kako "elegantan" način borbe s dilerima i narkomanima
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
kako "elegantan" način borbe s dilerima i narkomanima
link
Rodrigo 'Kaznitelj' Duterte izabran je za predsjednika Filipina u svibnju. Bivši državni odvjetnik nadimak je dobio zbog oštrog stajališta prema zločinu, a tijekom kampanje najavio je rat protiv droge i kazao da će u roku od šest mjeseci Zaljev Manila postati crven od 100.000 tijela koje će on tamo odbaciti.
Nakon što je Duterte početkom mjeseca pozvao policiju i ljude da ubijaju dilere i narkomane, oko 60.000 ovisnika sami su se predali vlastima. Nakon predaje masovno su se zakleli vladi da više neće imati nikave veze s drogom.
Ima i 'cjenik': Za običnog dilera 7000, a za 'veliku ribu' 430.000 kuna
wtf???
Rodrigo 'Kaznitelj' Duterte izabran je za predsjednika Filipina u svibnju. Bivši državni odvjetnik nadimak je dobio zbog oštrog stajališta prema zločinu, a tijekom kampanje najavio je rat protiv droge i kazao da će u roku od šest mjeseci Zaljev Manila postati crven od 100.000 tijela koje će on tamo odbaciti.
Nakon što je Duterte početkom mjeseca pozvao policiju i ljude da ubijaju dilere i narkomane, oko 60.000 ovisnika sami su se predali vlastima. Nakon predaje masovno su se zakleli vladi da više neće imati nikave veze s drogom.
Ima i 'cjenik': Za običnog dilera 7000, a za 'veliku ribu' 430.000 kuna
wtf???
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Re: kako "elegantan" način borbe s dilerima i narkomanima
niche na aparatima
End- Posts : 21177
2015-08-25
ovaj dio mi je najjači: masovno su se zakleli vladi da više neće imati nikave veze s drogom
hahahahhahah
hahahahhahah
Tako treba. Otvorit sezonu lova na dilere, pedofile, silovatelje i sličnu gamad. Kakvo suđenje i pansion u zatvoru. Skraćeni postupak.
Guest- Guest
još da odstrane filipince i mogla bi postat jedna od najboljih zemalja
» Dok Plenki vapi da prestanu frakcijske borbe unutar HDZ-a jer na taj način odmaže se i Kolindi ta borba se nesmiljeno pojačava
» SHIZOFRENO DRUŠTVO Kako se uz osudu Karadžića otvara hrvatski problem 'naše borbe'
» Najbrži način kako Srbija može dobiti izlaz na more
» Zapad traži način kako da Rusiji smanji prihode
» Srbi otkrili način KAKO DA PREVARE IKEU za 99 dinara (FOTO)
» SHIZOFRENO DRUŠTVO Kako se uz osudu Karadžića otvara hrvatski problem 'naše borbe'
» Najbrži način kako Srbija može dobiti izlaz na more
» Zapad traži način kako da Rusiji smanji prihode
» Srbi otkrili način KAKO DA PREVARE IKEU za 99 dinara (FOTO)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1