Užas od reklame!
Page 1 of 1
Užas od reklame!
Spot nam, naravno, ne kaže koji su to i kakav točno posao našle tri preplanule bacačice sisa, ali da je riječ o ‘poslu iz snova’ nema nikakve sumnje: čim ih je na početku reklame ugledao, divovski je neki Pantagruel iz lokalne zaštitarske tvrtke tri gracije odmah bez riječi pustio u VIP-zonu s privatnim DJ-om, a onaj se konobar siromah živ polomio dvoreći ih, pozirajući im za selfije i raznoseći ture pića na trideset u hladu. Najzad, ni šareni kokteli koje im donosi – onako odoka – ne koštaju ispod tristo-četiristo kuna po turi.
Posao preko Zavoda, jasno, nije našao ni vlasnik beach-bara, ni DJ na dobro plaćenoj gaži, pa čak ni onaj mišićavi Pantagruel kojemu je jedini posao na ulazu razdvajati fukaru od sisatih članica upravnih odbora: ‘posao iz snova’ preko Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u toj je reklami našao samo - odat će ga na kraju ukusno dizajnirana plava majica s logotipom HZZ-a - onaj nesretni konobar!
‘Javi se u Zavod za zapošljavanje i pronađi svoj posao iz snova!’, poručit će na kraju efektni reklamni spot HZZ-a u kojoj ministrica i profesorica razuzdano bacaju sise oko investitora, dok im – ideja vrijedi svake od stotinu osamdeset tisuća kuna - nositelj razvoja u plavoj majici nosi koktele urnebesno duhovita naziva Razvoj.
Piše B.Dežulović
A užas od reklame pogledajte OVDJE
Posao preko Zavoda, jasno, nije našao ni vlasnik beach-bara, ni DJ na dobro plaćenoj gaži, pa čak ni onaj mišićavi Pantagruel kojemu je jedini posao na ulazu razdvajati fukaru od sisatih članica upravnih odbora: ‘posao iz snova’ preko Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u toj je reklami našao samo - odat će ga na kraju ukusno dizajnirana plava majica s logotipom HZZ-a - onaj nesretni konobar!
‘Javi se u Zavod za zapošljavanje i pronađi svoj posao iz snova!’, poručit će na kraju efektni reklamni spot HZZ-a u kojoj ministrica i profesorica razuzdano bacaju sise oko investitora, dok im – ideja vrijedi svake od stotinu osamdeset tisuća kuna - nositelj razvoja u plavoj majici nosi koktele urnebesno duhovita naziva Razvoj.
Piše B.Dežulović
A užas od reklame pogledajte OVDJE
Re: Užas od reklame!
I Dežulovića ću ubit.
LIberalni plačenički novinar.
LIberalni plačenički novinar.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ubit ću svakoga tko mi iti malo miriše na liberalizam ideologiju.
Dežulović će biti ubijen.
Osim ako na vrijeme ne utekne iz Hr.
Dežulović će biti ubijen.
Osim ako na vrijeme ne utekne iz Hr.
2014-04-11
provocator-
2015-08-11
Nek pobjegne u BG.provocator wrote:E sad se frajer usro ko grlica. Neka si ga!
Imaju dovoljno vremena za bijeg prije nego šta ja počmem.
2014-04-11
To je Hrvatska iz vlažnih tisućljetnih snova naših državotvornih stratega, ekonomskih libertinaca i eksperata za tržište rada – Uslužna Republika Hrvatska, društvo prekvalificiranog znanja, domovina konobara i konobarica, pralja, sobarica, čistačica, plesačica, recepcionera, portira, liftboja, vozača, nosača, vodiča, vrtlara, maserki, sluškinja, striptizeta i žigola sa srednjom stručnom spremom, osposobljenih nositelja razvoja koji će bogatim bjelosvjetskim bacačicama kugle i sviračima kladivu omogućavati ‘posao iz snova’, recimo lanac uhodanih beach-barova na Jadranu sa zgodnim i tupim konobarima što rade dvanaest sati zadva soma kuna i majicu.
On je liberalni sroljo a svakog takvog koga zateknem u Hr samo cu mu ispalit metak u tijelo.
84
Between Campania, Siena, Florence, Tuscany,
Six months nine days without a drop of rain:
The strange tongue in the Dalmatian land,
It will overrun, devastating the entire land.
http://www.crystalinks.com/quatrainscentury2.html
84
Between Campania, Siena, Florence, Tuscany,
Six months nine days without a drop of rain:
The strange tongue in the Dalmatian land,
It will overrun, devastating the entire land.
http://www.crystalinks.com/quatrainscentury2.html
2014-04-11
Usrat će se kad shvati da se ja ne šalim.provocator wrote:E sad se frajer usro ko grlica. Neka si ga!
Vrlo rado u mu pucat u lice.
Ghovno manje.
2014-04-11
Objavio sam, rat liberalima i sličnim ghovnima.
Ne postoji način da ja i oni prežviimo na istom prostoru u istoj državi.
Može samo jedno od nas ići dalje a to ću biti ja.
Ne postoji način da ja i oni prežviimo na istom prostoru u istoj državi.
Može samo jedno od nas ići dalje a to ću biti ja.
2014-04-11
U ratu smo. Imigrante se može zaustavit tako da se stavi garonja i svakog tko pokuša ilegalno preči granicu jednostavno izrešeta.
Al liberali i truli kapitalizam to nedaju.
Dakle mi smo u ratu do istrebljenja.
Dežulović je mrtav ako ovdje ostane i ja u ga osobno otić smaknuti
Odlučio sam osobno pobiti 1000 liberala kad za to dođe vrijeme a nismo brajo daleko od toga.
Al liberali i truli kapitalizam to nedaju.
Dakle mi smo u ratu do istrebljenja.
Dežulović je mrtav ako ovdje ostane i ja u ga osobno otić smaknuti
Odlučio sam osobno pobiti 1000 liberala kad za to dođe vrijeme a nismo brajo daleko od toga.
2014-04-11
Ovo je rat do istrebljenja a ja nemam uopće namjeru da me netko prikolje ko zeca jer eto neki liebrali u sprezi sa trulim kapitalizmom imaju neki divan plan.
Jok bato
Jok bato
2014-04-11
Similar topics
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» Reklame
» Hrvatski selektor za potrebe bezvezne reklame govori igračima da su nitko i ništa
» batarelo dobio menzes od reklame
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» Reklame
» Hrvatski selektor za potrebe bezvezne reklame govori igračima da su nitko i ništa
» batarelo dobio menzes od reklame
Page 1 of 1