Ide novi val, 10 milijuna Iračana se pokrenulo prema Europi!
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Ide novi val, 10 milijuna Iračana se pokrenulo prema Europi!
red wolf wrote:
To se ne može učiniti na taj način...Takva Europa i takav ''Svijet'' je moguć jedino duhovnom revolucijom gdje će se čovjek osloboditi svih mogućih ''okova'', među njima su i religije, i tada će biti SLOBODAN ČOVJEK...
Ti ne možeš biti slobodan zato što imaš nizak IQ. Za takve ni ne trebaju okovi.
Guest- Guest
O začudio bi se koliki je moj IQ...deda gulenist wrote:red wolf wrote:
To se ne može učiniti na taj način...Takva Europa i takav ''Svijet'' je moguć jedino duhovnom revolucijom gdje će se čovjek osloboditi svih mogućih ''okova'', među njima su i religije, i tada će biti SLOBODAN ČOVJEK...
Ti ne možeš biti slobodan zato što imaš nizak IQ. Za takve ni ne trebaju okovi.
red wolf-
2016-02-10
Kada vam boja kože ne bude problem, kada vam religije ne budu problem, kada vam novac bude bezvrijedan, a ovaj svijet oslobođen vrijednosti izražene u novcu...Tada ćete biti LJUDI...
red wolf-
2016-02-10
Religije će se osloboditi sukobom sa Islamom, odnosno poistovjećivanje iste religije sa vehabizmom, a koji je zapad sam pomagao da se širi, Crkva ionako polako ali sigurno umire to se vidi po Papi i po pokemon zapadured wolf wrote:To se ne može učiniti na taj način...Takva Europa i takav ''Svijet'' je moguć jedino duhovnom revolucijom gdje će se čovjek osloboditi svih mogućih ''okova'', među njima su i religije, i tada će biti SLOBODAN ČOVJEK...asilovski wrote:"izbjeglice" su samo sredstvo ne i cilj to ljudi uvijek gube sa vidika, pravi cilj (bar sa ove točke gledišta) je uništenje evrope kakva danas postoji, pretvorba Evrope u "otvorenu" federalnu ali heterogenu nad tvorevinu bez nacija, naroda i dr. te uspostavljanje tehnokratske nad vlade, koju bi vjerojatno činile SAD i "nova" EU, a imigracija odnosno "izbjeglice" su nevjerojatna šansa da to učine
Kermit-
2014-04-17
Kao i uvijek u povijesti Balkana...Seobe,pa deobe.
No,niti jedna seoba neće Europu koštati kao ova.
S druge strane uvijek je bilo tako da ona slabija kultura ustupa svoje mjesto jačoj,dominantnijoj,a mi se još nismo pomirili sa time da su islamska kultura i islamski pokret trenutno dominirajući u svijetu.
Europa je najbolje stajala dok su u istoj dominirale diktature.
No,niti jedna seoba neće Europu koštati kao ova.
S druge strane uvijek je bilo tako da ona slabija kultura ustupa svoje mjesto jačoj,dominantnijoj,a mi se još nismo pomirili sa time da su islamska kultura i islamski pokret trenutno dominirajući u svijetu.
Europa je najbolje stajala dok su u istoj dominirale diktature.
Last edited by jastreb on Fri 29 Jul - 18:38; edited 1 time in total
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Vrijeme ti je za razmišljanje koje će biti --> ''out of the box''...asilovski wrote:Religije će se osloboditi sukobom sa Islamom, odnosno poistovjećivanje iste religije sa vehabizmom, a koji je zapad sam pomagao da se širi, Crkva ionako polako ali sigurno umire to se vidi po Papi i po pokemon zapadured wolf wrote:To se ne može učiniti na taj način...Takva Europa i takav ''Svijet'' je moguć jedino duhovnom revolucijom gdje će se čovjek osloboditi svih mogućih ''okova'', među njima su i religije, i tada će biti SLOBODAN ČOVJEK...asilovski wrote:"izbjeglice" su samo sredstvo ne i cilj to ljudi uvijek gube sa vidika, pravi cilj (bar sa ove točke gledišta) je uništenje evrope kakva danas postoji, pretvorba Evrope u "otvorenu" federalnu ali heterogenu nad tvorevinu bez nacija, naroda i dr. te uspostavljanje tehnokratske nad vlade, koju bi vjerojatno činile SAD i "nova" EU, a imigracija odnosno "izbjeglice" su nevjerojatna šansa da to učine
red wolf-
2016-02-10
10 miliona? pa zar ih ima toliko jebota,ovi ga opet prećeruju
2014-04-14
Ubijanje Boga neće ništa rješiti dapače to je put u Gulag sa Pokemonima i AIred wolf wrote:Vrijeme ti je za razmišljanje koje će biti --> ''out of the box''...asilovski wrote:Religije će se osloboditi sukobom sa Islamom, odnosno poistovjećivanje iste religije sa vehabizmom, a koji je zapad sam pomagao da se širi, Crkva ionako polako ali sigurno umire to se vidi po Papi i po pokemon zapadured wolf wrote:To se ne može učiniti na taj način...Takva Europa i takav ''Svijet'' je moguć jedino duhovnom revolucijom gdje će se čovjek osloboditi svih mogućih ''okova'', među njima su i religije, i tada će biti SLOBODAN ČOVJEK...asilovski wrote:"izbjeglice" su samo sredstvo ne i cilj to ljudi uvijek gube sa vidika, pravi cilj (bar sa ove točke gledišta) je uništenje evrope kakva danas postoji, pretvorba Evrope u "otvorenu" federalnu ali heterogenu nad tvorevinu bez nacija, naroda i dr. te uspostavljanje tehnokratske nad vlade, koju bi vjerojatno činile SAD i "nova" EU, a imigracija odnosno "izbjeglice" su nevjerojatna šansa da to učine
Kermit-
2014-04-17
Ubiti religiju ne znači ubiti Boga...Dapače, to je povratak Bogu...asilovski wrote:Ubijanje Boga neće ništa rješiti dapače to je put u Gulag sa Pokemonima i AIred wolf wrote:Vrijeme ti je za razmišljanje koje će biti --> ''out of the box''...asilovski wrote:Religije će se osloboditi sukobom sa Islamom, odnosno poistovjećivanje iste religije sa vehabizmom, a koji je zapad sam pomagao da se širi, Crkva ionako polako ali sigurno umire to se vidi po Papi i po pokemon zapadured wolf wrote:To se ne može učiniti na taj način...Takva Europa i takav ''Svijet'' je moguć jedino duhovnom revolucijom gdje će se čovjek osloboditi svih mogućih ''okova'', među njima su i religije, i tada će biti SLOBODAN ČOVJEK...asilovski wrote:"izbjeglice" su samo sredstvo ne i cilj to ljudi uvijek gube sa vidika, pravi cilj (bar sa ove točke gledišta) je uništenje evrope kakva danas postoji, pretvorba Evrope u "otvorenu" federalnu ali heterogenu nad tvorevinu bez nacija, naroda i dr. te uspostavljanje tehnokratske nad vlade, koju bi vjerojatno činile SAD i "nova" EU, a imigracija odnosno "izbjeglice" su nevjerojatna šansa da to učine
red wolf-
2016-02-10
Bogu sunca? Albert Pajk?red wolf wrote:Ubiti religiju ne znači ubiti Boga...Dapače, to je povratak Bogu...asilovski wrote:Ubijanje Boga neće ništa rješiti dapače to je put u Gulag sa Pokemonima i AIred wolf wrote:Vrijeme ti je za razmišljanje koje će biti --> ''out of the box''...asilovski wrote:Religije će se osloboditi sukobom sa Islamom, odnosno poistovjećivanje iste religije sa vehabizmom, a koji je zapad sam pomagao da se širi, Crkva ionako polako ali sigurno umire to se vidi po Papi i po pokemon zapadured wolf wrote:
2014-04-22
Ne zamaraj me ljudskim...jastreb wrote:Bogu sunca? Albert Pajk?red wolf wrote:Ubiti religiju ne znači ubiti Boga...Dapače, to je povratak Bogu...asilovski wrote:Ubijanje Boga neće ništa rješiti dapače to je put u Gulag sa Pokemonima i AIred wolf wrote:Vrijeme ti je za razmišljanje koje će biti --> ''out of the box''...asilovski wrote:
Religije će se osloboditi sukobom sa Islamom, odnosno poistovjećivanje iste religije sa vehabizmom, a koji je zapad sam pomagao da se širi, Crkva ionako polako ali sigurno umire to se vidi po Papi i po pokemon zapadu
red wolf-
2016-02-10
Kao što je komunizam bi povratak čovjekured wolf wrote:Ubiti religiju ne znači ubiti Boga...Dapače, to je povratak Bogu...asilovski wrote:Ubijanje Boga neće ništa rješiti dapače to je put u Gulag sa Pokemonima i AIred wolf wrote:Vrijeme ti je za razmišljanje koje će biti --> ''out of the box''...asilovski wrote:Religije će se osloboditi sukobom sa Islamom, odnosno poistovjećivanje iste religije sa vehabizmom, a koji je zapad sam pomagao da se širi, Crkva ionako polako ali sigurno umire to se vidi po Papi i po pokemon zapadured wolf wrote:
Kermit-
2014-04-17
ne diraj mi Pajka nesrećojastreb wrote:Bogu sunca? Albert Pajk?red wolf wrote:Ubiti religiju ne znači ubiti Boga...Dapače, to je povratak Bogu...asilovski wrote:Ubijanje Boga neće ništa rješiti dapače to je put u Gulag sa Pokemonima i AIred wolf wrote:Vrijeme ti je za razmišljanje koje će biti --> ''out of the box''...asilovski wrote:
Religije će se osloboditi sukobom sa Islamom, odnosno poistovjećivanje iste religije sa vehabizmom, a koji je zapad sam pomagao da se širi, Crkva ionako polako ali sigurno umire to se vidi po Papi i po pokemon zapadu
Kermit-
2014-04-17
Hej,jeli ti poznato ime Ivana Šojat-Kuči?asilovski wrote:ne diraj mi Pajka nesrećojastreb wrote:Bogu sunca? Albert Pajk?red wolf wrote:Ubiti religiju ne znači ubiti Boga...Dapače, to je povratak Bogu...asilovski wrote:Ubijanje Boga neće ništa rješiti dapače to je put u Gulag sa Pokemonima i AIred wolf wrote:
Vrijeme ti je za razmišljanje koje će biti --> ''out of the box''...
2014-04-22
Kermit-
2014-04-17
Ma čitam jednu njenu knjigu sada. Ustvari pročitao sam je. Jom Kipur.asilovski wrote:HOS-ovka
2014-04-22
Pročitao sam i dvije knjige još jednog Osječanina. Drage Hedla. Interesantno.
2014-04-22
vidio ga jučer kad sam kupovao pivo, izgleda lošejastreb wrote:Pročitao sam i dvije knjige još jednog Osječanina. Drage Hedla. Interesantno.
Kermit-
2014-04-17
Pijan?asilovski wrote:vidio ga jučer kad sam kupovao pivo, izgleda lošejastreb wrote:Pročitao sam i dvije knjige još jednog Osječanina. Drage Hedla. Interesantno.
2014-04-22
ne, ali loše izgleda, pa gledaj samo da ova država ne može osuditi jednog ratnog profitera i sociopatu Glavaša, potkupio sve živo preko Hanžekovića samo treba čekati i vidjeti sa kim će kolairati i sve će biti jasnojastreb wrote:Pijan?asilovski wrote:vidio ga jučer kad sam kupovao pivo, izgleda lošejastreb wrote:Pročitao sam i dvije knjige još jednog Osječanina. Drage Hedla. Interesantno.
Kermit-
2014-04-17
Danima sam u prijateljskoj vezi sa jednom Osječankom,koja me i nagnala na čitanje Hedla i Šojatice.asilovski wrote:ne, ali loše izgleda, pa gledaj samo da ova država ne može osuditi jednog ratnog profitera i sociopatu Glavaša, potkupio sve živo preko Hanžekovića samo treba čekati i vidjeti sa kim će kolairati i sve će biti jasnojastreb wrote:Pijan?asilovski wrote:vidio ga jučer kad sam kupovao pivo, izgleda lošejastreb wrote:Pročitao sam i dvije knjige još jednog Osječanina. Drage Hedla. Interesantno.
Kaže da je onaj stari Osijek iz njenog djetinjstva(pička je 72-74 godište) gotovo sasvim nestao i da gradom vlada mafija u dosluhu sa srpskom mafijom,a da svaki pošteni čovjek (policajac,novinar,sudac..)koji se tome pokušava suprostaviti biva uklonjen.
2014-04-22
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Prema Europi se kreće od 30 do 35 milijuna ekonomskih migranata
» 20 milijuna afrikanaca hrli prema Europi i mami Merkl!!!
» Hrvatska za BiH most prema Europi
» ''Uragan Ophelia je sve jači, juri prema Europi''
» Talijanske novine - Europi treba 250 milijuna imigranata
» 20 milijuna afrikanaca hrli prema Europi i mami Merkl!!!
» Hrvatska za BiH most prema Europi
» ''Uragan Ophelia je sve jači, juri prema Europi''
» Talijanske novine - Europi treba 250 milijuna imigranata
Page 4 of 8