Parkiranje po PeeSu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Parkiranje po PeeSu
ROMEO NA LJETOVANJU
ZAPREPAŠTENJE U VODICAMA Parkirao auto među suncobranima nasred plaže i otišao se kupati
ŠibenikIN / Facebook
Prema riječima čitateljice koja je snimila ovaj nevjerojatan prizor, bahati vozač parkirao je auto i okupao se
Nepoznati vozač Alfe Romea zagrebačkih registracija svoj automobil parkirao je nekoliko metara od mora na šljunčanoj plaži u Vodicama na zaprepaštenje okolnih kupača koji su se tamo sunčali, javio je portal ŠibenikIN.
Prema riječima čitateljice koja je snimila ovaj nevjerojatan prizor, bahati vozač parkirao je auto i okupao se, a poslije je sve svoje prijatelje parkirao. Kad je došao prometni policajac, rekao je da je zvao pauka jer mu je auto zakuhao.
"To mu je bila prva verzija priče, a druga da je zaspao na plaži te da nije znao da se ne smije parkirati", kazala je šokirana čitateljica za portal ŠibenikIN.
ZAPREPAŠTENJE U VODICAMA Parkirao auto među suncobranima nasred plaže i otišao se kupati
ŠibenikIN / Facebook
Prema riječima čitateljice koja je snimila ovaj nevjerojatan prizor, bahati vozač parkirao je auto i okupao se
Nepoznati vozač Alfe Romea zagrebačkih registracija svoj automobil parkirao je nekoliko metara od mora na šljunčanoj plaži u Vodicama na zaprepaštenje okolnih kupača koji su se tamo sunčali, javio je portal ŠibenikIN.
Prema riječima čitateljice koja je snimila ovaj nevjerojatan prizor, bahati vozač parkirao je auto i okupao se, a poslije je sve svoje prijatelje parkirao. Kad je došao prometni policajac, rekao je da je zvao pauka jer mu je auto zakuhao.
"To mu je bila prva verzija priče, a druga da je zaspao na plaži te da nije znao da se ne smije parkirati", kazala je šokirana čitateljica za portal ŠibenikIN.
Re: Parkiranje po PeeSu
Ako nema table o zabrani parkiranja, onda je sve OK...
Zašto? Čovjek je ispoštovao sve prometne znake od ZG do plaže.Noor wrote:treba mu oduzet dozvolu na 3 godine
garant bosančero.
mada oni ne voze alfe, više im u krvi 123
2014-12-30
veber wrote:garant bosančero.
Možda je folksdojčer. Nema znaka verboten pa si je sparkal vagen kraj sebe da ga netko ne bi ukral.
Guest- Guest
Ja došo pored u Tribunj s dajcem kljunašom na plažu, ljudi mislili došo odvoz smeća ili istovar šljunka za radove, izađem ja van, na meni ona plava kuta, u gornjem džepu stolarski metar i upiknuta penkala, skinem jednim potezom kutu ko Clark Kent novinarsko odelo, ispod SMB gaće i JNA natikače, dobre su za kupanje, i ravno u vodu ko u reklami za kokakola lajt.
nene, zg su tablice...doduše hercegovac nije jer oni voze mercedese i nose bijele čarape, vaš je odozgo je. i molim kad dolazite na more upristojite se....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
udba wrote:Ja došo pored u Tribunj s dajcem kljunašom na plažu, ljudi mislili došo odvoz smeća ili istovar šljunka za radove, izađem ja van, na meni ona plava kuta, u gornjem džepu stolarski metar i upiknuta penkala, skinem jednim potezom kutu ko Clark Kent novinarsko odelo, ispod SMB gaće i JNA natikače, dobre su za kupanje, i ravno u vodu ko u reklami za kokakola lajt.
valjda u more, glupane
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:udba wrote:Ja došo pored u Tribunj s dajcem kljunašom na plažu, ljudi mislili došo odvoz smeća ili istovar šljunka za radove, izađem ja van, na meni ona plava kuta, u gornjem džepu stolarski metar i upiknuta penkala, skinem jednim potezom kutu ko Clark Kent novinarsko odelo, ispod SMB gaće i JNA natikače, dobre su za kupanje, i ravno u vodu ko u reklami za kokakola lajt.
valjda u more, glupane
Pusti, Srbima je sve voda, ne znaju oni...
2015-08-06
Eroo wrote:Zašto? Čovjek je ispoštovao sve prometne znake od ZG do plaže.Noor wrote:treba mu oduzet dozvolu na 3 godine
a gdje je znak za parking?
Last edited by Noor on 25/7/2016, 14:41; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ono si ti, ili neki tvoji s bazena...
Vidiš da mirka di će stavit gajbu s pivom da se ladi...
Napuhani bazenčić i unutra oko 20 litara vode, pa nije to more.crvenkasti wrote:udba wrote:Ja došo pored u Tribunj s dajcem kljunašom na plažu, ljudi mislili došo odvoz smeća ili istovar šljunka za radove, izađem ja van, na meni ona plava kuta, u gornjem džepu stolarski metar i upiknuta penkala, skinem jednim potezom kutu ko Clark Kent novinarsko odelo, ispod SMB gaće i JNA natikače, dobre su za kupanje, i ravno u vodu ko u reklami za kokakola lajt.
valjda u more, glupane
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Eroo wrote:veber wrote:garant bosančero.
Vjerojatno, još se raskajkao na plaži, vidi me evo me iz zagreba...doduše nema tetovažu, pa možda i nije :)
2015-08-06
Divlja plaža, kakve su te oznake snašle?Noor wrote:Eroo wrote:Zašto? Čovjek je ispoštovao sve prometne znake od ZG do plaže.Noor wrote:treba mu oduzet dozvolu na 3 godine
a gdje je znak za parking?
Di si ti vidila parkiralište kraj Save?
Kako ste zaostali a imate i memoriju kao ribica.
TEMATSKE PLAŽE
U Ministarstvu ističu kako se Nacionalni program prije svega temelji na tematizaciji morskih plaža u cilju bolje valorizacije plažnih prostora i povećane atraktivnosti same destinacije. Dok osnovna klasifikacija tipa plaže govori o prirodnim (udaljene i ruralne plaže) i uređenim plažama (mjesne, urbane gradske i plaže turističkog kompleksa), tematizacija nastoji odgovoriti na pitanja koje sadržaje naši gosti očekuju na plažama tijekom odmora u našoj zemlji, s obzirom kojem potrošačkom segmentu pripadaju. Tako su teme prilagođene potrebama obitelji s mlađom djecom do 7 godina, obitelji sa starijom djecom od 8 do 14 godina, mladima od 18 do 24 godine i sl.
Temeljem toga je napravljena podjela na 14 tema, tj. na eko plaže, plaže za surfere, ronilačke, adrenalinske, romantične plaže, plaže za pse, plaže za obitelji s djecom, party plaže, plaže kulture, nudističke plaže, urbane promenadne plaže, plaže sa zabavnim sadržajima za mlade, plaže sa sportskim i rekreativnim sadržajima, te resort, odnosno hotelske plaže. Predviđeno je kako se jedna plaža može zonirati na jednu ili više od navedenih tema.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/lorencin-uvodimo-tematske-plaze/799234.aspx
TEMATSKE PLAŽE
U Ministarstvu ističu kako se Nacionalni program prije svega temelji na tematizaciji morskih plaža u cilju bolje valorizacije plažnih prostora i povećane atraktivnosti same destinacije. Dok osnovna klasifikacija tipa plaže govori o prirodnim (udaljene i ruralne plaže) i uređenim plažama (mjesne, urbane gradske i plaže turističkog kompleksa), tematizacija nastoji odgovoriti na pitanja koje sadržaje naši gosti očekuju na plažama tijekom odmora u našoj zemlji, s obzirom kojem potrošačkom segmentu pripadaju. Tako su teme prilagođene potrebama obitelji s mlađom djecom do 7 godina, obitelji sa starijom djecom od 8 do 14 godina, mladima od 18 do 24 godine i sl.
Temeljem toga je napravljena podjela na 14 tema, tj. na eko plaže, plaže za surfere, ronilačke, adrenalinske, romantične plaže, plaže za pse, plaže za obitelji s djecom, party plaže, plaže kulture, nudističke plaže, urbane promenadne plaže, plaže sa zabavnim sadržajima za mlade, plaže sa sportskim i rekreativnim sadržajima, te resort, odnosno hotelske plaže. Predviđeno je kako se jedna plaža može zonirati na jednu ili više od navedenih tema.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/lorencin-uvodimo-tematske-plaze/799234.aspx
Guest- Guest
Ima na lijevoj ruci "JNA", ali se ne vidi.epikur37 wrote:Eroo wrote:veber wrote:garant bosančero.
Vjerojatno, još se raskajkao na plaži, vidi me evo me iz zagreba...doduše nema tetovažu, pa možda i nije :)
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2