Europska liga 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Europska liga 2016/2017
konačno će liga prvaka poprimit pravi oblik. a ne ovi cirkusi danas.
Guest- Guest
svi mislili man gotov kad ono jose mourinho dobio otkaz u chelseu i preuzeo manchester
Guest- Guest
svi mislili man gotov kad ono kupili martiala za 80 milijuna eura
Guest- Guest
u protekle 2 sezone nabacali su igrača koliko saf nije u 20 godina
glazer airways
glazer airways
Guest- Guest
Brukanje uniteda koji je utukao 200M na pojacanja i intera kojeg su napljaskali neki židovi
umjetan klub, jedan stoke city je za takvu plastiku od kluba VELIKAN velikim slovima napisano
End- Posts : 21177
2015-08-25
i onda neko umanjuje važnost trenera u vrijeme kad su svi igrači isti po svemu samo čmarnaldo i messi odskaču od ostalih, pogledaj guardiolu on je čudotvorac. fernando i fernandinho letve mu kontroliraju igru + silva koji niti nije central midfielder i zabaleta koji se s beka ubacuje u sredinu, genijalno.
bilić je jednom izjavio jednu jako pametnu rečenicu to me iznenadilo kod njega ne mogu naći, a to je i zaključak ovoga gore da su svi igrači isto kvalitetni samo su drugačiji, samo je pitanje koliko su kompatibilni za određeni sustav i stil nogometa.
zato i nije isti pedro iz barcelone, nekad najbolji napadač i finisher svijeta, i pedro u chelseaju, sterling prošle sezone i eksplozija koju gledamo ove sezone, kevin de bruyne da ne govorimo.
ali bravo je isti bio prošle sezone i bit će ove zato jer je došao na isto i ujedno je najbolji golman svijeta bez premca.
zato je i modrić "najbolji veznjak svijeta" jer loreal bolje niti ne treba, negoli maloga potrčka koji šuti i drži poziciju bez imalo rizika da nešto napravi da bi svi ostali klošari mogli igrati kako hoće.
bilić je jednom izjavio jednu jako pametnu rečenicu to me iznenadilo kod njega ne mogu naći, a to je i zaključak ovoga gore da su svi igrači isto kvalitetni samo su drugačiji, samo je pitanje koliko su kompatibilni za određeni sustav i stil nogometa.
zato i nije isti pedro iz barcelone, nekad najbolji napadač i finisher svijeta, i pedro u chelseaju, sterling prošle sezone i eksplozija koju gledamo ove sezone, kevin de bruyne da ne govorimo.
ali bravo je isti bio prošle sezone i bit će ove zato jer je došao na isto i ujedno je najbolji golman svijeta bez premca.
zato je i modrić "najbolji veznjak svijeta" jer loreal bolje niti ne treba, negoli maloga potrčka koji šuti i drži poziciju bez imalo rizika da nešto napravi da bi svi ostali klošari mogli igrati kako hoće.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Nije meni problem što je United izgubio, boli me kurac za Europsku ligu, to je nebitno englezima uvijek bilo. Ali me brine gubitak pobjedničkog mentaliteta. Od kako je SAF otišao, United nema pobjednički mentalitet i tu ti nikakva pojačanja ne pomažu, to ili imaš ili nemaš. Zato se sad gube tekme od razno raznih klošara
SAF kakvo klosarsko ime, kako je starog fergiea poslao luka u mirovinu
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:SAF kakvo klosarsko ime, kako je starog fergiea poslao luka u mirovinu
Guest- Guest
http://www.germanijak.hr/vijesti/sukob-zbog-penala-pogledajte-kako-su-se-zakacili-nogometasi-southamptona-video/23492
kakav klošar. klempav, glup, tvrdoglav, crnih zuba, tipičan srbin.
Guest- Guest
http://www.germanijak.hr/vijesti/mourinho-krivi-suce-zabili-su-nam-pogodak-iz-zaledja/23490
Guest- Guest
Zamisli operwe usporedbe Conte i SAF?operw wrote:nowitzki wrote:SAF kakvo klosarsko ime, kako je starog fergiea poslao luka u mirovinu
Kao da uspoređuješ Renalut 4 i Mig 29
scorpion wrote:Zamisli operwe usporedbe Conte i SAF?operw wrote:nowitzki wrote:SAF kakvo klosarsko ime, kako je starog fergiea poslao luka u mirovinu
pusti gluperdu, za njega higuain najbolji napadač na svetu...
Guest- Guest
operw wrote:http://www.germanijak.hr/vijesti/sukob-zbog-penala-pogledajte-kako-su-se-zakacili-nogometasi-southamptona-video/23492
za mindžukića je viša rasa npr.
Guest- Guest
da mu je tu ĐO šimunić bio bi manji od makova zrnaoperw wrote:http://www.germanijak.hr/vijesti/sukob-zbog-penala-pogledajte-kako-su-se-zakacili-nogometasi-southamptona-video/23492
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
saf je bio legenda držao je konstantnu cijelu karijeru. mnogi njegovi rivali davnih dana su se oprostili s ozbiljnim karijerama, otišli na istok zaradit zadnju lovu ili izgubili korak s vremenom i poslom koji rade, ferguson je uvijek ostao na vrhu. conte je predstavnik nove kreme svjetskog nogometa, za razliku od mnogih romantičara danas koji igraju za tehnički dotjeran nogomet i gol više, conte forsira mušku igru s puno agresije i trke na terenu što je i saf radio, dok u svlačionici baca flaše zaleđe vode po igračima i tko zna kakve još metode teroriziranja izvodi. vjerujem da mu je jako drag.scorpion wrote:Zamisli operwe usporedbe Conte i SAF?operw wrote:nowitzki wrote:SAF kakvo klosarsko ime, kako je starog fergiea poslao luka u mirovinu
http://www.mozzartsport.com/vesti/vengerove-dve-decenije-od-dosadnog-dosadnog-arsenala-do-milovanja-merilin-monro-video/146109
na današnji dan
Guest- Guest
wilson i rashford su boljiBraćala wrote:scorpion wrote:Zamisli operwe usporedbe Conte i SAF?operw wrote:nowitzki wrote:SAF kakvo klosarsko ime, kako je starog fergiea poslao luka u mirovinu
pusti gluperdu, za njega higuain najbolji napadač na svetu...
Guest- Guest
muckodjubre wrote:da mu je tu ĐO šimunić bio bi manji od makova zrnaoperw wrote:http://www.germanijak.hr/vijesti/sukob-zbog-penala-pogledajte-kako-su-se-zakacili-nogometasi-southamptona-video/23492
dugo nismo.
Guest- Guest
jedna od najjačih nogometnih asocijacija svih vremena. start koji ima kultni status koji će se uvijek prepričavat i s entuzijazmom prisjećat u bilo kojoj prilici.
Guest- Guest
Ahahaha...koji jadnik bez obraza. Protivnik se prežestoko branio, sudac ga je zajebo i svake godine isto.operw wrote:http://www.germanijak.hr/vijesti/mourinho-krivi-suce-zabili-su-nam-pogodak-iz-zaledja/23490
Guest- Guest
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Similar topics
» LIGA PRVAKA 2016/2017
» LIGA PRVAKA 2016/2017
» Europska Liga 19/20
» Europska Liga 18/19
» Europska liga 17/18
» LIGA PRVAKA 2016/2017
» Europska Liga 19/20
» Europska Liga 18/19
» Europska liga 17/18