Europska liga 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: Europska liga 2016/2017
Cr je gay to svi znajufridrih_niche wrote:Nije mu CR uzor...Ziil Los Dii ! wrote:Ende ne znam jesi li upoznat sa cinjenicom da je tvoj uzor homoseksualac ?
:D
No josepinho je takodjer ,skriveni smrad
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
CR gay Lik je jebao more ljepotica, nešto o čemu vi možete samo sanjat
Svi ste ovdje veči pederi od njega
Svi ste ovdje veči pederi od njega
čime bi on jebao kad na mjestu gdje stoji kurac on ima pičkicu, njega može samo jebat marokanska kubura.
End- Posts : 21177
2015-08-25
slažem se...u toj priči CR je anoreceptivan
Moga bi bit i on...Ziil Los Dii ! wrote:Cr je gay to svi znajufridrih_niche wrote:Nije mu CR uzor...Ziil Los Dii ! wrote:Ende ne znam jesi li upoznat sa cinjenicom da je tvoj uzor homoseksualac ?
No josepinho je takodjer ,skriveni smrad
;)
Guest- Guest
Istina...Tommy Ramone wrote:CR ga voli više primit u auspuh nego zabit gol.
A znaš koliko voli zabit iz penala...
Guest- Guest
scorpion-
2014-04-18
scorpion wrote:CR gay Lik je jebao more ljepotica, nešto o čemu vi možete samo sanjat
Vidi se da si mladjahan i naivan
Pa to ti je sve marketing... za sada mu je unosnije "biti" straigh ...s tim zenskama zapravo ima poslovni odnos...on im daje reklamu i reputaciju ( tko je cuo za irinu shayk ili nereidu gallardo prije ??) a zauzvrat dobiva image velikog jebaca ..win win
Sto mislis zasto se ne zna tko je djetetova majka?
Pa ima ugovor o povjerljivosti sa surogat majkom, jer zna da drugacije ne moze imati bioloskog potomka.
Ali neovisno o orijentaciji radi se o genijalnom nogometasu koji je prvi do messija zadnjih 8godina i covjeku velikog srca, na tom polju je eonima ispred messija
Kad smo kod slika imam i ja sa najboljom skupinom plesacica colonie od prije 6 -8 godina, sto ne znaci da sam sa svima bio :)
ako je gejara treba mu oduzet sve ukradene zlatne lopte i zabranit da igra nogomet
Guest- Guest
Lijepo objasnjenoZiil Los Dii ! wrote:scorpion wrote:CR gay Lik je jebao more ljepotica, nešto o čemu vi možete samo sanjat
Pa to ti je sve marketing... za sada mu je unosnije "biti" straigh ...s tim zenskama zapravo ima poslovni odnos...on im daje reklamu i reputaciju ( tko je cuo za irinu shayk ili nereidu gallardo prije ??) a zauzvrat dobiva image velikog jebaca ..win win
Pa ima ugovor o povjerljivosti sa surogat majkom, jer zna da drugacije ne moze imati bioloskog potomka.
Ali neovisno o orijentaciji radi se o genijalnom nogometasu koji je prvi do messija zadnjih 8godina i covjeku velikog srca, na tom polju je eonima ispred messija
Kad smo kod slika imam i ja sa najboljom skupinom plesacica colonie od prije 6 -8 godina, sto ne znaci da sam sa svima bio :)
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Herr Otto jesi to ti?operw wrote:ako je gejara treba mu oduzet sve ukradene zlatne lopte i zabranit da igra nogomet
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Što jest jestmuckodjubre wrote:Lijepo objasnjenoZiil Los Dii ! wrote:scorpion wrote:CR gay Lik je jebao more ljepotica, nešto o čemu vi možete samo sanjat
fridrih_niche wrote:Srušili ste Skorpijin svijet...
:(
Smisao mog postojanja na forumu , hranim se ljudskim dusama i unistavanjem iluzija/snova ^^
Al kako brani seksualnost svog idola hahaha...
Uvik mu se nasmijen od srca...
:p
Uvik mu se nasmijen od srca...
:p
Guest- Guest
Samo s par njih...Ziil Los Dii ! wrote:
Guest- Guest
I to je nešto. Pogotovo ako to gledamo u usporedbi s tobom koji još nikada nisi bio sa nijednom, a to se zorno vidi po tvojim upisima na takvim i tomu sličnim temama. A trebao bi, već ti je krajnje vrijeme.
Zeko-
2015-08-26
Sve i da nisam bio, bila bi puno manja sramota nego da sam kao ti, stari senilni pedofil kojem nisu bitne godine nego samo da je žensko i da ima rupu... Sramota za državu što takvi imaju slobodu i pristup internetu...
Guest- Guest
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Similar topics
» LIGA PRVAKA 2016/2017
» LIGA PRVAKA 2016/2017
» Europska Liga 19/20
» Europska Liga 18/19
» Europska liga 17/18
» LIGA PRVAKA 2016/2017
» Europska Liga 19/20
» Europska Liga 18/19
» Europska liga 17/18