-03-09
i to stoji..no,sve su to samo faze...;)frakcija wrote:a zdravije mu je i to od cjelodnevnog blešenja u tablet..nek takne žive ljude.maggie13 wrote:picaju..treba ih u red dovest ;Pfrakcija wrote:nema nikogamaggie13 wrote:gledam voking dedse...partijate li? :Dfrakcija wrote:
šta je ti mala?
2014-04-12
ja sam počela izbjegavat ljude zbog foruma...ne nego u biti..ljudi iz stvarnosti imaju užasno puno problema..maggie13 wrote:i to stoji..no,sve su to samo faze...;)frakcija wrote:a zdravije mu je i to od cjelodnevnog blešenja u tablet..nek takne žive ljude.maggie13 wrote:picaju..treba ih u red dovest ;Pfrakcija wrote:nema nikogamaggie13 wrote:
gledam voking dedse...partijate li? :D
ja tu čuvam baterije
2016-03-09
tocno to,ovo dodje kao odmak od stvarnosti...sto uopce nije lose,ako se zna mjera..problem nastaje ako postane jedino utociste..frakcija wrote:ja sam počela izbjegavat ljude zbog foruma...ne nego u biti..ljudi iz stvarnosti imaju užasno puno problema..maggie13 wrote:i to stoji..no,sve su to samo faze...;)frakcija wrote:a zdravije mu je i to od cjelodnevnog blešenja u tablet..nek takne žive ljude.maggie13 wrote:picaju..treba ih u red dovest ;Pfrakcija wrote:
nema nikoga
ja tu čuvam baterije
2014-04-12
Page 18 of 19 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19
Similar topics
» Cao iz 'srpskog sveta'!Fruskogorski paroh:'Srpske zemlje su srpske i uvek ce biti'
» Uhapsen zbog ubistva pevacice
» Crnokošuljaši spremni za postrojavanje
» Bijesni Nizozemci prekinuli sastanak o izgradnji izbjegličkog centra
» Glavaševi crnokošuljaši postrojili se pred Saborom
» Uhapsen zbog ubistva pevacice
» Crnokošuljaši spremni za postrojavanje
» Bijesni Nizozemci prekinuli sastanak o izgradnji izbjegličkog centra
» Glavaševi crnokošuljaši postrojili se pred Saborom
Page 18 of 19