Sutra će Jergović pisati o Münchenu
Page 3 of 17
Page 3 of 17 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17
Re: Sutra će Jergović pisati o Münchenu
Što? Islamska revolucija?veber wrote:opet će krenut iz minhena.Riplex wrote:
Kolega slažem se, neće ovo kod Nijemaca proći ko kod Francuza. Nema šanse
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Shooting rampage in Munich: Multiple deaths & attacks reported, gunmen at large
https://www.rt.com/news/352727-munich-reports-shooting-running/
https://www.rt.com/news/352727-munich-reports-shooting-running/
Guest- Guest
Kebab pučjastreb wrote:Što? Islamska revolucija?veber wrote:opet će krenut iz minhena.Riplex wrote:
Kermit-
2014-04-17
kic wrote:kakvo zbunjivanje, ne sudim a priori bez dodatnih izvora i činjenica..
ako i jest kakav ibrahim ili muhamed, ne možemo suditi o tome je li to povezano s islamom ako nije kod sebe imao člansku iskaznicu ISIL-a, te potvrdu o plaćenoj članarini i potvrdu da je uredno pohađao sastanke terorističke ćelije zadnjih godinu dana
da, znam da bi ti to htio, ali ne bu išlo.jastreb wrote:Što? Islamska revolucija?veber wrote:opet će krenut iz minhena.Riplex wrote:
2014-12-30
veber wrote:očito nisi živio u minhenu. prije par godina zapalili tursku četvrt nakon ubojstva curice. moglo bi opet gorjet po minhenu.asilovski wrote:Minken? pa jok tamo će jedino porasti prodaja plišanih medvjedića, čestitiki i cvijećaRiplex wrote:veber wrote:jok, ludi bavarac popizdio nakon što mu nisu natočili pivo odmah, već je čekao deset minuta...kic wrote:
gdje si požurio polako bolan.. i ti svakom djeliću informacije vjeruješ, pomalo, zlo se dogodilo, a neki kao da uživaju u ovome..
Samo što ne virujem da će Nijemci ko Francuzi molit i pravit se da ništa nije bilo. Očekujem velik porast ekipe što će počet jebat mater nuklearnim fizičarima i javno, a ne u sebi ko do sada.
bio ja, sve turci i arapi slabo ima švaba u minkenu
ono što ima ispran mozak propagandom
Ne bu jedino ako pokrenete kontrarevoluciju.veber wrote:da, znam da bi ti to htio, ali ne bu išlo.jastreb wrote:Što? Islamska revolucija?veber wrote:opet će krenut iz minhena.Riplex wrote:
2014-04-22
http://the-hermeneutic-of-continuity.blogspot.de/2007/07/catholics-and-nazi-vote-1932.html
majketi daj ne seri.marcellus wrote:
bio ja, sve turci i arapi slabo ima švaba u minkenu
ono što ima ispran mozak propagandom
živio sam tamo, rasisti su prema slavenima, a ne prema ovoj stoci.
pišeš gluposti jer si se prošetao po marienplatzu i vidio turiste.
imaš hrvatsku crkvu na mariennplatzu.
ne tipkaj bez veze.
2014-12-30
kic wrote:http://the-hermeneutic-of-continuity.blogspot.de/2007/07/catholics-and-nazi-vote-1932.html
dobro je, znao sam da je zbog grijeha prošlosti, ovo je osveta za nacizam
Guest- Guest
Kaže ljubitelj kanibala:
David Kimball [ltr]@dkimball12[/ltr] 11 min[size=1]prije 11 minuta[/size]
Unconfirmed: Some are reporting #Munich shooter is a German secessionist. Again, definitely not confirmed.
[size=12]1 proslijeđeni tweet0 korisnika označava da im se sviđa
[size=1]Odgovori
[size=16]
[/size]
Proslijedi tweet
1
Sviđa mi se
više.[/size][/size]
David Kimball [ltr]@dkimball12[/ltr] 11 min[size=1]prije 11 minuta[/size]
Unconfirmed: Some are reporting #Munich shooter is a German secessionist. Again, definitely not confirmed.
[size=12]1 proslijeđeni tweet0 korisnika označava da im se sviđa
[size=1]Odgovori
[size=16]
[/size]
Proslijedi tweet
1
Sviđa mi se
više.[/size][/size]
Kermit-
2014-04-17
Mathias Wasik
@mathiaswasik
Stop making assumptions and blaming Merkel, refugees or whoever. No one even knows what's happening. Stop spreading hate.
@mathiaswasik
Stop making assumptions and blaming Merkel, refugees or whoever. No one even knows what's happening. Stop spreading hate.
Guest- Guest
jensbest [ltr]@jensbest[/ltr] 16 min[size=1]prije 16 minuta[/size]deda born again wrote:Mathias Wasik
@mathiaswasik
@mathiaswasik I report all of them to Twitter and reply to them that they are reported and now on a watchlist for hate speech.
Kermit-
2014-04-17
Uprav gledam prijenos uživo iz Minkena na N1.
Odličan komentar daje reporterka,koja veli kako su u igri više ljudi i kako se tu više ne može govoriti o pomahnitalom ili psihički bolesnom pojedincu.
Odličan komentar daje reporterka,koja veli kako su u igri više ljudi i kako se tu više ne može govoriti o pomahnitalom ili psihički bolesnom pojedincu.
2014-04-22
obrisali twiter račune sa snimkom napada
Kermit-
2014-04-17
Sada će netko možda pomisliti da se sprdam,ali ostajem pri onome o čemu sam ovdje pisao više puta.
A to je da kod ovakvih situacija pomaže samo koncept naoružanog naroda,dakle ONO i DSZ,po principu svi smo mi obrana.
Sama policija bez sveopće i sveobuhvatne pomoći kompletnog naroda kao nosioca oružane borbe,ovdje nema izgleda za uspjeh.
A to je da kod ovakvih situacija pomaže samo koncept naoružanog naroda,dakle ONO i DSZ,po principu svi smo mi obrana.
Sama policija bez sveopće i sveobuhvatne pomoći kompletnog naroda kao nosioca oružane borbe,ovdje nema izgleda za uspjeh.
2014-04-22
pili su pivo, ne znaš što alkohol radi muslimanima koji su se odrekli svoje vjerejastreb wrote:
Guest- Guest
Prasci.asilovski wrote:obrisali twiter račune sa snimkom napada
Ovi Švabi su ili totalni idioti,ili se radi o petokolonašima koje treba staviti pred zid i mušketati na mjestu.
2014-04-22
Page 3 of 17 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17
Similar topics
» Suljo kapitulirao pred pederskim zapadom:'Sutra ide europride' ali radikali prete:'Sutra imade da padne krv'
» Jergović je četnik
» Novi izvestilac koji će pisati izveštaj o situaciji na KiM :):)
» INA: žalba još nije poslana a kad će ne znamo, a ni tko će ju pisati
» Miljenko Jergović stao na stranu Al Qaide
» Jergović je četnik
» Novi izvestilac koji će pisati izveštaj o situaciji na KiM :):)
» INA: žalba još nije poslana a kad će ne znamo, a ni tko će ju pisati
» Miljenko Jergović stao na stranu Al Qaide
Page 3 of 17