Njemačka vlada strahuje da bi moglo doći do porasta naslija prema imigrantima
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Njemačka vlada strahuje da bi moglo doći do porasta naslija prema imigrantima
Ako pri ovome misliš na one zapadno-kršćanskog naslijeđa,onda se slažem sa tobom.red wolf wrote:Nevjerojatna je činjenica koliko su ljudi naivna bića...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Njemačka vlada strahuje da bi moglo doći do porasta naslija prema imigrantima
Ne, mislim općenito na ljude...Ovo što se sada događa...To je isplanirano stoljećima prije...No, tvoji preci su se tome smijali...Jel ti još uvijek do smijeha?jastreb wrote:Ako pri ovome misliš na one zapadno-kršćanskog naslijeđa,onda se slažem sa tobom.red wolf wrote:Nevjerojatna je činjenica koliko su ljudi naivna bića...
red wolf-
2016-02-10
Guest- Guest
Moji preci su u ovakvim situacijama uzimali pušku ,ako je nisu imali onda sjekiru i rogulje i "šume se vati,gora ti mati".red wolf wrote:Ne, mislim općenito na ljude...Ovo što se sada događa...To je isplanirano stoljećima prije...No, tvoji preci su se tome smijali...Jel ti još uvijek do smijeha?jastreb wrote:Ako pri ovome misliš na one zapadno-kršćanskog naslijeđa,onda se slažem sa tobom.red wolf wrote:Nevjerojatna je činjenica koliko su ljudi naivna bića...
2014-04-22
Tvoji preci su bili izgubljeni poput tebe...Upotrijebio bih jednu ružniju riječ, ali nema potrebe...jastreb wrote:Moji preci su u ovakvim situacijama uzimali pušku ,ako je nisu imali onda sjekiru i rogulje i "šume se vati,gora ti mati".red wolf wrote:Ne, mislim općenito na ljude...Ovo što se sada događa...To je isplanirano stoljećima prije...No, tvoji preci su se tome smijali...Jel ti još uvijek do smijeha?jastreb wrote:Ako pri ovome misliš na one zapadno-kršćanskog naslijeđa,onda se slažem sa tobom.red wolf wrote:Nevjerojatna je činjenica koliko su ljudi naivna bića...
red wolf-
2016-02-10
ljudi su krhka i prolazna bica,lelujaju se kao list breze na proljecnom povjetarcu i samo gledaju kad ce otpasti na zemlju i osusiti se
2014-04-14
Izgubljen si ti,kao i tvoji vrsnici. Zbog ovakvih maštara ,mistrela i trubadura poput tebe mi propadamo i mremo.red wolf wrote:Tvoji preci su bili izgubljeni poput tebe...Upotrijebio bih jednu ružniju riječ, ali nema potrebe...jastreb wrote:Moji preci su u ovakvim situacijama uzimali pušku ,ako je nisu imali onda sjekiru i rogulje i "šume se vati,gora ti mati".red wolf wrote:Ne, mislim općenito na ljude...Ovo što se sada događa...To je isplanirano stoljećima prije...No, tvoji preci su se tome smijali...Jel ti još uvijek do smijeha?jastreb wrote:Ako pri ovome misliš na one zapadno-kršćanskog naslijeđa,onda se slažem sa tobom.red wolf wrote:Nevjerojatna je činjenica koliko su ljudi naivna bića...
2014-04-22
hehehehehehehehehehe...Nema iznad mene nekih tamo, osim Boga...jastreb wrote:Izgubljen si ti,kao i tvoji vrsnici. Zbog ovakvih maštara ,mistrela i trubadura poput tebe mi propadamo i mremo.red wolf wrote:Tvoji preci su bili izgubljeni poput tebe...Upotrijebio bih jednu ružniju riječ, ali nema potrebe...jastreb wrote:Moji preci su u ovakvim situacijama uzimali pušku ,ako je nisu imali onda sjekiru i rogulje i "šume se vati,gora ti mati".red wolf wrote:Ne, mislim općenito na ljude...Ovo što se sada događa...To je isplanirano stoljećima prije...No, tvoji preci su se tome smijali...Jel ti još uvijek do smijeha?jastreb wrote:
Ako pri ovome misliš na one zapadno-kršćanskog naslijeđa,onda se slažem sa tobom.
red wolf-
2016-02-10
Tko je tvoj bog?red wolf wrote:hehehehehehehehehehe...Nema iznad mene nekih tamo, osim Boga...jastreb wrote:Izgubljen si ti,kao i tvoji vrsnici. Zbog ovakvih maštara ,mistrela i trubadura poput tebe mi propadamo i mremo.red wolf wrote:Tvoji preci su bili izgubljeni poput tebe...Upotrijebio bih jednu ružniju riječ, ali nema potrebe...jastreb wrote:Moji preci su u ovakvim situacijama uzimali pušku ,ako je nisu imali onda sjekiru i rogulje i "šume se vati,gora ti mati".red wolf wrote:
Ne, mislim općenito na ljude...Ovo što se sada događa...To je isplanirano stoljećima prije...No, tvoji preci su se tome smijali...Jel ti još uvijek do smijeha?
2014-04-22
pa desi luciferijanac, sta kaze pajk, oce li konacno svijet prigrlit luciferijansko ucenjered wolf wrote:Nevjerojatna je činjenica koliko su ljudi naivna bića...
2014-04-22
Ja sam za to da ga se uopće ne vraća ovdje.
2014-04-22
Pa..meni Longi ne smeta.jednostavno,ne da ga ignoriram,nego procitam par postova i dalje preskacem..nije on los..
Guest- Guest
Ne opterećuj se s time...jastreb wrote:Tko je tvoj bog?red wolf wrote:hehehehehehehehehehe...Nema iznad mene nekih tamo, osim Boga...jastreb wrote:Izgubljen si ti,kao i tvoji vrsnici. Zbog ovakvih maštara ,mistrela i trubadura poput tebe mi propadamo i mremo.red wolf wrote:Tvoji preci su bili izgubljeni poput tebe...Upotrijebio bih jednu ružniju riječ, ali nema potrebe...jastreb wrote:
Moji preci su u ovakvim situacijama uzimali pušku ,ako je nisu imali onda sjekiru i rogulje i "šume se vati,gora ti mati".
red wolf-
2016-02-10
ezeku..ishh u krpe i sutra na posell..raditi moras..
Guest- Guest
Još je rano...Pomalo...bogomdani wrote:ezeku..ishh u krpe i sutra na posell..raditi moras..
red wolf-
2016-02-10
Pa nije bash...tako...eto ja navikao vrijedan biti i sad mi cudno sto nis ne radim i spavam dokasna..red wolf wrote:Još je rano...Pomalo...bogomdani wrote:ezeku..ishh u krpe i sutra na posell..raditi moras..
Guest- Guest
sta fali longiju, jest da ga jebe emancipacija al uglavnom je u svom davljenju u pravu, da to malo drugacije sroci bila bi sasma druga prica, ovako ispada spamerjastreb wrote:Ja sam za to da ga se uopće ne vraća ovdje.
Pa biti ćeš vrijedan ponovno...bogomdani wrote:Pa nije bash...tako...eto ja navikao vrijedan biti i sad mi cudno sto nis ne radim i spavam dokasna..red wolf wrote:Još je rano...Pomalo...bogomdani wrote:ezeku..ishh u krpe i sutra na posell..raditi moras..
red wolf-
2016-02-10
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Njemačka vlada opljačkala zdravstveni fond i dala novce imigrantima
» Francuska strahuje da bi joj se moglo dogoditi isto što i Kazahstanu
» Miro Bulj: Vlada Hrvatske se prema Hrvatima u BiH odnosi kao prema Indijancima
» Merkel: Na Balkanu bi vrlo brzo moglo doći do sukoba
» KONZUM pojačano tiska novac, moglo bi doći do inflacije cijena u njihovim poslovnicama
» Francuska strahuje da bi joj se moglo dogoditi isto što i Kazahstanu
» Miro Bulj: Vlada Hrvatske se prema Hrvatima u BiH odnosi kao prema Indijancima
» Merkel: Na Balkanu bi vrlo brzo moglo doći do sukoba
» KONZUM pojačano tiska novac, moglo bi doći do inflacije cijena u njihovim poslovnicama
Page 2 of 2