Njemačka policija u panici: Na stotine migranata su povezani s terorizmom
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Njemačka policija u panici: Na stotine migranata su povezani s terorizmom
Probaj Lexaurin. On drži po pet sati. Tvoj zadnji društveno prihvatljivi post je viđen prije dva i po sata. Ili si preskočio terapiju ili moraš prijeći na nešto jače. Vidi mene, miran ko bubica, čovjek bi reko da ne bi mrava zgazio.RayMabus wrote:Samo se bojim da će se vjetar okrenit na drugu stranu a tko bi gori sad je dole pa u suštini tko me sad takne taj je moja žrtva u buducnosti koju cu osobno posjetit na fizičkoj ravni i objasnit istoj da sam ja sa 13 godina brutalno ubio mačku koju sam namamio na vješla ......mačetom.
Igrat čemo se.
Ti češ biti moja maca.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Dobit ćeš moj apartman koji oduzemo Vesni P. Meni ne treba. Dat ću ti ga.udba wrote:Ja nemam para pa moram bit oprezan s ludilom. Kad sam u firmi, pogotovo pred šefom onda moram glumit da sam normalan i na uobičajen konvencionalan način izvršavati radne zadatke kako bih dobio plaću.RayMabus wrote:
Nemam obitelj a imam para i ovo je trenutak kad mogu sebi priuštit određenu dozu ludila i mogu mi političke elite i sav sistem u Evropi : POPUŠIT KURAZ.
Zanima me nešto drugo.
Apartman vrijedi više nego šta ćeš ti zaradit na tom šugavom poslu. Umij se.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Fer deal i pristajem. Izdaj zapovijed, umiven i počešljan čekam zadatke.RayMabus wrote:Dobit ćeš moj apartman koji oduzemo Vesni P. Meni ne treba. Dat ću ti ga.udba wrote:Ja nemam para pa moram bit oprezan s ludilom. Kad sam u firmi, pogotovo pred šefom onda moram glumit da sam normalan i na uobičajen konvencionalan način izvršavati radne zadatke kako bih dobio plaću.RayMabus wrote:
Nemam obitelj a imam para i ovo je trenutak kad mogu sebi priuštit određenu dozu ludila i mogu mi političke elite i sav sistem u Evropi : POPUŠIT KURAZ.
Zanima me nešto drugo.
Apartman vrijedi više nego šta ćeš ti zaradit na tom šugavom poslu. Umij se.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
ovu situaciju i stihiju nitko nije mogao predvidjeti, pa ni ti, ma koliko si sad tepaoepikur37 wrote:Kaj mogu, no činjenica da sam ovu situaciju predviđao i razlagao tu an forumu prije više godina, dok je neve bila teška liberalka, marčelo tvrdi amerofil a yoda i deda u pelenama :D
svojevremeno je imigracijska politika u većini zemalja bila planirana i dovoljno dobro kontrolirana, a države su time nadomještale pad poslovanja u nišama koje je domaće stanovništvo napustilo, tada nije bilo potrebe za nekom drugom zaštitom ili represijom, jer broj imigranata nije prelazio nekoliko postotaka stanovništva, budući da su mnogi ekonomski imigranati bili primarno orijentirani na povratak u svoje zemlje i svojim obiteljima
ako se ti ne sjećaš, sjećam se ja da sam još na onom forumu bila žestoko protiv liberalne budalaštine o 'spajanju obitelji' koja je u imigracijske zemlje iz 'trećeg svijeta' dovukla mnoštvo podobrazovanih i ovisnih članova obitelji koje je bilo nemoguće integrirati, a time je zapravo uskratila razlog i motiv imigrantima da se jednom vrate odakle su i došli
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Otkrit ćeš prije ili poslije da je ovo igra : IL MI ILI ONI.udba wrote:Probaj Lexaurin. On drži po pet sati. Tvoj zadnji društveno prihvatljivi post je viđen prije dva i po sata. Ili si preskočio terapiju ili moraš prijeći na nešto jače. Vidi mene, miran ko bubica, čovjek bi reko da ne bi mrava zgazio.RayMabus wrote:Samo se bojim da će se vjetar okrenit na drugu stranu a tko bi gori sad je dole pa u suštini tko me sad takne taj je moja žrtva u buducnosti koju cu osobno posjetit na fizičkoj ravni i objasnit istoj da sam ja sa 13 godina brutalno ubio mačku koju sam namamio na vješla ......mačetom.
Igrat čemo se.
Ti češ biti moja maca.
UMIJ SE.
2014-04-11
Neve ne znam za njega al znam za sebe.Neve wrote:ovu situaciju i stihiju nitko nije mogao predvidjeti, pa ni ti, ma koliko si sad tepaoepikur37 wrote:Kaj mogu, no činjenica da sam ovu situaciju predviđao i razlagao tu an forumu prije više godina, dok je neve bila teška liberalka, marčelo tvrdi amerofil a yoda i deda u pelenama :D
svojevremeno je imigracijska politika u većini zemalja bila planirana i dovoljno dobro kontrolirana, a države su time nadomještale pad poslovanja u nišama koje je domaće stanovništvo napustilo, tada nije bilo potrebe za nekom drugom zaštitom ili represijom, jer broj imigranata nije prelazio nekoliko postotaka stanovništva, budući da su mnogi ekonomski imigranati bili primarno orijentirani na povratak u svoje zemlje i svojim obiteljima
ako se ti ne sjećaš, sjećam se ja da sam još na onom forumu bila žestoko protiv liberalne budalaštine o 'spajanju obitelji' koja je u imigracijske zemlje iz 'trećeg svijeta' dovukla mnoštvo podobrazovanih i ovisnih članova obitelji koje je bilo nemoguće integrirati, a time je zapravo uskratila razlog i motiv imigrantima da se jednom vrate odakle su i došli
Vremeplov. Kvantna fizika.
Slušaj dobro.
ILI MI ILI ONI.
NEMA TRECE.
2014-04-11
libealizam je sa svojim slobodama postao nešto kao katalizator ljevičarskoj ideologiji. Dobar okvir u kome je ljevičarstvo procvjetalo, postalo i preovladavajući svjetonazor i pruzelo kulturu općenito. Liberalizam u kulturološom smislu i nema puno da ponudi, osim "sloboda", a tu prazninu upotpunile su ideje o jednakosti, ugroženosti, milosrđu, ekskluzivnoj krivici zapada za sva zla svijeta, antifašizmu, multikulturalnosti i slično. Sve redom ljevičarske.epikur37 wrote:prckov wrote:ma nije tu problem samo liberalizam
kako ćete rješavat problem kad mu ne vidite uzrok
nije to te tako oštro podjeljeno po patijsko stranačkoj liniji
Pa na ideološkoj razini liberalizam je problem jer zadnjih 50 godina preko njegove potke se sve odvija, ali nije samo ta razina problematična.
S tim da taj ljevicarsko markistički svjetonazor imaju i poneki desničari i liberali a pogotovo zeleni.
U biti to je koktel koji je spontano pravio ovo što imamo danas, iskljucujući ljevčare koji aktivno sudjeluju u tome.
2014-04-19
Ubit ću sve koji stanu na stranu liberala i lijevicara. Bez iznimke.
KRAJ PRICE.
KRAJ PRICE.
2014-04-11
Sad slobodno možete nastavit pričat šta god očete. Prtljajte šta god očete al ja sam taj koji vam neču dat sredinu.RayMabus wrote:Ubit ću sve koji stanu na stranu liberala i lijevicara. Bez iznimke.
KRAJ PRICE.
Ovo šta sam vam rekao je konačno.
BEZ IZNIMKE.
2014-04-11
Ovako je i drug Tito da tamo 44 ovima drugima da se priključe partizanima do tog datuma a poslije tko nije u jami je završija.
OD DANAS TKO BUDE PODRŽAVA LIJEVICARSKO LIBERALNU IDEOLOGIJU UBIT ĆU GA.
ILI JA OSOBNO IL NETKO OD MOJIH.
AJ BOG.
RASPRVA ZAVRŠENA.
OD DANAS TKO BUDE PODRŽAVA LIJEVICARSKO LIBERALNU IDEOLOGIJU UBIT ĆU GA.
ILI JA OSOBNO IL NETKO OD MOJIH.
AJ BOG.
RASPRVA ZAVRŠENA.
2014-04-11
npr. liberali su ovdje jedva zaustavili ilegalnu imigraciju koja je postala masovna pod radničkom partijom.prckov wrote:libealizam je sa svojim slobodama postao nešto kao katalizator ljevičarskoj ideologiji. Dobar okvir u kome je ljevičarstvo procvjetalo, postalo i preovladavajući svjetonazor i pruzelo kulturu općenito. Liberalizam u kulturološom smislu i nema puno da ponudi, osim "sloboda", a tu prazninu upotpunile su ideje o jednakosti, ugroženosti, milosrđu, ekskluzivnoj krivici zapada za sva zla svijeta, antifašizmu, multikulturalnosti i slično. Sve redom ljevičarske.epikur37 wrote:prckov wrote:ma nije tu problem samo liberalizam
Pa na ideološkoj razini liberalizam je problem jer zadnjih 50 godina preko njegove potke se sve odvija, ali nije samo ta razina problematična.
S tim da taj ljevicarsko markistički svjetonazor imaju i poneki desničari i liberali a pogotovo zeleni.
U biti to je koktel koji je spontano pravio ovo što imamo danas, iskljucujući ljevčare koji aktivno sudjeluju u tome.
da vidiš prosvjeda i kukanja ljevičara i grinovaca, śt na ulici što preko medija. Čak se i crkva pridrużila.
Liberali ovdjećak nisu ni za gej brakove, ljevićari naravno jesu
2014-04-19
Prestani pričati.prckov wrote:npr. liberali su ovdje jedva zaustavili ilegalnu imigraciju koja je postala masovna pod radničkom partijom.prckov wrote:libealizam je sa svojim slobodama postao nešto kao katalizator ljevičarskoj ideologiji. Dobar okvir u kome je ljevičarstvo procvjetalo, postalo i preovladavajući svjetonazor i pruzelo kulturu općenito. Liberalizam u kulturološom smislu i nema puno da ponudi, osim "sloboda", a tu prazninu upotpunile su ideje o jednakosti, ugroženosti, milosrđu, ekskluzivnoj krivici zapada za sva zla svijeta, antifašizmu, multikulturalnosti i slično. Sve redom ljevičarske.epikur37 wrote:prckov wrote:ma nije tu problem samo liberalizam
da vidiš prosvjeda i kukanja ljevičara i grinovaca, śt na ulici što preko medija. Čak se i crkva pridrużila.
Liberali ovdjećak nisu ni za gej brakove, ljevićari naravno jesu
Osobno ču ubit 1000 liberala u Hrvatskoj kad za to dođe vrijeme.
Ovce slijede svog vođu a ne možeš biti vođa ako svojim primjerom ne pokažeš da si sposoban za to šta naređuješ.
DOSTA JE BILO RASPRAVE.
2014-04-11
Spreman sam i snosit karmičke poslijedice ovoga a to je meni kao duhovnom biću bitnije od zemaljskih zakona.
Nema više rasprave.
1000 vas uzet.
I bit cu vođa a kad vide da ja to mogu onda ce i ovi okolo to radit tako da brojka nije 1000 nego puno više vas liberala i ostalih debila
Mi smo šta se mene osobno tiče ZAVRŠILI.
Nema više rasprave.
1000 vas uzet.
I bit cu vođa a kad vide da ja to mogu onda ce i ovi okolo to radit tako da brojka nije 1000 nego puno više vas liberala i ostalih debila
Mi smo šta se mene osobno tiče ZAVRŠILI.
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Bolest straha od migranata,muslimana i dalje vlada Njemackom...njemacka policija krivotvorila izvjesce o napadu na katolicku crkvu u Munchenu
» Njemačka: emigranti povezani sa 63.000 kaznenih djela
» krv nije voda: Mađarska prihvatila stotine migranata iz Venezuele(Mađara)
» Grčka obalna straža u Egejskom moru zaustavila stotine migranata
» Udružile se italijanske mafijaške porodice, policija u panici
» Njemačka: emigranti povezani sa 63.000 kaznenih djela
» krv nije voda: Mađarska prihvatila stotine migranata iz Venezuele(Mađara)
» Grčka obalna straža u Egejskom moru zaustavila stotine migranata
» Udružile se italijanske mafijaške porodice, policija u panici
Page 3 of 3