Europska liga 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: Europska liga 2016/2017
Valjda koristi zaštitu.jalnirajko wrote:ne znam kud ali evo već 4 komadaVincent Vega wrote:Kud?jalnirajko wrote:kale ga primio
Guest- Guest
prebacim da vidim rezove,golova ko u priči...na svim tekmama golovi svih ekipa
lipo je viditi kako ljude vesele mali stvari, pogotovo one koji ne prate EL
Guest- Guest
K und K duo je navijačima Dinama najveci trn u oku...End1899 wrote:mučki provokatori
:D
Sta je najgore, oni su skoro pa najbolji članovi repke...
Guest- Guest
Kakav trn u oku? Dragi su mi oba Kalinića. Samo nek se nastave truditi i bit će dobri.fridrih_niche wrote:K und K duo je navijačima Dinama najveci trn u oku...End1899 wrote:mučki provokatori
Guest- Guest
Pa primao je on petice i u HNL-u ...jalnirajko wrote:ne znam kud ali evo već 4 komadaVincent Vega wrote:Kud?jalnirajko wrote:kale ga primio
sat2-
2015-09-28
Ti mi spadaš u normalne navijače Dinama...Vincent Vega wrote:Kakav trn u oku? Dragi su mi oba Kalinića. Samo nek se nastave truditi i bit će dobri.fridrih_niche wrote:K und K duo je navijačima Dinama najveci trn u oku...End1899 wrote:mučki provokatori
(Y)
Last edited by fridrih_niche on 10/3/2017, 08:57; edited 1 time in total (Reason for editing : Hjk)
Guest- Guest
Pa dobro, Lovre Veličanstv eni je kriv samo za jednoga i pol, al' veći mu je minus kaj nije ništa obranio. A nije kriv kaj ništa nije obranio. Podsjeća me sve više na jednog bivšeg golmana Hajduka i reprezentacije. Najbitnije je ne biti kriv.jalnirajko wrote:HRVATU SE LOŠE PIŠE! PRVO PRIMIO BOMBU S VIŠE OD 20 METARA, A ONDA 'ZAPLIVAO' U PRAZNO Kalinić u prvom poluvremenu četiri puta vadio loptu iz mreže
Zeko-
2015-08-26
Najjači sumi eksperti koji pogledaju rezultat utakmice, vide primio je 5 golova i onda zaključe da nije ništa obranio Logika
Nije istina da nije ništa obranio, ali u sveukupno ni on sam nije bio na razini, premda daleko od toga da je kriv. Krivicu treba tražiti u prvom redu u treneru koji je zaigra s tri napadača i tri igrača u zadnoj liniji, ostavija previše prostora na bokovima i Genk ih je tu uništija. Na kraju je Gent ima veči posjed lopte, više kornera, više ubacivanja na gol, više točnih dodavanja, a što je to korist kad im je u obrani bija propuh!
Nije istina da nije ništa obranio, ali u sveukupno ni on sam nije bio na razini, premda daleko od toga da je kriv. Krivicu treba tražiti u prvom redu u treneru koji je zaigra s tri napadača i tri igrača u zadnoj liniji, ostavija previše prostora na bokovima i Genk ih je tu uništija. Na kraju je Gent ima veči posjed lopte, više kornera, više ubacivanja na gol, više točnih dodavanja, a što je to korist kad im je u obrani bija propuh!
Guest- Guest
Prva dva je dobio iz prekida. Slobodni u svoj kut i zujanje kod kornera. Kakve to ima veze s formacijom? Poslije su ih hvatali na kontre.amper1950 wrote:Najjači sumi eksperti koji pogledaju rezultat utakmice, vide primio je 5 golova i onda zaključe da nije ništa obranio Logika
Guest- Guest
Ima veze s formacijom jer su zaigrali previše ofenzivno, s samo tri igrača nazad i ostavili propuh u obrani.Dobili su dva gola iz prekida, ali primili su oni sve skupa 5 golova. Totalno drugačija postava i način igre protiv Tottenhama s 4 u zadnjoj liniji i dva zadnja vezna. Valjda su očekivali da su puno jači od Genka i da ovi dolaze kod njih na izlet!
Guest- Guest
Sa zadnja tri Kale nema ništa, nije kriv, možda je 4. mogao bolje, kriv je za drugi i malo za prvi. Ti su i najbitniji.
Guest- Guest
Kriv je za drugi, ali i obrane tu nigdi nije bilo. On je krivo procjenija let lopte kad je izaša s gola, a igrač Genka je isto bija sam u skoku, niko ga nije čuva.
A važni su svi golovi, unatoč 0:2 mogli su izjednačiti ili čak i preokrenuti, ima i uzvrat (uvik ima uzvrat u ovoj fazi LP i EL) ovako odlaze na uzvrat s 2:5, a tu je najviše krivica trenera jer teško da bi ovakav rezultat bija da je igra kao protiv Tottenhama!
A važni su svi golovi, unatoč 0:2 mogli su izjednačiti ili čak i preokrenuti, ima i uzvrat (uvik ima uzvrat u ovoj fazi LP i EL) ovako odlaze na uzvrat s 2:5, a tu je najviše krivica trenera jer teško da bi ovakav rezultat bija da je igra kao protiv Tottenhama!
Guest- Guest
Tak' je, obrana im je bila propuh na čelu sa golmanom. Nikako glupko da SVATI da golman ne stoji između one dvije štange samo zato da nebude kriv, već između ostaloga i zato da nešto obrani. Sva sreća da čak i HRT daje snimku golova i svih situacija pred golovima tak' da osim rezultata može se i to pogledati. Gledajući jučerašnju snimku Gent-Genk, ni uz najbolju volju, nije se mogla vidjeti nijedna obrana Lovre Veličanstvenog vrijedna spomena, a najdomljivija akcija Lovre Veličanstvenog bilo je ono trčanje po svom 16-ercu k'o muha bez glave, prije nego je primio drugi gol. Inače, Genk je imao ukupno 8 udaraca u okvir gola Lovre Veličanstvenog, a od toga je 5 ušlo.
Zeko-
2015-08-26
Pa ako je od 8 udaraca 5 ušlo, to bi mogli značiti da je 3 obranija, jeli tako Dumberu? 3 ipak nije 0, ma što ti mislio o matematici
Guest- Guest
Pa nije, al' izgleda da Kale Veličanstveni nebi bio loš ni da je svih 8 ušlo. Al' onda su mogli i bez golmana igrati, k'o i Babić u rukometu. Iako i to kaj je obranio bile su lopte maksimalno do pola metra od njega i to nisu bile nikakve šanse za gol. Sve u svemu, još jedan u nizu razvikanih bivših golmana Hajduka, kojeg ste nakon 2 utakmice u Gentu u kojima nije primio gol počeli dizati u nebesa, a golmana koji nisu 2 utakmice zaredom primiliu gol imaš "mali milijun". Ali kad je u pitanju Lovre Veličanstveni onda je to nešto posebno i fantastično.
Zeko-
2015-08-26
Ne možeš bez golmana igrati, naime onda bi gol bio prazan pa bi igrači mogli pucati po golu kad požele, a rezultat bi vjerovanto bio bliži onom košarkaškom
Kale je dvi utakmice bija najbolji igrač na terenu u pobjedi i izbacivanju Tottenhama, takvih golmana ne možeš nači "mali miljun", ali ja više neću pričati o Lovri pogotovo ne s tipovima poput tebe!
Oduvijek si ionako znao samo srati po svemu što iz Hajduka dolazi, pa si tako srao čak i protiv Perišića na onoj čuvenoj utakmici reprezentacije na Poljudu kad se nisi uspio dogovoriti sam s sobom jesi bio u loži na Poljudu ili ne
Zdrav i veseo bio!
Kale je dvi utakmice bija najbolji igrač na terenu u pobjedi i izbacivanju Tottenhama, takvih golmana ne možeš nači "mali miljun", ali ja više neću pričati o Lovri pogotovo ne s tipovima poput tebe!
Oduvijek si ionako znao samo srati po svemu što iz Hajduka dolazi, pa si tako srao čak i protiv Perišića na onoj čuvenoj utakmici reprezentacije na Poljudu kad se nisi uspio dogovoriti sam s sobom jesi bio u loži na Poljudu ili ne
Zdrav i veseo bio!
Guest- Guest
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Similar topics
» LIGA PRVAKA 2016/2017
» LIGA PRVAKA 2016/2017
» Europska Liga 19/20
» Europska Liga 18/19
» Europska liga 17/18
» LIGA PRVAKA 2016/2017
» Europska Liga 19/20
» Europska Liga 18/19