Sutra će Jergović pisati o Münchenu
Page 6 of 17
Page 6 of 17 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17
Re: Sutra će Jergović pisati o Münchenu
opet neki isprogramirani Brevik na napadu na multikulti i islam ubio je 14 bijelaca i čistačicu iz Prijedoramarcellus wrote:asilovski wrote:eo napadač je neka desničarska budala
Službeno je potvrđeno da su najmanje 3 napadača. Policija službeno objavila da sumnja na teroristički napad i u skladu s tim postupa. Neslužbeno se govori o 6 mrtvih.
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
fino, kazes im da popuse, i ako imas priliku zakucas takove sakommarcellus wrote:asilovski wrote:#blacklivesmatter[/size]
[ltr]@Iifeisstrange[/ltr]
#blacklivesmatter je proslijedio/a tweet korisnika/ceRAMZPAUL
here's absolutely no info about the shooter(s), their intentions, nationalities etc. keep your racism to urself
i šta onda da im radiš mater jebali retardiranu
eo raport od jucer i danas, jucer na muriji tocno u 12:30 pocinje razgovor, dosao sam 5 minuta prije i osim urednog dobar dan svaka komunikacija je bila osujecena sa moje strane, pocetak razgovora, herr leviathan, ovdje smo da odgovorite na nasa pitanja u vezi jucerasnjeg incidenta,
hop, velii leviatan, bremza prijatelju, ovje sam da dam izjavu o jucerasnjem incidentu i nista vise, pitanja mozete zadrzati za sebe jer me ne zanimaju,
likson inako blagozbunjena faca par sekundi a onda se pribrao i krenuo sa pokusajem policijskog autoriteta, vi ima da odgovorite o cemu vas pitamo i da ne izvrdavate,
oj (onako sa zavlacenjem, pravo seljacko planisnki) ti si covjek isto kao i ja i nemas nikakav autoritet i nikakovo pravo da se ponasas s visoka i naredjivacki, ja sam dosao da dam izjavu , da se ne natezem sa vama i to rijesim cisto iz razloga da me ne gnjavite u buducim danima
likson, (gerhard), da i zato treba da mi odgovorite na pitanja,
oj, nema pitanja, mozes zapisati izjavu ja cu diktirati polako i to je to,
ulazi drugi murjak i unosi mi se i prima me za ruku te pritiskom prema dole pokusava me natjerati da sjednem
opomenem ga da cu mu ruku slomit ako je ne skloni sa mene
tip mice ruku al pocinje prijetnjom da ce me ucorkirati i da ce bacit kljuc te da ziher necu vidjet svjetlo dana bar 10 godina,
ja ko iz topa, nakon 10 godina cu izaci i eksterminirati cu tvoju cijelu familiju tebi na oci i onda cu roknut tebe zadnjeg, evo sad te izazivam, vise vas je pa me mozete savladat, al istog momenta smatrat cu da si prihvatio moj izazov iliti ponudu te kao covjek od rijeci smatrat cu se obaveznim da taj ugovor ispostujem do kraja
prvi tip zamoljava drugog da izadje dok drugi hvata zrak i ne vjeruje svojim ushima,
odvraca prvom, ovaj lik je lud i on je opasnost za ostavit na slobodi al izlazi
prvi lik se obraca uljudjeno da izdiktiram izjavu koja se sastojala iz 3 recenice, i zove nadredjenog koji treba da mu kaze da da li je ta izjava dovoljna, lik dolazi , pozdravlja procita izjavu, gleda mene gleda izjavu, gleda mene, i pita to je sve,
reko to je sve, jos nesto
ne ne, ok, policija ce obustaviti daljnji postupak osim ako tunezanin ne podigne privatnu tuzbu protiv vas ali to vise nije nas problem
onda me uredno pozvao na kavu i malo da se raspita o rvackoj, on bi radije na balaton na pecanje a zena hoce na more, reko mozes oboje spojit, al ja ne zelim pecat u moru, samo slatka voda,
tocno to i mislim, i velim mu za pakostane, naprijed more iza jezero i jos pun kurac madjara, osjecat ce se ko na balatonu :D, u baru jos bolji show, najdemo jednog murjaka koji me pozna od prije 20 godina skupa sa netjakom, onijem pandurom koji se okomio na mene, ovaj odmah poceo kak sam mu prijetio i da sam lud, veli mu strikan da je sretan da nije prihvatio ponudu
uglavnom mladic se opustio ,
danas u firmi svi radoznali sto sam rijesio sa murjom , dosao se tunezin izvinut, glavni sef mi prijeti otkazom ako jos jednom to napravim, reko shefe necu, zao mi paprikasa, drugi put cu mu zabit saku u chelo :D, otisao je odmahujuci rukom i kunuci nesto
But I'm near the end and I just ain't got the time
And I'm wasted and I can't find my way home.
abraham-
2014-04-14
stvari nestaju s twitera i facebooka prije nego uspiješ kopirati link
Guest- Guest
sloboda govora i te shemededa born again wrote:stvari nestaju s twitera i facebooka prije nego uspiješ kopirati link
gore nego u bivsoj yu , krutejebo
But I'm near the end and I just ain't got the time
And I'm wasted and I can't find my way home.
abraham-
2014-04-14
to jeabraham wrote:http://www.dailymail.co.uk/news/article-3703874/Munich-terror-attack-comes-exactly-five-years-day-mass-killer-Anders-Breivik-murdered-77-people-killing-spree-Norway.html
Kermit-
2014-04-17
CNN: Eyewitness at Munich mall says shooter screamed “Allahu akbar”
Guest- Guest
glupsoti radilo se o nezaposlenom mehaničaru Josefu iz Drezdenadeda born again wrote:CNN: Eyewitness at Munich mall says shooter screamed “Allahu akbar”
Kermit-
2014-04-17
taj Jozef nema pametnijeg posla nego hodat i pucat okolo i vikat alahuegber, nego kako se kaze na njemackom alahuekserasilovski wrote:glupsoti radilo se o nezaposlenom mehaničaru Josefu iz Drezdenadeda born again wrote:CNN: Eyewitness at Munich mall says shooter screamed “Allahu akbar”
Guest- Guest
Potpuni rasap na ex-iskonu mole stepinca za reviziju
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:
:D idioti, trpaj samo, još
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Deda, prikopčavaj se nazad na aparate :)
Last edited by Arthas on 22/7/2016, 22:21; edited 1 time in total
Guest- Guest
ako je desničar natrpaće ih ko cigo moskvičaepikur37 wrote:asilovski wrote:
:D idioti, trpaj samo, još
Kermit-
2014-04-17
Page 6 of 17 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17
Similar topics
» Suljo kapitulirao pred pederskim zapadom:'Sutra ide europride' ali radikali prete:'Sutra imade da padne krv'
» Jergović je četnik
» Novi izvestilac koji će pisati izveštaj o situaciji na KiM :):)
» INA: žalba još nije poslana a kad će ne znamo, a ni tko će ju pisati
» Miljenko Jergović stao na stranu Al Qaide
» Jergović je četnik
» Novi izvestilac koji će pisati izveštaj o situaciji na KiM :):)
» INA: žalba još nije poslana a kad će ne znamo, a ni tko će ju pisati
» Miljenko Jergović stao na stranu Al Qaide
Page 6 of 17