ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Page 8 of 50 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50  Next

Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 8 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by kic 7/31/2016, 20:54

aj sorry, suosjecam :*)

kic
Admin

2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 8 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Guest 7/31/2016, 21:51

vratih se sa vikendice, koja uzivancija boze dragi... B-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 7/31/2016, 22:00

a sto je veber ban dobio?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 7/31/2016, 22:02

veber je teska budala...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 8/1/2016, 07:28

idem danas po antibiotik za zub, ali lako moguće da je na godišnjem, ako se ne varam njima skoro cijeli mjesec ode na godišnji
i šta u tom slučaju? :_|

da bi stvar bila bolja, jučer zagrizem na taj zub jebeni čips u obliku štapića, onako po dužini.. i kud mi je na pola taj zub, sad se još više rastavio pa se jedan dio ljlja, i sad boli do bola :D

pičkumaterinu i zubi, stalno problemi s njima
sam da mi se ne proširi ta upala na druge..

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by klerko 8/1/2016, 07:55

Jel postoji zubar kao opcija?
klerko
klerko

2014-10-23

Back to top Go down

Post by modra 8/1/2016, 08:02

možda, ali moram prvo smirit upalu, ne?

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by klerko 8/1/2016, 08:09

Mora neko neš i pročeprkat?
klerko
klerko

2014-10-23

Back to top Go down

Post by Guest 8/1/2016, 08:18

plasi se da ide...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by klerko 8/1/2016, 08:21

Treba je neko držat za rukicu...
klerko
klerko

2014-10-23

Back to top Go down

Post by Guest 8/1/2016, 08:21

veber, ali on juri crvenkastog sa utokom po zagrebu pa je zauzet...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by klerko 8/1/2016, 08:25

Haha čitao sam malo o tom slučaju...
Moglo bi bit posla za tebe...
klerko
klerko

2014-10-23

Back to top Go down

Post by Guest 8/1/2016, 08:39

ne bavim se ja tim pilicarskim stvarima... :P B-)

btw. citam sada novine, ubistvo u beogradu sto je bilo u subotu je neki moj dalji rodjak. mogu reci da sam onako u soku, mada nije mi neocekivano...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by betty.boop 8/1/2016, 09:09

dzoni ubojiti
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by klerko 8/1/2016, 09:10

Šta, i rođak bio pilićar?
klerko
klerko

2014-10-23

Back to top Go down

Post by Guest 8/1/2016, 09:30

prodavao koke, one bele...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/1/2016, 11:56

Dobro jutro iz slavonije.....moram malo kukati,zao mi je,jučer mi je bio jedan od najgorih dana u godini.... No

Mi smo jučer ujutro izasli iz apartmana jer su dolazili drugi gosti....skuzila sam da je žena malo freak za čistoću pa smo kao najvece budale ja i muž pocistili apartman prije nego smo izašli.....otisli smo na plažu,htjeli smo predvečer do zadra,i danas ujutro krenuti k meni....ona nam je dala neku sobu za prespavati jer smo htjeli ostati dan duze....vratili smo se sa plaže oko pola 4,ona nas je dočekala i napala sta je tako prljavo,ručnici su prljavi,to se više ne može oprati da bude snježno bijelo kao sto je bili.. .sudje je sve pivadila i glanca ga sirćetom protiv kamenca kojeg ja nisam uglancala kad sam prala,kako sam samo prljava,i zamisli rucnike sam koristila i isprljala,a tako su lijepo služili svrsi snjezno bijeli u ormaru....mislila sam da sanjam,prisjelo mi je more...otusirali smo se na brzinu i rekla sam joj da ne planiramo ostati jos jedan dan nego odmah idemo.....nismo isli ni u zadar vec odmah za slavoniju.....mome muzu je rekla kako sam ja prljava zena....onajo usput....na placanju sljedeći šok...550€,umjesto recenih 300....pizdimo i ja i muž,zajebala nas je... krećemo na put u pola 5....oko 6 negdje pred rastokama nam auto krepaje...prvi put....elektronika javlja grešku i trokira auto....došli smo u slavoniju u pola 2,sa jedno 10 stajanja i gašenja-paljenja baterije....mislila sam da ce auto negdje samo stati....sada trazimo mehanicara....sta reci....plaće mi se!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/1/2016, 11:58

Izgorila sam ko rak jer se jučer nisam mazala....u žudnji za malo boje....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 8/1/2016, 12:36

držat me za rukicu - moože!!

zagi, baš grozno i jadno  :( 
ima tih loših iskustava kolko oš!
sestra i šogor su jedne godine stigli na odredište (na more, sve dogovoreno naravno) gdje su ih dočekale gazde i rekli da su im došli gosti njihovi i da nema mjesta za njih?!?

i ništ, ajd po vrućini s djetetom od 2-3 godine traži drugi smještaj..

gdje je ljudima ljudskost?

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 8/1/2016, 12:43

Ma goni babu u qrac.

Ljudi su kurve za novac. Vidis da vise ni ljubavi zbog novca nema.

Ja smjestaj nalazim samo preko adekvatnih stranica sa recenzijama. I printam potvrdu.

Mogla si je pizdom izglancat tanjure
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by klerko 8/1/2016, 12:52

Moxy wrote:Dobro jutro iz slavonije.....moram malo kukati,zao mi je,jučer mi je bio jedan od najgorih dana u godini.... No

Mi smo jučer ujutro izasli iz apartmana jer su dolazili drugi gosti....skuzila sam da je žena malo freak za čistoću pa smo kao najvece budale ja i muž pocistili apartman prije nego smo izašli.....otisli smo na plažu,htjeli smo predvečer do zadra,i danas ujutro krenuti k meni....ona nam je dala neku sobu za prespavati jer smo htjeli ostati dan duze....vratili smo se sa plaže oko pola 4,ona nas je dočekala i napala sta je tako prljavo,ručnici su prljavi,to se više ne može oprati da bude snježno bijelo kao sto je bili.. .sudje je sve pivadila i glanca ga sirćetom protiv kamenca kojeg ja nisam uglancala kad sam prala,kako sam samo prljava,i zamisli rucnike sam koristila i isprljala,a tako su lijepo služili svrsi snjezno bijeli u ormaru....mislila sam da sanjam,prisjelo mi je more...otusirali smo se na brzinu i rekla sam joj da ne planiramo ostati jos jedan dan nego odmah idemo.....nismo isli ni u zadar vec odmah za slavoniju.....mome muzu je rekla kako sam ja prljava zena....onajo usput....na placanju sljedeći šok...550€,umjesto recenih 300....pizdimo i ja i muž,zajebala nas je... krećemo na put u pola 5....oko 6 negdje pred rastokama nam auto krepaje...prvi put....elektronika javlja grešku i trokira auto....došli smo u slavoniju u pola 2,sa jedno 10 stajanja i gašenja-paljenja baterije....mislila sam da ce auto negdje samo stati....sada trazimo mehanicara....sta reci....plaće mi se!
Doro, barem si mene sanjala....
Kad budeš drugi put, u snu ću ti reć: Jesam ti reko!
klerko
klerko

2014-10-23

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 50 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics