kerastase
Page 1 of 1
kerastase
možda će me tu netko doživjet!
imam priliku po prvi put u životu nešto izabrat od kerastase proizvoda! (so cap stranica)
i ne mogu vjerovat da se to događa
ali šta? šta za moju oštećenu slamu? toliko sam čitala po forumima, al sad kad treba to pronać i sjetit se o kojim se hvaljenim proizvodima radilo - naravno da ne mogu
helpajte!
mislila sam zeleni force šampon (kad već nemaju masku ili regenerator)
ulje elixir ultime svakako uzimam, samo još moram utvrdit hoće to bit ono klasično ili zeleno za suhu i oštećenu
ona nutri maska...
pa onaj termique regenerator što se ne ispire... mislim da bi njega svakako
stvarno ne znam kud se okrenut, a nisu to baš male pare..
imam priliku po prvi put u životu nešto izabrat od kerastase proizvoda! (so cap stranica)
i ne mogu vjerovat da se to događa
ali šta? šta za moju oštećenu slamu? toliko sam čitala po forumima, al sad kad treba to pronać i sjetit se o kojim se hvaljenim proizvodima radilo - naravno da ne mogu
helpajte!
mislila sam zeleni force šampon (kad već nemaju masku ili regenerator)
ulje elixir ultime svakako uzimam, samo još moram utvrdit hoće to bit ono klasično ili zeleno za suhu i oštećenu
ona nutri maska...
pa onaj termique regenerator što se ne ispire... mislim da bi njega svakako
stvarno ne znam kud se okrenut, a nisu to baš male pare..
Re: kerastase
jadni smo svi.. :D
nego, ja sam odlučila, uzimam elixir ultime ulje (klasično, žuto) i ona neka kremica koja se ne ispire... izgleda ko regenerator... bijela, narančasti čep.. termique... vidjeh da ju hvale, pa nešto mislim da mi upravo ona treba
samo se još moram odlučit preko koje stranice.. so cap ili neke strane
napravila sam paypal, al me nekak strah..
nisam pojma imala da moja kartica funkcionira na taj način.. sad mi nema kraja sam da naučim još, hihihihiiii
nego, ja sam odlučila, uzimam elixir ultime ulje (klasično, žuto) i ona neka kremica koja se ne ispire... izgleda ko regenerator... bijela, narančasti čep.. termique... vidjeh da ju hvale, pa nešto mislim da mi upravo ona treba
samo se još moram odlučit preko koje stranice.. so cap ili neke strane
napravila sam paypal, al me nekak strah..
nisam pojma imala da moja kartica funkcionira na taj način.. sad mi nema kraja sam da naučim još, hihihihiiii
Re: kerastase
Prvi put čujem za Kerastase, sad moram googlat...
A jesi probala botoks za kosu?
Ja jesam, super mi...
A jesi probala botoks za kosu?
Ja jesam, super mi...
Trinity-
2014-04-17
Page 1 of 1