VEDRANA RUDAN SAD STVARNO PRETERALA:
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: VEDRANA RUDAN SAD STVARNO PRETERALA:
To je yoda, promjenio nick da prcka malo putinovce otkako su braća postala puto i erdokaja_333 wrote:Možete slobodno sto se nas tiče , dapače.dva brata wrote:Nju ćemo isto deportirati u Afganistan. I zapljeniti ako ima šta od imovine, i ostaviti joj dimije.
Guest- Guest
A što je u stvari svojim tekstom poručila Rudanica?
Zapad sada žanje ono što je (po)sijao.
Istina, na malo grub način ali jebiga sad.
Zapad sada žanje ono što je (po)sijao.
Istina, na malo grub način ali jebiga sad.
kao je tako je ali turizam krpa ogromnu rupetinu i ako tu udare odošmo u pm i to preko redakic wrote:pa glede sezone, koliko 'konkurencija' ima problema, gledajući mediteran samo: Grčka, Turska, Tunis..
i ne osjetim neki boom, evo buraz mi radi kraj ZD drugu godinu, i šef mu je odrezao plaću za 1k kn jer 7mj nije bio baš dobar..
Guest- Guest
Živi u Rijeci. Kakav Beograd? Ova Kaja svakog ko joj nije po volji smješta u Beograd.veber wrote:nemoj rijeku, jastreb ce poludit...kaja_333 wrote:Bg. Prije je u Rijeci mislim.pizzon wrote:odakle pise ova zena, gde ona zivi ?
Tako je i Jergovića nedavno preselila ondje,a čovjek živi u jednom selu pokraj Zagreba.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Što nisu njih dvoje zaprašili za beograd i napisali da im se hrvatska gadi?jastreb wrote:Živi u Rijeci. Kakav Beograd? Ova Kaja svakog ko joj nije po volji smješta u Beograd.veber wrote:nemoj rijeku, jastreb ce poludit...kaja_333 wrote:Bg. Prije je u Rijeci mislim.pizzon wrote:odakle pise ova zena, gde ona zivi ?
Tako je i Jergovića nedavno preselila ondje,a čovjek živi u jednom selu pokraj Zagreba.
Guest- Guest
glavna tajnica Ashtar komande.kic wrote:pizzon wrote:JE*E MI SE! NEKA LETE!
Rudanka je ženski longisland xD
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
u kojem selu?jastreb wrote:Tako je i Jergovića nedavno preselila ondje,a čovjek živi u jednom selu pokraj Zagreba.
2014-12-30
po mogućnost sladoredar iz nice hahahahakaja_333 wrote:Za mene bi bila news da vedraninoj dječici netko sladoled doveze, mozda i malo brže da se ne rastopi.
Guest- Guest
Ona često dolazi u BG da ondje predstavlja knjige i sl Ali živi u Rijeci.tre911 wrote:Što nisu njih dvoje zaprašili za beograd i napisali da im se hrvatska gadi?jastreb wrote:Živi u Rijeci. Kakav Beograd? Ova Kaja svakog ko joj nije po volji smješta u Beograd.veber wrote:nemoj rijeku, jastreb ce poludit...kaja_333 wrote:Bg. Prije je u Rijeci mislim.pizzon wrote:odakle pise ova zena, gde ona zivi ?
Pa svako malo je vidim na Korzu.
Jergović živi kod Zagreba.
A to što su često u BG to je poslovno.
2014-04-22
kako ih braniš. nije za vjerovat....jastreb wrote:Ona često dolazi u BG da ondje predstavlja knjige i sl Ali živi u Rijeci.tre911 wrote:Što nisu njih dvoje zaprašili za beograd i napisali da im se hrvatska gadi?jastreb wrote:Živi u Rijeci. Kakav Beograd? Ova Kaja svakog ko joj nije po volji smješta u Beograd.veber wrote:nemoj rijeku, jastreb ce poludit...kaja_333 wrote:
Bg. Prije je u Rijeci mislim.
poslovno pljuju po hrvatskoj?
metak u ćelenku i rješeno.
2014-12-30
Zgražamo se ISIL-u,a takvih ima i kod nas.veber wrote:kako ih braniš. nije za vjerovat....jastreb wrote:Ona često dolazi u BG da ondje predstavlja knjige i sl Ali živi u Rijeci.tre911 wrote:Što nisu njih dvoje zaprašili za beograd i napisali da im se hrvatska gadi?jastreb wrote:Živi u Rijeci. Kakav Beograd? Ova Kaja svakog ko joj nije po volji smješta u Beograd.veber wrote:
nemoj rijeku, jastreb ce poludit...
Zar ti ne znaš šta je demokracija,sloboda govora,novinarske slobode ?
Ako ti se ne sviđa što piše,nitko te ne tjera da čitaš,ali takvi kao ti vrlo rado bi napravili nekakvu domaću inačicu islamskog kalifata.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ne branim ja nikoga. Samo kažem da ne žive u BG,kako kaže Kaja.veber wrote:kako ih braniš. nije za vjerovat....jastreb wrote:Ona često dolazi u BG da ondje predstavlja knjige i sl Ali živi u Rijeci.tre911 wrote:Što nisu njih dvoje zaprašili za beograd i napisali da im se hrvatska gadi?jastreb wrote:Živi u Rijeci. Kakav Beograd? Ova Kaja svakog ko joj nije po volji smješta u Beograd.veber wrote:
nemoj rijeku, jastreb ce poludit...
A sad to što često gostuju ondje,pa kad ih ondje traže. Nisu valjda ko Oliver i Mišo Kovač,pa da tjeraju neki imidž oko nenastupanja po Srbiji.
2014-04-22
Da, to sam i ja prmjetio.jastreb wrote:
Živi u Rijeci. Kakav Beograd? Ova Kaja svakog ko joj nije po volji smješta u Beograd.
Btw., nedavno sam Rudanicu vidio u Opatiji.
JE*E MI SE, kaze vedrana
bit ce zagorjela a
bit ce zagorjela a
Znači murva je skužila da beograd nije obećana zemlja pa se šime polako kući vraća a?jastreb wrote:Ne branim ja nikoga. Samo kažem da ne žive u BG,kako kaže Kaja.veber wrote:kako ih braniš. nije za vjerovat....jastreb wrote:Ona često dolazi u BG da ondje predstavlja knjige i sl Ali živi u Rijeci.tre911 wrote:Što nisu njih dvoje zaprašili za beograd i napisali da im se hrvatska gadi?jastreb wrote:
Živi u Rijeci. Kakav Beograd? Ova Kaja svakog ko joj nije po volji smješta u Beograd.
A sad to što često gostuju ondje,pa kad ih ondje traže. Nisu valjda ko Oliver i Mišo Kovač,pa da tjeraju neki imidž oko nenastupanja po Srbiji.
Guest- Guest
svezi glede rudanice, baba sere ko trudna foka, al ajd dozivjela i ona svoj komad slave pa makar na pljuvacnica blogu, nis konstruktivno
Guest- Guest
Jedino neki mazohist, svako drugi bi pobjegao glavom bez obzira što dalje od nje.Noor wrote:Baba je živo zlo...tko to trpi ajmeee
Guest- Guest
Rudan mi je antipaticna skojevka al ono ovo može proci. Neka lete. Tko leti vrijedi. Tko ne leti , ne vrijedi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» VEDRANA RUDAN O MILANOVIĆU
» Vedrana Rudan: Čokoladni rat
» Vedrana Rudan se odrekla nacije
» VEDRANA RUDAN: Dobro jutro, Amerika
» Vedrana Rudan "Hrvati su smeće od naroda"
» Vedrana Rudan: Čokoladni rat
» Vedrana Rudan se odrekla nacije
» VEDRANA RUDAN: Dobro jutro, Amerika