Josipa Rimac izbačena s liste HDZ-a, za Index poručila: "Sve ću reći kad dođe vrijeme"
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Josipa Rimac izbačena s liste HDZ-a, za Index poručila: "Sve ću reći kad dođe vrijeme"
Čavka, sa Krkadijagram wrote:
Corica i Stazica ce ona pedercina
Kako se zove, onaj cuger iz rijeke
Svraka
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Re: Josipa Rimac izbačena s liste HDZ-a, za Index poručila: "Sve ću reći kad dođe vrijeme"
Noor wrote:dijagram wrote:A da, a meni ostavljas vilolic, taritas,noor i slicnen_razbojnik wrote:Ukoliko se izborimo za šerijat, jednu ovakvu ću svakako dovući u harem, slobodnih mjesta još ima , narudžbe primamNoor wrote:Zemi si ju za po doma....n_razbojnik wrote:
Naravno, bitno da nije debela
Samo violic i taritas....noor ima druge planove
Nećeš u visoku politiku nikad sa tim stavom
2014-04-15
A tako, zabiljezeno,sad je gotovn_razbojnik wrote:Čavka, sa Krkadijagram wrote:
Corica i Stazica ce ona pedercina
Kako se zove, onaj cuger iz rijeke
Svraka
dijagram-
2015-08-09
Idem se ranit ;)n_razbojnik wrote:Noor wrote:dijagram wrote:A da, a meni ostavljas vilolic, taritas,noor i slicnen_razbojnik wrote:Ukoliko se izborimo za šerijat, jednu ovakvu ću svakako dovući u harem, slobodnih mjesta još ima , narudžbe primamNoor wrote:
Zemi si ju za po doma....
Nećeš u visoku politiku nikad sa tim stavom
Guest- Guest
Na istoku zemljeNoor wrote:dijagram wrote:A da, a meni ostavljas vilolic, taritas,noor i slicnen_razbojnik wrote:Ukoliko se izborimo za šerijat, jednu ovakvu ću svakako dovući u harem, slobodnih mjesta još ima , narudžbe primamNoor wrote:Zemi si ju za po doma....n_razbojnik wrote:
Naravno, bitno da nije debela
Guest- Guest
moglo bi se reci...i tamo se gradi :)tre911 wrote:Na istoku zemljeNoor wrote:dijagram wrote:A da, a meni ostavljas vilolic, taritas,noor i slicnen_razbojnik wrote:Ukoliko se izborimo za šerijat, jednu ovakvu ću svakako dovući u harem, slobodnih mjesta još ima , narudžbe primamNoor wrote:
Zemi si ju za po doma....
Guest- Guest
debotoijusto wrote:
jel samo meni ima vlasku cunku cudnih gabarita ?n_razbojnik wrote:Ne mora, ali je plus, kao i pamet miss-ici
A moram se složiti...isto mi draže nešto profinjenije crte lica, a i intelekt...pa ne znam baš da isijava...
darth_vader-
2014-04-17
A jadna! Kad se samo sjetim kako je došla za govornicu na prošlom pred izbornom skupu pa rekla, odloživši sa strane svoju torbicu od dvadeset tisuća kuna,... Hvaljen Isus i Marija! Masa je pala u dilerij.
jednom rijecju
straca
straca
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Neprimjeren izraz.... nije mozda za past na guzicu, voli cajke....ali opet nije zaslužila taj epitet...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Neprimjeren izraz.... nije mozda za past na guzicu, voli cajke....ali opet nije zaslužila taj epitet...
straca
i bio sam pristojan
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Koji je ovo vrag? Prvo Noor pa Provo, a sad se i Debo poustašio! Još će forumski četnici ispasti u pravu da u svakom partizanu čuči mali ustaša. :debotoijusto wrote:ja i susid priko puta imali zastave
Regoč wrote:Koji je ovo vrag? Prvo Noor pa Provo, a sad se i Debo poustašio! Još će forumski četnici ispasti u pravu da u svakom partizanu čuči mali ustaša. :debotoijusto wrote:ja i susid priko puta imali zastave
sad znam za ubuduće...kad nikog od vas ustaša neće bit na forumu..neću vas više branit
ja jučer dušu ispustila, a ti tako
Guest- Guest
Kako? Pa te liepo te hvalim, ironiziram svoja dosadašnja uvjerenja o tebi, ova se dvojica ipak još moraju dokazivati.
I ja sam to mnio, a onda sam ju upoznao. Svakodnevna odjeća, rifle i žuta majica, lagana šminka, ali privlači kao med pčele.jasambrend wrote:debotoijusto wrote:
jel samo meni ima vlasku cunku cudnih gabarita ?n_razbojnik wrote:Ne mora, ali je plus, kao i pamet miss-ici
A moram se složiti...isto mi draže nešto profinjenije crte lica, a i intelekt...pa ne znam baš da isijava...
Regoč wrote:Kako? Pa te liepo te hvalim, ironiziram svoja dosadašnja uvjerenja o tebi, ova se dvojica ipak još moraju dokazivati.
e, vidiš kako si bio krivih uvjerenja...samo ne znam zašto
Guest- Guest
Točno se ne sjećam, ostao je takav dojam iz neke rasprave, a možda si se samo složila sa Živanom pa sam vas ideologijski poistovjetio.Noor wrote:Regoč wrote:Kako? Pa te liepo te hvalim, ironiziram svoja dosadašnja uvjerenja o tebi, ova se dvojica ipak još moraju dokazivati.
Regoč wrote:Točno se ne sjećam, ostao je takav dojam iz neke rasprave, a možda si se samo složila sa Živanom pa sam vas ideologijski poistovjetio.Noor wrote:Regoč wrote:Kako? Pa te liepo te hvalim, ironiziram svoja dosadašnja uvjerenja o tebi, ova se dvojica ipak još moraju dokazivati.
pa u dosta stvari se s njom i slažem...i kad dijelim mišljenje, tada to i napišem, ali u nekima smo dijametralno suprotne
Guest- Guest
Da, i ja se s njom ponekad slažem, ali ono da je na križnom putu bilo premalo mrtvih, e to joj zamjeram. Naravno da je ustaške zločince trebalo kazniti, ali nije mi vjerojatno da je bilo 60.000 ustaških zločinacah, a ako ih je i bilo, postoje sudovi, osobito nakon prestanka borbenih djelovanjah.
XRegoč wrote:Da, i ja se s njom ponekad slažem, ali ono da je na križnom putu bilo premalo mrtvih, e to joj zamjeram. Naravno da je ustaške zločince trebalo kazniti, ali nije mi vjerojatno da je bilo 60.000 ustaških zločinacah, a ako ih je i bilo, postoje sudovi, osobito nakon prestanka borbenih djelovanjah.
Guest- Guest
Noor, Noor, bome sam pogriešio glede tebe. Tako da se neću ni javljati na tvojoj temi o sposobnosti procjene drugih.
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Josipa Rimac - još jedan primjer kako Čardak uništava Hrvatsku i Hrvate
» Mamić i Josipa Rimac ruše koaliciju HDZ-MOST?
» SDP: Josipa Rimac ostat će bez imuniteta ako to DORH zatraži
» Kalmeta i Josipa Rimac ulovljeni na cajkama, ‘razvalili’ se na Brenu!
» HDZ-ovci se rušili po Kninu, Josipa Rimac krvarila za Plenkovića
» Mamić i Josipa Rimac ruše koaliciju HDZ-MOST?
» SDP: Josipa Rimac ostat će bez imuniteta ako to DORH zatraži
» Kalmeta i Josipa Rimac ulovljeni na cajkama, ‘razvalili’ se na Brenu!
» HDZ-ovci se rušili po Kninu, Josipa Rimac krvarila za Plenkovića
Page 3 of 4