Moj sin dobar Francuz, rasisti mu podmeću
Page 1 of 1
Moj sin dobar Francuz, rasisti mu podmeću
http://www.mirror.co.uk/news/world-news/boy-george-reveals-devastation-8509420
Guest- Guest
Re: Moj sin dobar Francuz, rasisti mu podmeću
da, junacine zaklale starceka, mrtvu im mater
koliko je ta gamad hrabra vidi se po njihovim djelima, poserem im se na vjeru raj i proroka
s takovima ne treba razgovarati ni traziti ljude u njima, ubiti na prvu ko pse,
i mater im koja ih rodila i cacu koji ih napravio, ona sad brani svog govnara, vjerojatno je i slavila kad je mali priklo popa
koliko je ta gamad hrabra vidi se po njihovim djelima, poserem im se na vjeru raj i proroka
i mater im koja ih rodila i cacu koji ih napravio, ona sad brani svog govnara, vjerojatno je i slavila kad je mali priklo popa
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
S obzirom na stravično veliki broj slučajeva pedofilije među svećenicima,čudno da se ovakvo nešto nije događalo i ranije.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
jedno je da ga je neko rascerecio radi pedofilije a drugo je da ga je rascerecilo zbog junackog djela, junastvo pa zaklati starcaIknar je gay wrote:S obzirom na stravično veliki broj slučajeva pedofilije među svećenicima,čudno da se ovakvo nešto nije događalo i ranije.
Svakako da je odvratan čin i kukakvički,no s druge strane i jedan i drugi sada će biti u božijoj milosti kao mučenici,jedan za Allaha,drugi za Isusa,jer ovakvim činom expresno osvajaju ulaznice za raj.Leviathan2 wrote:jedno je da ga je neko rascerecio radi pedofilije a drugo je da ga je rascerecilo zbog junackog djela, junastvo pa zaklati starcaIknar je gay wrote:S obzirom na stravično veliki broj slučajeva pedofilije među svećenicima,čudno da se ovakvo nešto nije događalo i ranije.
Vjerojatno će imat prilike gore rspraviti,pa možda i jedan drugom zahvaliti na pomoći pri dobijanju statusa božijeg mučenika.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Similar topics
» So na ranu: Ako je dobar Severnoj Koreji, dobar je i nama
» Tko su sve socijalistički rasisti u Hrvatskoj
» Englezi: Hrvatski Rasisti
» podmecu mu jer je hrvat
» Crnci rasisti traže segregaciju
» Tko su sve socijalistički rasisti u Hrvatskoj
» Englezi: Hrvatski Rasisti
» podmecu mu jer je hrvat
» Crnci rasisti traže segregaciju