najveci olos i smece i gad u povijesti covjecanstva
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
najveci olos i smece i gad u povijesti covjecanstva
Claus von Stauffenberg
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: najveci olos i smece i gad u povijesti covjecanstva
neka svim generacijama bude upamceno kako izgleda lice najveceg incesta olosa i klosara....
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
gori u paklu smece jedno nezahvalno bjedno
2015-09-13
treba slavit legende, jebeš ološ, prepun ga je svijet..
Remember the single sentence written by Yukio Mishima before his death: “Human life is limited, but I want to live forever.”
Remember the single sentence written by Yukio Mishima before his death: “Human life is limited, but I want to live forever.”
On je najgora vrsta izdajnika i smeća od čovjeka. Fuj, kako odvratan čovjek. Šteta što su ga mogli samo jednom strijeljat
al kad mu covjek pogleda lice vidi se da se radilo o psihicki nestabilnoj osobi i osobi bez karaktera
2015-09-13
Šta misliš ko mu više sliči u faci, bracala ili end?desert_fox wrote:al kad mu covjek pogleda lice vidi se da se radilo o psihicki nestabilnoj osobi i osobi bez karaktera
Jel njega glumio Tom Cruise u filmu? U svakom slučaju - Heroj. Šteta što nije uspio. Promijenio bi svijet i spasio milijune života na obje strane.
Guest- Guest
Jest u filmu "Valkyrie"Tommy Ramone wrote:Jel njega glumio Tom Cruise u filmu? U svakom slučaju - Heroj. Šteta što nije uspio. Promijenio bi svijet i spasio milijune života na obje strane.
Što se drugog dijela tvoje rečenice tiče, mogu ti reći da si nabacao rekordnu hrpu idiotarija u malu rečenicu
Ništa on nebi promjenio i saveznike bi bolio qurac za te promjene. Njemačka bi doživila istu sudbinu. Jako mi je drago da su izdajnika uhvatili i strijeljali, zajedno sa njegovim izdajničkim pristalicama
ne mogu gledat ovog čovjeka koliko je gadan
sigurno je bio navijač intera iz milana
sigurno je bio navijač intera iz milana
Guest- Guest
Idiotarije je blaga riječ za ono što ti tu pišeš i teme kakve otvarate. To stalno veličanje nacizma graniči s debilizmom. Da je uspio ubit onog bolesnika ishod rata bi bio isti, ali s manje žrtava. Koji kurac ti u toj jednostavnoj rečenici nije jasan?scorpion wrote:Jest u filmu "Valkyrie"Tommy Ramone wrote:Jel njega glumio Tom Cruise u filmu? U svakom slučaju - Heroj. Šteta što nije uspio. Promijenio bi svijet i spasio milijune života na obje strane.
Što se drugog dijela tvoje rečenice tiče, mogu ti reći da si nabacao rekordnu hrpu idiotarija u malu rečenicu
Ništa on nebi promjenio i saveznike bi bolio qurac za te promjene. Njemačka bi doživila istu sudbinu. Jako mi je drago da su izdajnika uhvatili i strijeljali, zajedno sa njegovim izdajničkim pristalicama
Guest- Guest
Šta pričaš ti majke ti? Jel čuješ ti sebe?Tommy Ramone wrote:Idiotarije je blaga riječ za ono što ti tu pišeš i teme kakve otvarate. To stalno veličanje nacizma graniči s debilizmom. Da je uspio ubit onog bolesnika ishod rata bi bio isti, ali s manje žrtava. Koji kurac ti u toj jednostavnoj rečenici nije jasan?scorpion wrote:Jest u filmu "Valkyrie"Tommy Ramone wrote:Jel njega glumio Tom Cruise u filmu? U svakom slučaju - Heroj. Šteta što nije uspio. Promijenio bi svijet i spasio milijune života na obje strane.
Tvoja logika: Da se Hrvatska 1991. nije suprostavila Srbima, ne bi bilo ovoliko žrtava u ratu!
Jesu li se Njemci htjeli predat 1944.? Nisu! Nije uopće važan Hitler, nego se ogromna večina Njemaca nije htjela predat ni u svibnju 1945. Nešto što tvoj i mozak večine ljudi ne razumije.
Uglavnom nebitno. Činjenica da je ovaj smrad veleizdajnik i da je zasluženo dobio metak u glavu. DAS ENDE!
'ogromna većina' evo ga, srpska logika 'mnogoće'
najbolje mi je u filmu Iron Cross kad govori ovom časniku da su krivi jednako kao i političari-
iako gledajući, da je vojska preuzela vođenje 43' bar, mislim da bi forsirali mobilniju vrstu ratovanja, što su Guderian, Manstein i sl uvijek tražili, dok Hitler nikad nije dopuštao taktička povlačenja, oni su shvatili da se bore protiv vojske i da treba hit and run nekad, dok je brkonji svaki komadić zemlje bio svet.. ali dobro, možda i ova dva malo previše fale svoju filozofiju ratovanja, jer ova hićina nije upalila, očito..
najbolje mi je u filmu Iron Cross kad govori ovom časniku da su krivi jednako kao i političari-
iako gledajući, da je vojska preuzela vođenje 43' bar, mislim da bi forsirali mobilniju vrstu ratovanja, što su Guderian, Manstein i sl uvijek tražili, dok Hitler nikad nije dopuštao taktička povlačenja, oni su shvatili da se bore protiv vojske i da treba hit and run nekad, dok je brkonji svaki komadić zemlje bio svet.. ali dobro, možda i ova dva malo previše fale svoju filozofiju ratovanja, jer ova hićina nije upalila, očito..
dobro već se pomalo mlati mrtva svinja sa ovim. taj čovjek je odavno pod zemljom i mislim da bi bilo bolje da se okrenemo trenutnim veleizdajnicima poput angele merkel i njezine partije koja polako provodi zločin nad svojim narodom
» NAJVECI VELIKAN U POVIJESTI GIGANT COVJECANSTVA
» Najveci ljudi u povijesti sporta
» zašto je provokator objelodanio da mu je srodnik bio pripadnik zločinačkog sustava i izvršitelj ponajvećih zločina u povijesti čovječanstva
» Najveći sportaš u povijesti
» zašto je provokator objelodanio da mu je srodnik bio pripadnik zločinačkog sustava i izvršitelj ponajvećih zločina u povijesti čovječanstva
» Najveći sportaš u povijesti
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1