USUSRET IZBORIMA 2016 – ČETVRTI DIO – PREDIZBORNA OBEĆANJA
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: USUSRET IZBORIMA 2016 – ČETVRTI DIO – PREDIZBORNA OBEĆANJA
Ajde, Kaćo, što si takva? Iziđi, glasuj, poslije ćemo na naru.kaja_333 wrote:Pa ne bi vise izašla na glasanje, nema teorije. Jedino da mi ostave 1000 eura na glasačkom mjestu..
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
kakvi madraci čoviče titov, šoldi se šalju vanka na oplemenjivanje i podršku kapitalističkin društvima, a za spaljivanje već sun ti reko, soli na rep:)udba wrote:Tebe ćemo spalit nasred trga kad nam padneš šaka, malo će bit jeba te nać jer ne postojiš ni u jednom poreznom registru, našli smo čak i jetija, big foota, bruce leeja i Godota, naplatili im doprinose, zaostatke s kamatama, dolijat ćeš i ti, nećemo rušit šume i štampat pare da bi ih ti držo po madracima.aben wrote:ne znan točno koliko dobijete ako podignete par postotaka na 0kn, ali by all means. hong kong je izreso onakov na račun vaših socijalističkih dosjetki.
2014-04-16
šalju, šalju, da, uz četiri obrasca, ovisno plaćaš li robu ili uslugu. A ovo petljanje s off shore, za koji dan kad padneš, prvo će ti se izlistat sav promet po računu onda ide 25% pdv, 15% na kapitalnu dobit plus prirez plus kazna plus kamate. A ti samo prometuj.aben wrote:kakvi madraci čoviče titov, šoldi se šalju vanka na oplemenjivanje i podršku kapitalističkin društvima, a za spaljivanje već sun ti reko, soli na rep:)udba wrote:Tebe ćemo spalit nasred trga kad nam padneš šaka, malo će bit jeba te nać jer ne postojiš ni u jednom poreznom registru, našli smo čak i jetija, big foota, bruce leeja i Godota, naplatili im doprinose, zaostatke s kamatama, dolijat ćeš i ti, nećemo rušit šume i štampat pare da bi ih ti držo po madracima.aben wrote:ne znan točno koliko dobijete ako podignete par postotaka na 0kn, ali by all means. hong kong je izreso onakov na račun vaših socijalističkih dosjetki.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
interesantni ste vi komunisti:)Regoč wrote:Dobro, Abene, znamo da si ti odbio još u jaslicama javno sufinanciranje pa si iz svoga džepa platio punu cienu, čisto da dokažeš dosljednost u stavovima. A i djecu šalješ u privatne škole koje nemaju javnu potporu.aben wrote:jo bi izašo i za sto eurov,
ali glasovo jepeta ne bi, jer se svi na listi založu za [size=49]škologradnju, potiče građevinu; ako uvede topli objed svim učenicima, potiče poljoprivredu; ako objedinjuje baze podatakah, potiče informatčki sektor...[/size]
[size=49]i ostale komunističke ciljeve:([/size]
oteli ste mi mlin 45., a mislite da nije moralno ako jo vami uzmen moli de nase?
nećeš komunistički razbojniče!
2014-04-16
izlistati?udba wrote:šalju, šalju, da, uz četiri obrasca, ovisno plaćaš li robu ili uslugu. A ovo petljanje s off shore, za koji dan kad padneš, prvo će ti se izlistat sav promet po računu onda ide 25% pdv, 15% na kapitalnu dobit plus prirez plus kazna plus kamate. A ti samo prometuj.aben wrote:kakvi madraci čoviče titov, šoldi se šalju vanka na oplemenjivanje i podršku kapitalističkin društvima, a za spaljivanje već sun ti reko, soli na rep:)udba wrote:Tebe ćemo spalit nasred trga kad nam padneš šaka, malo će bit jeba te nać jer ne postojiš ni u jednom poreznom registru, našli smo čak i jetija, big foota, bruce leeja i Godota, naplatili im doprinose, zaostatke s kamatama, dolijat ćeš i ti, nećemo rušit šume i štampat pare da bi ih ti držo po madracima.aben wrote:ne znan točno koliko dobijete ako podignete par postotaka na 0kn, ali by all means. hong kong je izreso onakov na račun vaših socijalističkih dosjetki.
evolucijski gljedono, vi paraziti jednostavno niste križani za divergenciju. bogati, dokle ne izumite senzore za svaki žep i takulin, nemote ča izlistati
2014-04-16
Imaju senzori za svaki žiro, a po potrebi za svaki tekući, a čak i za novčanice po kovertama, tako da to šta ti vrtiš po pijaci po parsto kuna na crno nije vridno zajebancije sve dok nam ne uletiš u radar ako civra postane četveroznamenkasta.aben wrote:
evolucijski gljedono, vi paraziti jednostavno niste križani za divergenciju. bogati, dokle ne izumite senzore za svaki žep i takulin, nemote ča izlistati
2015-11-10
veliš, morete zastaviti samo one kriminalne rodnje ke želite zaustaviti?udba wrote:Imaju senzori za svaki žiro, a po potrebi za svaki tekući, a čak i za novčanice po kovertama, tako da to šta ti vrtiš po pijaci po parsto kuna na crno nije vridno zajebancije sve dok nam ne uletiš u radar ako civra postane četveroznamenkasta.aben wrote:
komunizam, kultiviranje gluposti since forever
2014-04-16
Ma ne bi glasala vise, nema šanse.Regoč wrote:Ajde, Kaćo, što si takva? Iziđi, glasuj, poslije ćemo na naru.kaja_333 wrote:Pa ne bi vise izašla na glasanje, nema teorije. Jedino da mi ostave 1000 eura na glasačkom mjestu..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ajde, zajedno cemo.kaja_333 wrote:Ma ne bi glasala vise, nema šanse.Regoč wrote:Ajde, Kaćo, što si takva? Iziđi, glasuj, poslije ćemo na naru.kaja_333 wrote:Pa ne bi vise izašla na glasanje, nema teorije. Jedino da mi ostave 1000 eura na glasačkom mjestu..
Biramo nasu omiljenu Vesnu Pusic.
Mora netko biti u onih, 0,0001%
dijagram-
2015-08-09
Da. U interesu javnosti i zajednice je da neke malformacije budu prešućene i tolerirane.aben wrote:
veliš, morete zastaviti samo one kriminalne rodnje ke želite zaustaviti?
Zajednica se mora prilagoditi trenutku. Trebamo opstati svi, ne samo vas pet posto koji ste nasljedili čudesa i bez žuljeva došli do sredstava.aben wrote:
Ajde Kajo, iziđi, zaokruži Ilčića, nara se već hladi.kaja_333 wrote:Ma ne bi glasala vise, nema šanse.Regoč wrote:Ajde, Kaćo, što si takva? Iziđi, glasuj, poslije ćemo na naru.kaja_333 wrote:Pa ne bi vise izašla na glasanje, nema teorije. Jedino da mi ostave 1000 eura na glasačkom mjestu..
javnost nemo interese, samo ljudi imoju interese.udba wrote:Da. U interesu javnosti i zajednice je da neke malformacije budu prešućene i tolerirane.aben wrote:
veliš, morete zastaviti samo one kriminalne rodnje ke želite zaustaviti?Zajednica se mora prilagoditi trenutku. Trebamo opstati svi, ne samo vas pet posto koji ste nasljedili čudesa i bez žuljeva došli do sredstava.aben wrote:
nevidin razloga zoč bi vi tribali opstati. svit bez parazitiv bi bi korok bliži raju.
2014-04-16
Do raja je trnovit put, drugo raj se ne nalazi ovdje već put koji do njega dovodi je popločen poreznim prijavama i obrascima koje danas možeš poslat i XML-om. Znači, dva tri klika miša, i to vam je teško.aben wrote:javnost nemo interese, samo ljudi imoju interese.udba wrote:Da. U interesu javnosti i zajednice je da neke malformacije budu prešućene i tolerirane.aben wrote:
veliš, morete zastaviti samo one kriminalne rodnje ke želite zaustaviti?Zajednica se mora prilagoditi trenutku. Trebamo opstati svi, ne samo vas pet posto koji ste nasljedili čudesa i bez žuljeva došli do sredstava.aben wrote:
nevidin razloga zoč bi vi tribali opstati. svit bez parazitiv bi bi korok bliži raju.
PS Javnost, to je sinonim za cca 51% ljudi
2015-11-10
Udbo, samo ti njemu razjasni osnove države blagostanja!
fola, ali ne fola, venezuela mi ni napeta ko vami.
2014-04-16
nasljedio didovo brdo i sad mu žaj dati tih par kuna za komunalije. Razumin ja njega, znam ja te ljude s Kukljice, Škoti su za njih rastrošna bagra koja baca novce ko konfete na brazilskom karnevalu. Zub mu možeš iščupat ali dvije kune ne. Ima to svoje zašto. Još su tu traume od mukotrpnog kopanja loza i škrte zemlje, odjednom došli Švabe s parama, ali još je uvijek tu onaj strah od trošenja para.Regoč wrote:Udbo, samo ti njemu razjasni osnove države blagostanja!
2015-11-10
s kukljice?
a vlašetine:)
a vlašetine:)
2014-04-16
Razumijem ja taj strah, nasliedio sam ga od majke. Srećom imam ženu koja mi pomaže da ga prevladam.udba wrote:nasljedio didovo brdo i sad mu žaj dati tih par kuna za komunalije. Razumin ja njega, znam ja te ljude s Kukljice, Škoti su za njih rastrošna bagra koja baca novce ko konfete na brazilskom karnevalu. Zub mu možeš iščupat ali dvije kune ne. Ima to svoje zašto. Još su tu traume od mukotrpnog kopanja loza i škrte zemlje, odjednom došli Švabe s parama, ali još je uvijek tu onaj strah od trošenja para.Regoč wrote:Udbo, samo ti njemu razjasni osnove države blagostanja!
Ista stvar ko i kod mene. Ja tek kad imam 10.000 potrošim 2000 bez razmišljanja, dok moja gazdarica skrši svih 10 somova i ode do daske u minus bez i jedne primisli. Ja da dobim eurojack pot i dalje bi hranio kokoši iza vile s 50 soba jer zašto kupovat jaja kad mi rastu u vrtu.Regoč wrote:Razumijem ja taj strah, nasliedio sam ga od majke. Srećom imam ženu koja mi pomaže da ga prevladam.udba wrote:nasljedio didovo brdo i sad mu žaj dati tih par kuna za komunalije. Razumin ja njega, znam ja te ljude s Kukljice, Škoti su za njih rastrošna bagra koja baca novce ko konfete na brazilskom karnevalu. Zub mu možeš iščupat ali dvije kune ne. Ima to svoje zašto. Još su tu traume od mukotrpnog kopanja loza i škrte zemlje, odjednom došli Švabe s parama, ali još je uvijek tu onaj strah od trošenja para.Regoč wrote:Udbo, samo ti njemu razjasni osnove države blagostanja!
2015-11-10
Zašto bi hranio? Kupiš veliku livadu pa nek kljucaju. Em jedu, em ne moraš kositi.udba wrote:Ista stvar ko i kod mene. Ja tek kad imam 10.000 potrošim 2000 bez razmišljanja, dok moja gazdarica skrši svih 10 somova i ode do daske u minus bez i jedne primisli. Ja da dobim eurojack pot i dalje bi hranio kokoši iza vile s 50 soba jer zašto kupovat jaja kad mi rastu u vrtu.Regoč wrote:Razumijem ja taj strah, nasliedio sam ga od majke. Srećom imam ženu koja mi pomaže da ga prevladam.udba wrote:nasljedio didovo brdo i sad mu žaj dati tih par kuna za komunalije. Razumin ja njega, znam ja te ljude s Kukljice, Škoti su za njih rastrošna bagra koja baca novce ko konfete na brazilskom karnevalu. Zub mu možeš iščupat ali dvije kune ne. Ima to svoje zašto. Još su tu traume od mukotrpnog kopanja loza i škrte zemlje, odjednom došli Švabe s parama, ali još je uvijek tu onaj strah od trošenja para.Regoč wrote:Udbo, samo ti njemu razjasni osnove države blagostanja!
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» USUSRET IZBORIMA 2016 – ZVECKANJE LANCIMA
» Ususret izborima 2016. – Prvi dio – Koga odabrati?
» Trump ispunjava predizborna obećanja (ode tpp)
» Predsjednica polako ostvaruje predizborna obećanja - bit ćemo jedni od najbogatijih
» Predizborna suceljavanja
» Ususret izborima 2016. – Prvi dio – Koga odabrati?
» Trump ispunjava predizborna obećanja (ode tpp)
» Predsjednica polako ostvaruje predizborna obećanja - bit ćemo jedni od najbogatijih
» Predizborna suceljavanja
Page 2 of 2