Turska, pozar, NATO baza...
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Turska, pozar, NATO baza...
Vruce je. U Iraku je 50 i nešto stupnjeva. Ljeto , špica sezone , zapalilo se nsiko raslinje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Dobro...to znamo, jel ima sta novog!?
Jesu ameri digli sidro!?
Jesu ameri digli sidro!?
Guest- Guest
Ne znam što bi po nas bilo pogubno ako se Ameri pakuju iz Turske?darla wrote:Koliko god mi Ameri nisu dragi, ali ako je ovo uvod u to da se oni kupe iz Turske, posljedice toga su po nas puno pogubnije, tako da ne vidim bas razloga za veselje.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
zasto samo 3 na arabiju, bar 10, bila bi to lijepa staklena povrsinamelkior wrote:U pravu si, Europa ima problem s Turskom i islamom, neovisno o tome što je SAD samo dodatno potencirao taj problem. Rješenje je jednostavno:darla wrote:asilovski wrote:
Pa sve što se dogodilo od 2001.g. na ovamo (a vjerojatno i ranije) je bilo usmjereno ne protiv Iraka, Sirije, Libije već upravo EU i upravo od SAD-a to jest tadašnjih (a i sadašnjih) oligarskih elita tu nam apsolutno niakve sumnje cijela destabilizacija pojasa oko Evrope ima za cilj destabilizaciju srca kontinenta, a ti plačeš jer možda (iako ne) oni koji to sve rade odlaze pa stvarno žene i politika...
Jebo vas muske i slijepe logike, ne placem ja nista, samo vam govorim da cemo se kupati u krvi, pitanje je samo kada, ako su rijesili ici onda odma, ako nisu, onda malo kasnije.
1. Organizirati novi vojni udar u Turskoj.
2. Ako ne uspije vojni udar u Turskoj, baciti neutronsku bombu na Tursku. Tursku podijeliti između Grčke, Rusije, Kurda i Irana.
3. Baciti 3 atomske bombe na Saudijsku Arabiju.
Ovo sve treba učiniti Europa. Dakle, Europa.
nemas brige, ja sam sve sigurniji da ce rusi da sprze turke, obrati paznju ako pocnu kuhat protiv grka onda budi siguran u ovo 100%melkior wrote:Za razliku od trule Europe, Izrael ima nuklearno oružje i još važnije, volju da sprži Tursku.bogomdani wrote:nema Erdo mooda za stvarni fajt,inace bi ga pokrenuo protiv Israela kad im je IL razbucao onu brodicu,pa je Erdo najavio posjet "gazi",i preomislio se pa osao na caj u Kairo,i tamo jaukao..melkior wrote:Blitzkrieg ili ništa.Usne Stjepana Gnječa wrote:melkior wrote:
EUROPA NEMA VREMENA. Jednom kad Erdogan nabavi nuklearno oružje, onda je gotovo.
Ima ga doma treba ga samo zaplijeniti.
Riječi ti se pozlatile...Leviathan2 wrote:nemas brige, ja sam sve sigurniji da ce rusi da sprze turke, obrati paznju ako pocnu kuhat protiv grka onda budi siguran u ovo 100%melkior wrote:Za razliku od trule Europe, Izrael ima nuklearno oružje i još važnije, volju da sprži Tursku.bogomdani wrote:nema Erdo mooda za stvarni fajt,inace bi ga pokrenuo protiv Israela kad im je IL razbucao onu brodicu,pa je Erdo najavio posjet "gazi",i preomislio se pa osao na caj u Kairo,i tamo jaukao..melkior wrote:Blitzkrieg ili ništa.Usne Stjepana Gnječa wrote:
Ima ga doma treba ga samo zaplijeniti.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ma što ja znam ,razmišljao sam o atomskoj na Riyad, na Meku i na Medinu, ali vidim da si u pravu, 10 je ipak 10Leviathan2 wrote:zasto samo 3 na arabiju, bar 10, bila bi to lijepa staklena povrsinamelkior wrote:U pravu si, Europa ima problem s Turskom i islamom, neovisno o tome što je SAD samo dodatno potencirao taj problem. Rješenje je jednostavno:darla wrote:asilovski wrote:
Pa sve što se dogodilo od 2001.g. na ovamo (a vjerojatno i ranije) je bilo usmjereno ne protiv Iraka, Sirije, Libije već upravo EU i upravo od SAD-a to jest tadašnjih (a i sadašnjih) oligarskih elita tu nam apsolutno niakve sumnje cijela destabilizacija pojasa oko Evrope ima za cilj destabilizaciju srca kontinenta, a ti plačeš jer možda (iako ne) oni koji to sve rade odlaze pa stvarno žene i politika...
Jebo vas muske i slijepe logike, ne placem ja nista, samo vam govorim da cemo se kupati u krvi, pitanje je samo kada, ako su rijesili ici onda odma, ako nisu, onda malo kasnije.
1. Organizirati novi vojni udar u Turskoj.
2. Ako ne uspije vojni udar u Turskoj, baciti neutronsku bombu na Tursku. Tursku podijeliti između Grčke, Rusije, Kurda i Irana.
3. Baciti 3 atomske bombe na Saudijsku Arabiju.
Ovo sve treba učiniti Europa. Dakle, Europa.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
bogomdani wrote:dobro sad,ovo mi je nerealno cisto po nabrajanju elemenata,koji nikako nisu objektivni..fitman power je glupost..Usne Stjepana Gnječa wrote:Comparisons of World Military Strengths Results
Military power comparison results for Turkey vs. Greece.
http://www.globalfirepower.com/countries-comparison-detail.asp?form=form&country1=Turkey&country2=Greece&Submit=Compare+Countries
najbrutalnije je moguce okupiti 2 milijuna piplova pod oruzje,jer je logistika za takvo nesto monstruoztna i to mogu postici samo Kina,Rusija,mozda _USA..nitko vise..
možda USA...hehehe
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» NATO baza u Bakru
» Turska: Požar guta termoelektranu
» OTVORENA NOVA NATO BAZA "KUČOVA" U ALBANIJI
» Turska NATO avijacija ušutkala ruski S-400 :D
» Rusija i Turska zakuhavaju, što je činiti NATO-u?
» Turska: Požar guta termoelektranu
» OTVORENA NOVA NATO BAZA "KUČOVA" U ALBANIJI
» Turska NATO avijacija ušutkala ruski S-400 :D
» Rusija i Turska zakuhavaju, što je činiti NATO-u?
Page 6 of 6