Braniteljski portal objavio popis 341 branitelja koje traži Srbija,da li ste na njemu?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Braniteljski portal objavio popis 341 branitelja koje traži Srbija,da li ste na njemu?
Bili su neukrotiva banda :Djastreb wrote:Kojeg si više slušala?Noor wrote:U mom razredu su zajedno u klupi sjedili Anđelić i Vragović :)jastreb wrote:Ognjen,Žarko i Uglješa.jastreb wrote:Znate li kako su se zvali članovi najbolje posade srpskog tenka u Vukovaru?
Guest- Guest
Re: Braniteljski portal objavio popis 341 branitelja koje traži Srbija,da li ste na njemu?
Posebno je bio neukrotiv Anđelić Nije bio visok, plave(modre!) oči, čigra, jelda?Noor wrote:Bili su neukrotiva banda :Djastreb wrote:Kojeg si više slušala?Noor wrote:U mom razredu su zajedno u klupi sjedili Anđelić i Vragović :)jastreb wrote:Ognjen,Žarko i Uglješa.jastreb wrote:Znate li kako su se zvali članovi najbolje posade srpskog tenka u Vukovaru?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
E toooo :))Eroo wrote:Posebno je bio neukrotiv Anđelić Nije bio visok, plave(modre!) oči, čigra, jelda?Noor wrote:Bili su neukrotiva banda :Djastreb wrote:Kojeg si više slušala?Noor wrote:U mom razredu su zajedno u klupi sjedili Anđelić i Vragović :)jastreb wrote:
Ognjen,Žarko i Uglješa.
Vragu ispao iz torbe :D
Guest- Guest
Ne pitaj me kako to znam...Noor wrote:E toooo :))Eroo wrote:Posebno je bio neukrotiv Anđelić Nije bio visok, plave(modre!) oči, čigra, jelda?Noor wrote:Bili su neukrotiva banda :Djastreb wrote:Kojeg si više slušala?Noor wrote:
U mom razredu su zajedno u klupi sjedili Anđelić i Vragović :)
2016-07-22
Dobro necu :(Eroo wrote:Ne pitaj me kako to znam...Noor wrote:E toooo :))Eroo wrote:Posebno je bio neukrotiv Anđelić Nije bio visok, plave(modre!) oči, čigra, jelda?Noor wrote:Bili su neukrotiva banda :Djastreb wrote:
Kojeg si više slušala?
E, Ero...kako znas!? :D
Guest- Guest
...obiteljski povezani.Noor wrote:Dobro necu :(Eroo wrote:Ne pitaj me kako to znam...Noor wrote:E toooo :))Eroo wrote:Posebno je bio neukrotiv Anđelić Nije bio visok, plave(modre!) oči, čigra, jelda?Noor wrote:
Bili su neukrotiva banda :D
2016-07-22
Onda ti nisi nikakav Ero,nego Bosančero.Eroo wrote:...obiteljski povezani.Noor wrote:Dobro necu :(Eroo wrote:Ne pitaj me kako to znam...Noor wrote:E toooo :))Eroo wrote:
Posebno je bio neukrotiv Anđelić Nije bio visok, plave(modre!) oči, čigra, jelda?
Onda znaš i Buzuke i Livaje,također samoproglašene Hercegovce.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Moj Anđelić je hercegovac...negdje od Širokog ;)jastreb wrote:Onda ti nisi nikakav Ero,nego Bosančero.Eroo wrote:...obiteljski povezani.Noor wrote:Dobro necu :(Eroo wrote:Ne pitaj me kako to znam...Noor wrote:
E toooo :))
Guest- Guest
Ma da, tamo su im korjeni. Ovi moji su već asimilirani ...Noor wrote:Moj Anđelić je hercegovac...negdje od Širokog ;)jastreb wrote:Onda ti nisi nikakav Ero,nego Bosančero.Eroo wrote:...obiteljski povezani.Noor wrote:Dobro necu :(Eroo wrote:
Ne pitaj me kako to znam...
2016-07-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» BRANITELJI SLOŽNI: ‘Matić mora kazneno odgovarati u čije je ime i za koga objavio popis branitelja!’
» Popis najmoćnijih zemalja, Srbija daleko ispred Hrvatske
» obris.org, portal koji je 'objavio dijelove non-papera' se outao...
» Glavaš objavio što je o njemu 1982.godine pisala UDBA
» Objavljen popis tvrtki koje su radile na obnovi Banovine nakon rata
» Popis najmoćnijih zemalja, Srbija daleko ispred Hrvatske
» obris.org, portal koji je 'objavio dijelove non-papera' se outao...
» Glavaš objavio što je o njemu 1982.godine pisala UDBA
» Objavljen popis tvrtki koje su radile na obnovi Banovine nakon rata
Page 2 of 2