Progovorila još jedna žrtva komunizma
Page 1 of 1
Progovorila još jedna žrtva komunizma
Linić ponovno napao Milanovića: On je lažov. Bavio se čudnim poslovima i zloupotrebljavao policiju
"Moja supruga je praćena, ja sam praćen, i to s presretačima smo izvan autoputova zaustavljani. Moji prijatelji, telefonski razgovori su prisluškivani, djeca moje supruge su dobivala lažne fakture, maltretirani su, optuživani za pranje novca... Sve su to elementi koji su pokazivali da Milanović radi prljave poslove i nezakonito upotrebljava službe sigurnosti", rekao je Linić u razgovoru za N1 nakon što je očitovanje Ravnateljstva policije potvrdilo da se protiv njega provodila obrada Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminala
"Rekao bih da mu je motiv bio daleko gori od toga da me makne iz politike.
Milanović će pokušati reći da to nije ništa, ali on je lažov. Lagao je narod da su to bile anonimne prijave, a nije istina. Policija je sama to pisala, osobno je potpisao nalog za istragu FBI-a i Interpola, bez znanja državnog odvjetnika.
"Ja se ne vraćam. Milanović i ja smo ratovali, iako me nije iznenadio. Ali niz starijih članova su me iznenadili što su stali na stranu čovjeka koji se bavio čudnim poslovima i zloupotrebljavao policiju, a nisu vjerovali meni. Kome da se vratim kad SDP više ne liči na SDP?", zaključio je u razgovoru za N1.
"Moja supruga je praćena, ja sam praćen, i to s presretačima smo izvan autoputova zaustavljani. Moji prijatelji, telefonski razgovori su prisluškivani, djeca moje supruge su dobivala lažne fakture, maltretirani su, optuživani za pranje novca... Sve su to elementi koji su pokazivali da Milanović radi prljave poslove i nezakonito upotrebljava službe sigurnosti", rekao je Linić u razgovoru za N1 nakon što je očitovanje Ravnateljstva policije potvrdilo da se protiv njega provodila obrada Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminala
"Rekao bih da mu je motiv bio daleko gori od toga da me makne iz politike.
Milanović će pokušati reći da to nije ništa, ali on je lažov. Lagao je narod da su to bile anonimne prijave, a nije istina. Policija je sama to pisala, osobno je potpisao nalog za istragu FBI-a i Interpola, bez znanja državnog odvjetnika.
"Ja se ne vraćam. Milanović i ja smo ratovali, iako me nije iznenadio. Ali niz starijih članova su me iznenadili što su stali na stranu čovjeka koji se bavio čudnim poslovima i zloupotrebljavao policiju, a nisu vjerovali meni. Kome da se vratim kad SDP više ne liči na SDP?", zaključio je u razgovoru za N1.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Re: Progovorila još jedna žrtva komunizma
i onda kad predsjednica KGK smijeni Lozančića ili tako nekog milicajca koji progoni bivše SDP-ovce po privatnom nalogu Milanovića onda ispada da se kurva s Mamićem, a ona koristi to malo svojih ovlasti da spasi prvu žrtvu fiskalizacije, bivšeg heroja i doajena SDP-a.
Moja supruga je praćena, ja sam praćen, i to s presretačima smo izvan autoputova zaustavljani. Moji prijatelji, telefonski razgovori su prisluškivani, djeca moje supruge su dobivala lažne fakture, maltretirani su, optuživani za pranje novca... Sve su to elementi koji su pokazivali da
Milanović radi prljave poslove i nezakonito upotrebljava službe sigurnosti", rekao je Linić
Dobro je rekla KGK da milicija i služba sigurnosti skače na privatni poziv s Milanovićevog privatnog I-Phonea.
2015-11-10
Dva smrada.
Osudilo im istaknute antife na dozivotnu.
Osudilo im istaknute antife na dozivotnu.
dijagram-
2015-08-09
Trebo mu je Milanović smjestit uzimanje računa koji nisu fiskalizirani i osam kuna viška u blagajni.
ono:
evo ti vrući krumpir
gdje su ti ZKI i JIR
u zatvor ćeš sada ti
gdje su ti JIR i ZKI?
ono:
evo ti vrući krumpir
gdje su ti ZKI i JIR
u zatvor ćeš sada ti
gdje su ti JIR i ZKI?
djeca moje supruge su dobivala lažne fakture
Čuj, djeca moje supruge. Pošteno, dok nemaš DNK analizu sigurno je samo to da su njena, tek kad imaš crno na bijelo da su lnb*1 možeš reć da su tvoja.
Premda po meni je bitno ko ih ima na poreznoj kartici kao odbitak. Čini se da MedoLinić ne odbija klince na plaći.
Dobro, mozda iz nekog raniojeg braka,veze.udba wrote:djeca moje supruge su dobivala lažne fakture
Čuj, djeca moje supruge. Pošteno, dok nemaš DNK analizu sigurno je samo to da su njena, tek kad imaš crno na bijelo da su lnb*1 možeš reć da su tvoja.
Premda po meni je bitno ko ih ima na poreznoj kartici kao odbitak. Čini se da MedoLinić ne odbija klince na plaći.
Iako zvuci cudno i zapara usi:)
dijagram-
2015-08-09
Šta ga onda boli kurac šta tuđu djecu prisluškuje. Sad ne bi Milanović nikog smio prisluškivat, a da njega prvo ne pita, ha? Pa kud bi došo, ne bi ni prag prošo.dijagram wrote:Dobro, mozda iz nekog raniojeg braka,veze.udba wrote:djeca moje supruge su dobivala lažne fakture
Iako zvuci cudno i zapara usi:)
2015-11-10
imponira činjenica kako Milanović drma i efbiajem i Interpolom. Milanović nazove i Horatio zajedno s Gibsom uzima povećalo i traži otiske.
Sudeći po novoj ekonomskoj politici Plenkovića, mogao bi Linić završiti u HDZ-u.
» Robert Pauletić:Vrijedi li jedna srpska žrtva zaista 1000 hrvatskih?
» Jedna boja, jedna vera, jedna krv
» Jedna dobra i jedna loša vijest...
» INTERVJU S PREDSJEDNICOM Progovorila o Vladi, izborima, Karamarku, HDZ-u, 'orjunašima'
» Pula: Progovorila bez dozvole, pa joj polugom slomio koljeno. "U mom selu se za to ženi reže glava"
» Jedna boja, jedna vera, jedna krv
» Jedna dobra i jedna loša vijest...
» INTERVJU S PREDSJEDNICOM Progovorila o Vladi, izborima, Karamarku, HDZ-u, 'orjunašima'
» Pula: Progovorila bez dozvole, pa joj polugom slomio koljeno. "U mom selu se za to ženi reže glava"
Page 1 of 1