Obavijest stomatologinje iz Osijeka: "Ako se niste okupali, oprali zube i namirisali, nećete biti primljeni"
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Obavijest stomatologinje iz Osijeka: "Ako se niste okupali, oprali zube i namirisali, nećete biti primljeni"
http://www.index.hr/vijesti/clanak/obavijest-stomatologinje-iz-osijeka-ako-se-niste-okupali-oprali-zube-i-namirisali-necete-biti-primljeni/908728.aspx
a grah te jebo.....ovo bi bilo jako neugodno....al ima stvarno ljudi zapuštenih.....
a grah te jebo.....ovo bi bilo jako neugodno....al ima stvarno ljudi zapuštenih.....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Re: Obavijest stomatologinje iz Osijeka: "Ako se niste okupali, oprali zube i namirisali, nećete biti primljeni"
Ja uvijek kad idem zubaru obučem čiste gaće i čarape, novo radno odijelo s tregerima koje služi samo za izlaske i obavljanja po gradu, nema kap ulja na sebi nit će ikad bit zaflekano. Nekad se kod zubarke ubace padobranci preko reda pa skočim preko na ćevape i luk, al uzmem poslije onaj Orbit Winterfresh kako se već zove, pa bi to trebalo anulirati negativne učinke,
Znam i ja ako ne stignem poslije posla ako je termin...razrjeđivača malo promućkam i ispljunemudba wrote:Ja uvijek kad idem zubaru obučem čiste gaće i čarape, novo radno odijelo s tregerima koje služi samo za izlaske i obavljanja po gradu, nema kap ulja na sebi nit će ikad bit zaflekano. Nekad se kod zubarke ubace padobranci preko reda pa skočim preko na ćevape i luk, al uzmem poslije onaj Orbit Winterfresh kako se već zove, pa bi to trebalo anulirati negativne učinke,
2014-04-15
Re: Obavijest stomatologinje iz Osijeka: "Ako se niste okupali, oprali zube i namirisali, nećete biti primljeni"
Da je prava, ugradila bi tuš kabinu u čekaonicu, par čistih gaća različitih veličina... Ovako odvraća i one koji se od straha usmrde što idu k stomatologu.
Guest- Guest
a ima tipova u čekaonici koji se znoje od straha kao da trče maraton......
2015-07-28
Hoće li ova da se jebe ili da opravlja zube?
Ako je brlja pljunut, ako je prava domaća šljiva, šteta pljunut. Poslije zapalit jedan York, kad sjedneš na stolicu otvoriš usta, prvo te pet minuta pere minivošom zajedno za stolicom.n_razbojnik wrote:Znam i ja ako ne stignem poslije posla ako je termin...razrjeđivača malo promućkam i ispljunemudba wrote:Ja uvijek kad idem zubaru obučem čiste gaće i čarape, novo radno odijelo s tregerima koje služi samo za izlaske i obavljanja po gradu, nema kap ulja na sebi nit će ikad bit zaflekano. Nekad se kod zubarke ubace padobranci preko reda pa skočim preko na ćevape i luk, al uzmem poslije onaj Orbit Winterfresh kako se već zove, pa bi to trebalo anulirati negativne učinke,
koji sam ja sretnik...nisam zubar...
2015-07-28
ti si se u zadnje vrijeme raspsao.udba wrote:Ja uvijek kad idem zubaru obučem čiste gaće i čarape, novo radno odijelo s tregerima koje služi samo za izlaske i obavljanja po gradu, nema kap ulja na sebi nit će ikad bit zaflekano. Nekad se kod zubarke ubace padobranci preko reda pa skočim preko na ćevape i luk, al uzmem poslije onaj Orbit Winterfresh kako se već zove, pa bi to trebalo anulirati negativne učinke,
ima talenata na ovom forumu.
ja suknem dvije šljive prije, da se ne zajebava s anestezijom...
2014-12-30
dzango wrote:Hoće li ova da se jebe ili da opravlja zube?
Do jučer je imala slamku u zubima i balegu na peti, a sad se pravi fina.
Guest- Guest
v_vlado wrote:koji sam ja sretnik...nisam zubar...
To te ne abolira od smrada.
Guest- Guest
kaj bi tek gineklozi rekli?kofein wrote:dzango wrote:Hoće li ova da se jebe ili da opravlja zube?
2014-12-30
veber wrote:kaj bi tek gineklozi rekli?kofein wrote:dzango wrote:Hoće li ova da se jebe ili da opravlja zube?
Mordor :D
Guest- Guest
kofein wrote:veber wrote:kaj bi tek gineklozi rekli?kofein wrote:dzango wrote:Hoće li ova da se jebe ili da opravlja zube?
Mordor :D
Guest- Guest
veber wrote:ti si se u zadnje vrijeme raspsao.udba wrote:Ja uvijek kad idem zubaru obučem čiste gaće i čarape, novo radno odijelo s tregerima koje služi samo za izlaske i obavljanja po gradu, nema kap ulja na sebi nit će ikad bit zaflekano. Nekad se kod zubarke ubace padobranci preko reda pa skočim preko na ćevape i luk, al uzmem poslije onaj Orbit Winterfresh kako se već zove, pa bi to trebalo anulirati negativne učinke,
ima talenata na ovom forumu.
Nema talenata ima samo jedan talent zove se Ero.
Guest- Guest
v_vlado wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/obavijest-stomatologinje-iz-osijeka-ako-se-niste-okupali-oprali-zube-i-namirisali-necete-biti-primljeni/908728.aspx
Ah, Osijek. Već vidim naslove: Policija u Osijeku naplaćuje kazne smrdljivim slavoncima ispred stomatološke ambulante.
Guest- Guest
Ružno ali tko zna sto zena doživljava, mozda se gusi pa ne moze ni raditi..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ima da pati, na njeno mjesto uvijek mogu doći mladi stomatolozi iz Raqqe
2014-04-15
Smrad je prirodni insekticid a u Osijeku ima pun kurac komaraca.
Guest- Guest
Ne kapiram zasto se neki pale da budu zubari, zubarke, cenjenije zanimanje za koje kazu da pre nekih 20 godina i nije bilo bas na ceni.
Zanimas se sa tudjim bakterijama, smradom...
Zanimas se sa tudjim bakterijama, smradom...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» necete u nove kuce niste niprije , HDZ na stabilnih 34% uskoro
» "Šreder nam je rekao: Vi nikada nećete biti deo EU"
» NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
» Šuker im oprostio dugove, a oni oprali novac
» Orbanov oglas i u austrijskim medijima : Vučicevi četnici moraju da budu primljeni u EU
» "Šreder nam je rekao: Vi nikada nećete biti deo EU"
» NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
» Šuker im oprostio dugove, a oni oprali novac
» Orbanov oglas i u austrijskim medijima : Vučicevi četnici moraju da budu primljeni u EU
Page 1 of 2